Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']http://www.photoblog.pl/aquaxp/126469041 Zobacz tutaj, nawet się pokłóciłyśmy i nic o tym nie wiedziałyśmy :evil_lol: Ty nie wiesz, że psu nie można połamać ścięgien... No wiesz co...? :roll: Buhahaha :evil_lol:

Może to faktycznie jest jedna osoba... Boże drogi Incepcja to przy tym małe piwo :eviltong:
:roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt:

Posted

Przeraża mnie to młode pokolenie, mam nadzieję, że ona jest tylko wyjątkiem, bo jak nam taka elita narodu rośnie, to strach się bać kto mi na emeryturę zapracuje :diabloti:
Amber przeglądaj pudelka, takich rewelacji na pewno nie przepuszczą ;)

Posted

[quote name='Kirinna']wg mnie to nie jest śmieszne jak ktoś kradnie zdjęcia i poszywa się pod kogoś, szczególnie takie małolaty. ja bym starała się gdzieś to zgłosić, albo przynajmniej wpłynąć na usunięcie bloga
troche nie ogarniam tego? zgłaszałyscie to gdzieś?

pozwoliłam sobie zacytować u niej prawo:) i trochę ją postraszyłam, bo strasznie wkurzają mnie tacy ludzie[/QUOTE]

Dostała dwie prywatne wiadomości zgłoszone do administratora,jak widac na razie nic z tym nie robi..:(

Posted

Witaj Oluu :loveu: Jak wakacje mijają? :)
Odwiedzamy po długiej nieobecności, a tu takie rewelacje.. :roll:
Swoją drogą, dziewczynka ma niezłe rozdwojenie jaźni :evil_lol: Nie wiem komu imponuje, ale normalne to to to nie jest :D

Piękne zdjecia, chcemy więcej! Iiii Pozdrawiamy! :)

Posted

Lisa też miała konto na nk... Ale i tak najlepsze są te psie małżenstwa na nk. Nie wiem czy to jeszcze istnieje, bo konto usunęłam, ale zawsze mnie to bawiło.:lol:
Ano i witamy się po przerwie ;)

Posted

Ja napisałam 4 wiadomości do 4 adminów i odp. że zajmą się sprawą, tylko może to trochę potrwać (urzędowo mają na to tydzień), więc bez obaw ;)

Posted

[quote name='Amber']Ja napisałam 4 wiadomości do 4 adminów i odp. że zajmą się sprawą, tylko może to trochę potrwać (urzędowo mają na to tydzień), więc bez obaw ;)

hm, ja pisałam tylko tam http://www.photoblog.pl/ na samym dole przez 'kontakt'

czyi pisałam do administratora chyba (?)

Dobranoc :loveu:

Posted (edited)

Też tam pisałam ale nie dostałam odp. od wczoraj więc wysłałam wiadomości do każdego z nich z osobna (tutaj jest lista: http://forum.photoblog.pl/index/topic/tid/159/pid/3497#3497 ) i powiedzieli, że się tym zajmą. Jeżeli nie, to będę ich męczyć aż do skutku, tj. poproszę o nr. tel, adres działalności. W razie czego to im to nawet przedstawię na piśmie z paragrafami i wyślę pocztą poleconą. A jak nie to wsiądę w samochód i pojadę na miejsce z awanturą :eviltong: Brak reakcji serwisu też można zgłosić wyżej do właściciela, spółki czy kto tam się tym zajmuje itp. Aż w końcu i na policję. Bo pół biedy gdyby to były tylko fotki, ale ta dziewczyna się podszywa pode mnie razem ze zdjęciami z moim wizerunkiem. To jest poważne wykroczenie. Jak pisałam, nie opuszczę aż ten blog nie zniknie z sieci :p

Edit:
O zresztą tutaj http://www.photoblog.pl/regulamin.php jest wszystko łącznie z adresami, chyba napiszę im kolejnego maila na ten adres: pomoc@photoblog.pl skoro tak...

Edited by Amber
Posted

[quote name='Amber']Też tam pisałam ale nie dostałam odp. od wczoraj więc wysłałam wiadomości do każdego z nich z osobna (tutaj jest lista: http://forum.photoblog.pl/index/topic/tid/159/pid/3497#3497 ) i powiedzieli, że się tym zajmą. Jeżeli nie, to będę ich męczyć aż do skutku, tj. poproszę o nr. tel, adres działalności. W razie czego to im to nawet przedstawię na piśmie z paragrafami i wyślę pocztą poleconą. A jak nie to wsiądę w samochód i pojadę na miejsce z awanturą :eviltong: Brak reakcji serwisu też można zgłosić wyżej do właściciela, spółki czy kto tam się tym zajmuje itp. Aż w końcu i na policję. Bo pół biedy gdyby to były tylko fotki, ale ta dziewczyna się podszywa pode mnie razem ze zdjęciami z moim wizerunkiem. To jest poważne wykroczenie. Jak pisałam, nie opuszczę aż ten blog nie zniknie z sieci :p

Edit:
O zresztą tutaj http://www.photoblog.pl/regulamin.php jest wszystko łącznie z adresami, chyba napiszę im kolejnego maila na ten adres: pomoc@photoblog.pl skoro tak...
hmm, jak na razie to mi strona photobloga wcale nie działa.. : /

[quote name='ania90']slodka Dora

[quote name='Klaudia&Aza']https://lh6.googleusercontent.com/-QJ4kGF37AtQ/T_9Ceh2k9JI/AAAAAAAAAv8/coGvbxk84C8/s512/P1140950.JPG jak ziewa:lol:

:loveu:

Posted

Aha? Pozdrawiam takie małe gó...ry. Nudzi im się? Hahaha ja kiedyś pamiętam jak miałam bloga na onecie. Za parę dni koleżanka do mnie piszę czy założyłam konto mojemu psu na nk. Wysłała mi linka, a tam kurde zdjęcia Codyego. Od razu założyłam sobie nowe konto i jak ją postraszyłam prawem itd. to zaraz przeprosiła i usunęła konto. Raz jeszcze też był blog i się nawet ze mną kłóciła, że co ja sobie myślę, że to jej pies itp. Bez przekleństw się nie obyło. Wysłałam jej cytat z jakiegoś regulaminu związanego z prawem o kopiowaniu cudzych zdjęć i informacji. Nic nie odpisała od razu usunęła. Co jakiś czas staram się sprawdzać czy nie znajdzie się jakieś dziecko neo ze zdjęciami mojego psa.
Usunęła tego bloga z Dorą czy nie?

Ale słodziachne zdjęcia :loveu:

Posted

[quote name='Amber']http://www.photoblog.pl/aleksandra955/126565298/dor11.html
"Twój" blog już chyba jest zdjęty :) Pytanie tylko czy zrobiła to sama oszustka czy admin. Bo mój jeszcze wisi np. :roll:

Pisałam maila niedawno, może w końcu coś z tym zrobili
[quote name='Natalia&Cody']Aha? Pozdrawiam takie małe gó...ry. Nudzi im się? Hahaha ja kiedyś pamiętam jak miałam bloga na onecie. Za parę dni koleżanka do mnie piszę czy założyłam konto mojemu psu na nk. Wysłała mi linka, a tam kurde zdjęcia Codyego. Od razu założyłam sobie nowe konto i jak ją postraszyłam prawem itd. to zaraz przeprosiła i usunęła konto. Raz jeszcze też był blog i się nawet ze mną kłóciła, że co ja sobie myślę, że to jej pies itp. Bez przekleństw się nie obyło. Wysłałam jej cytat z jakiegoś regulaminu związanego z prawem o kopiowaniu cudzych zdjęć i informacji. Nic nie odpisała od razu usunęła. Co jakiś czas staram się sprawdzać czy nie znajdzie się jakieś dziecko neo ze zdjęciami mojego psa.
Usunęła tego bloga z Dorą czy nie?

Ale słodziachne zdjęcia :loveu:

chyba został usunięty :)

Posted

[quote name='junoo']jaaaaaki śpiący haszczak :sleep2:
aż samemu by się wskoczyło do łóżka ;)
Pozdrawiamy,
Justyna i Aron :bluepaw:

Ona to tylko by spała.:evil_lol:

[quote name='betty_labrador']to dobrze ze juz zdjety!!

Założycielka skasowała .. bo admin dopiero mi odpisał bardzo prostą odpowiedź..coś w stylu: że jak widzi to już zdjęcia zostały usunięte.. pomyślałam sobie tylko na taką odpowiedź: aha.. :/ nic nie zrobił, prosiłam o zablokowanie użytkowniczki przecież ona może zrobić to poraz kolejny..

z lepszych wieści. :D mam w planach z Dorą dzisiaj wypad na rower. :p

a w poniedziałek będzie kurier z polarem:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

co lepsze wykosztowałam się na szelkach, polarze, i innych rzeczach na obóz a sobie przypomniałam że mama ma urodziny jutro, siostra 18 a tata na początku sierpnia a ja nie mam kasy ! :-o wydałam na psa :diabloti:

Posted

No to wpadlas:)
Jakas kaske moze na oboz dostaniesz to pewnie cos zaoszczedzisz. Ja wciskam kit zawzze ze jak bedzie niedobre jedzenue to nie bede jesci dostaje kase na jedzenie ktora pozniej idzie na junka tudziez na akcesoria do aparatu:)

Posted

[quote name='Kirinna']No to wpadlas:)
Jakas kaske moze na oboz dostaniesz to pewnie cos zaoszczedzisz. Ja wciskam kit zawzze ze jak bedzie niedobre jedzenue to nie bede jesci dostaje kase na jedzenie ktora pozniej idzie na junka tudziez na akcesoria do aparatu:)[/QUOTE]

Na oboz dostane, ale te urodziny sa w tym tyg :p mama jutro siostra w środę. :p a tata 9 sierpnia a ja 29 sierpnia mam letnią rodzine :siara: