Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coś mi się w galerii popsuło..
w subskrypcjach pokazuje ciągle nowy post od Talucha, a w galerii go nie ma, więc ciągle mi pokazuje że mam nowy post .. :/ przynajmniej u mnie go nie widać.

Posted

[quote name='Aleksandra95']coś mi się w galerii popsuło..
w subskrypcjach pokazuje ciągle nowy post od Talucha, a w galerii go nie ma, więc ciągle mi pokazuje że mam nowy post .. :/ przynajmniej u mnie go nie widać.[/QUOTE]

Tez mo tak pokazywalo wczoraj po poludniu teraz dopiero wyswietlil mi sie od wstie-justa. Odswierzylam int. I wylaczlam komorke

Posted

[quote name='Talucha']Haha mam tak samo, czasem się zastanawiam czy nie było by lepiej kupić jakiś bardziej poręczny aparat ale jak sobie myślę, że miałabym się pozbyć mojej kochanej lustrzaneczki to w żyyyyciu :diabloti:

Fajnie macie, że się wybieracie na obóz :)

wiesz co, ja też bym chciała mieć lustro ..:( ale nie zawsze bym go brala, bo większość spacerów Dora jest na smyczy, to nie miałabym jak robić fot :eviltong:

tak też się cieszę, ale trzymaj kciuki za zachowanie Dory :loveu:
[quote name='dOgLoV']https://lh5.googleusercontent.com/-oL7o8nn6nxI/T_v8kxbqzII/AAAAAAAAAuE/Pzmspd4_71k/s640/dor16.JPG :loveu:

:loveu:

[quote name='westie_justa']kurna, dlaczego ostatni post jaki widze to ten #5400 :hmmmm:

[quote name='Kirinna']Tez mo tak pokazywalo wczoraj po poludniu teraz dopiero wyswietlil mi sie od wstie-justa. Odswierzylam int. I wylaczlam komorke

teraz powinno byc dobrze ;)

doszedł zaległy prezent urodzinowy Dory

Posted

[quote name='westie_justa']super jej pasują :) to jakie będą następne? :diabloti:[/QUOTE]

daj mi czas.:d muszę na obóz dozbierać kasy najpierw.:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Joker&Lucky']Hej:cool2:Masz super pisnkę,trenujesz z nią tylko agility czy jeszcze coś ? :loveu:[/QUOTE]

hej.;) agi zaczynamy i nic innego nie trenujemy.;)

Posted

Tak dla chętnych po szarpaki-nadal wykonuje
BA ! dziś zamówiłam na próbę 4 kolory-na zdjęciach kolorki są mega nie mogę się doczekać aż dojdzie polar.. zbankrutuje w tym miesiącu, a raczej rodzice.:p mama powiedziała ze już nic nie kupuje.:diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Przyszłam po twój autograf :evil_lol:[/QUOTE]

Z chęcią Tobie go dam :evil_lol: Tylko postaram się nie sfałszowany :evil_lol:

Posted

[quote name='A&L']Ja też chcę, będę miała już 2 autografy sławnych osób :multi: (Twoj i Amber :evil_lol:)[/QUOTE]

dobra .:D

[quote name='Talucha']Pasują jej te szelki świetnie wygląda :D

A wasze sławne blogi też zaczęłam podglądać :diabloti: Ustawiam się w kolejce po autograf ;)[/QUOTE]
D
Też mi się w nich podoba.:)

Posted

[quote name='Aga&Joker&Lucky']Super!Będę zaglądać;)Wiesz może jak dodać foty i ogólnie stworzyć blog tutaj?
Fajny ten prezencik:razz:
Czy to jest jedna i ta sama osoba? :diabloti: http://www.photoblog.pl/aquaxp/127467136 przeczytajcie sobie wszystko łącznie z komentami... Jakaś masowa schiza, ja pierniczę... Oj dziewczynko/i jak wam policja do drzwi zastuka to będziecie cienko śpiewać :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Czy to jest jedna i ta sama osoba? :diabloti: http://www.photoblog.pl/aquaxp/127467136 przeczytajcie sobie wszystko łącznie z komentami... Jakaś masowa schiza, ja pierniczę... Oj dziewczynko/i jak wam policja do drzwi zastuka to będziecie cienko śpiewać :diabloti:

Ciekawe ile osób jeszcze ma blogi o których nie wie :crazyeye: