Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też nie miałam uczulenia. Podobno w tym roku wiele osób się uczuliło, bo truskawki są strasznie pryskane :roll:

Posted

[quote name='Paula03']https://lh4.googleusercontent.com/-XAlcw7oFkzw/T9zQeVtq2iI/AAAAAAAAAbw/4LHSnu0bFRw/s512/P1140834.JPG
Piękna :loveu: A jaka fotogeniczna :loveu:be
bez przesady :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']to dobrze że Dorce dużego wysiłku do szczęścia nie potrzeba i wystarczą jej spacery;) mi np szkoda takich haszczaków które nie dość że stoją na łańcuchu to właściciel nie potrafi zapewnić im wystarczającego ruchu.
U mnie jak psy zobaczą wodę to ja nie zdążę ich złapać a one już w wodzie siedzą:lol:

czasem chciałabym żeby popływała :cool3:

[quote name='A&L']Ja też nie miałam uczulenia. Podobno w tym roku wiele osób się uczuliło, bo truskawki są strasznie pryskane :roll:

a to nie wiedziałam nawet :roll:

jeszcze kilka ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czasem chciałabym żeby popływała :cool3:

Fajnie jest mieć wodnego psa dopóki nie wskoczy ci cały mokry do domu i na łóżko:lol:

Fajne macie to jeziorko:smile:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Fajnie jest mieć wodnego psa dopóki nie wskoczy ci cały mokry do domu i na łóżko:lol:

Fajne macie to jeziorko:smile:

o tak, mokry pies w łóżku blee.:D

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
U mnie jak mama zobaczy, że pies mokry to nawet nas do domu nie chce wpuścić a co dopiero do łóżka:-D

hahaha, dobre :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja nie mam tego problemu, bo Tora nie wchodzi do łóżka ;)

U mnie Aza z reguły na łóżko nie wchodzi bo nie lubi. Ona woli leżeć na zimnej podłodze bo jej po prostu chłodniej ale jak wyjdzie z wody to strasznie szaleje i wtedy biega po całym domu i skacze po wszystkim włącznie z łóżkiem;)

Posted

[quote name='betty_labrador']hej ;)

jakie super fotki na tle przepieknej przyrody :) fajnie tam też masz! nie gorzej niz u mnie w lesie ;) nam powoli nudzi sie spacerowanie po ulicach Warszawy :roll:

hej :multi: no właśnie, jakoś nudno mi się samej spaceruje. Przyjedźcie do Radzymina :loveu:

[quote name='unikatowydiament']z Dorci wspaniała dziewczynka jest:loveu:

jak miło :loveu:

[quote name='dorka1403']a dziękujemy za odwiedzinki :) co do mieszanki to wieeem :) z dorki (moja imienniczka :D) tez fajna dziołszka

heheh :eviltong:
[quote name='Klaudia&Aza']Mizianko dla Dorci przesyłam;)
dziękujemy :loveu:
[quote name='dagaa111']https://lh6.googleusercontent.com/-BSNTF3qsXaE/T9zd3ZXoCzI/AAAAAAAAAeE/ZplIKv7o3_E/s512/P1140857.JPG
świetna perspektywa :)

dzięki !:loveu::cool3: