Misia&Ruby Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Grzywek z filmiku świetny :) Zauważyłam, że bardzo dużo startuje w agi i super sobie radzi :) Gratuluję nowego psa! :evil_lol: Quote
sunshine Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Dorze chyba się nie spieszy przez te tunelki :D hyhyhy:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [quote name='ania90']https://lh6.googleusercontent.com/-QYcOebMKM1Y/T8hncPVxP8I/AAAAAAAAARk/m51mfq7AzhY/s576/DSC_0002.JPG piekna Dora:) dziękujemy :lol: [quote name='Misia&Ruby']Grzywek z filmiku świetny :) Zauważyłam, że bardzo dużo startuje w agi i super sobie radzi :) Gratuluję nowego psa! :evil_lol: a no dzięki :cool3::diabloti: [quote name='sunshine']Dorze chyba się nie spieszy przez te tunelki :D hyhyhy:evil_lol: zmęczona była :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [video=youtube;Rx3YYgTTt7s]http://www.youtube.com/watch?v=Rx3YYgTTt7s[/video] :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 haha jaka demolka:diabloti: świetni są :loveu: :loveu: Quote
sunshine Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nie baliście się że pazury zakończą żywot tej kanapy?:P Quote
Aleksa. Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Marta_Ares napisał(a):haha jaka demolka:diabloti: świetni są :loveu: :loveu: hehe. :D sunshine napisał(a):Nie baliście się że pazury zakończą żywot tej kanapy?:P wiesz Dora tak często robi i są ślady, ale na szczęście jest cała.:D Quote
vaness Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Toffi kopie czasami jak się z nim bawię dziurę w panelach i ucieka :D Quote
Aleksa. Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 vaness napisał(a):Toffi kopie czasami jak się z nim bawię dziurę w panelach i ucieka :D haha, zachęca do zabawy.:D darii_iia napisał(a):Aaa, Koleś i Dora. :loveu: a no.:loveu: fajowy jest.:) Quote
Karro Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 haha jakie wariaty na tym filmiku! :loveu::loveu: Dora zaplatała sie w firankę :D:D Quote
Daga&Maks Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 szalone psy :D mój uważa za zabawne skakanie po drzwiach, ale raz przeszedł samego siebie jak dziurę w ścianie wydrapał, także nieco destrukcyjny jest :lol: Quote
betty_labrador Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Tosce tez mogę Ci dorzucić to będziesz miala nowego-kolejnego psa :lol: Quote
Aleksa. Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='understandme']haha jakie wariaty na tym filmiku! :loveu::loveu: Dora zaplatała sie w firankę :D:D Koleś też :eviltong: [quote name='dagaa111']szalone psy :D mój uważa za zabawne skakanie po drzwiach, ale raz przeszedł samego siebie jak dziurę w ścianie wydrapał, także nieco destrukcyjny jest :lol: hahahaha, dobry jest :evil_lol: [quote name='betty_labrador']Tosce tez mogę Ci dorzucić to będziesz miala nowego-kolejnego psa :lol: jednak pozostanę przy Dorze, bo zdemolowali by dom :evil_lol: mój super rysunek :diabloti::evil_lol: takie coś robiliśmy na treningu wczoraj:eviltong: chyba nic nie pomyliłam :roll: :lol: Quote
Yuveza Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ładny ten rysunek co chcesz;) Fajne torki, sama bym chętnie pobiegała:) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 paulaa. napisał(a):Fajne mini torki mieliście. :smile: no mini.:p westie_justa napisał(a):Ładny ten rysunek co chcesz;) Fajne torki, sama bym chętnie pobiegała:) a to wpadaj na trening :p Quote
betty_labrador Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Aleksandra95'] jednak pozostanę przy Dorze, bo zdemolowali by dom :evil_lol: mój super rysunek :diabloti::evil_lol: takie coś robiliśmy na treningu wczoraj:eviltong: chyba nic nie pomyliłam :roll: :lol: a co tam dom :eviltong: wazne ze sa psy :evil_lol: fajny torek i rysunek :D Quote
A&L Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Fajnie wygląda jak mały psiak bawi się z dużym. Moja Lena nie ma dużych przyjaciół :roll: Quote
paulaa. Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Fotki na razie tylko grupowe z treningu D-force. :smile: Niestety jakość </3, szczególnie tych bardzo jasnych, próbowałam jakoś reanimować, ale chyba z marnym skutkiem. :lol: I Dora. :loveu: a tak odpoczywamy.. Quote
Lucky. Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 jejku, jak wam dobrze z tymi treningami. przepraszam, ale nie czytałam wszystkiego. Gdzie biegacie ? To już tak na poważnie ? :) Quote
paulaa. Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Link do fotek Kolesia. :smile: https://picasaweb.google.com/102104466988266702748/TreningiDForce02# Quote
Recommended Posts