motyleqq Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a): kiedy wgrala je na kompa wszystko sie pomieszało.:o haha, no dobra :lol: ja mam tyle zdjęć do wrzucenia, ale mi się nie chce :siara: dziś mam z frisbee, przed chwilą byliśmy :siara: Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 motyleqq napisał(a):haha, no dobra :lol: ja mam tyle zdjęć do wrzucenia, ale mi się nie chce :siara: dziś mam z frisbee, przed chwilą byliśmy :siara: a no właśnie.:mad: Ty też fotki robiłaś a Monike ganiasz.:D hahah len kolejny na ty dogo hahahaha :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 zostawiam Was z 4 fotkami Kostka..:p nie mogłam sie zdecydować.:) Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Aga :D hahhaha:evil_lol: nie wiedziałam że nas Monika fotografowała po cichu.:p hahahaha Quote
Yuveza Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Aga jakie Ty włosy masz już długie :P chyba nie było aż tak 'upalnie'? bynajmniej u nas było ok, nawet chłodnawo ;) ehh szkoda ze mnie nie bylo... Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 na słońcu było gorąco. :p jejku ja nie wiem które dodać.:p zaczne od znanych z dogo Quote
darii_iia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Boskie skaczące fotki. :) Teeż bym chciała kiedyś na takie zawody pojechać. ;) Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 darii_iia napisał(a):Boskie skaczące fotki. :) Teeż bym chciała kiedyś na takie zawody pojechać. ;) Fajnie że sie podobają, koleżanka robiła.:)jeszcze będziesz miała okazję.: a tak w ogóle Dora dostała próbki karm husse, ardzo jej smakuje ta z łososiem z jagnięcina jeszcze nie patzyłam i kupiłam jej piłkę, ale Dora jak to Dora patrzy zwykła piłka tylko sie odbija pff.:D Quote
motyleqq Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 westie_justa napisał(a):Aga jakie Ty włosy masz już długie :P chyba nie było aż tak 'upalnie'? bynajmniej u nas było ok, nawet chłodnawo ;) ehh szkoda ze mnie nie bylo... wiem że mam długie hihi :cool3: dobrze że jutro będziesz :) westie_justa napisał(a):sprzedawali tam piłki?:) tam, były dwa czy trzy stoiska z zabawkami, jutro też na pewno będą Ola dzięki za malinkę, i za zdjęcia Etny, wstawię je jutro do galerii :) a i Etna też wchłonęła swoją próbkę, tą co były wielkie granulki, najpierw wypluła bo za duże :evil_lol: ale potem zeżarła całą miskę. i powiem, że nie oszukują z przyswajalnością ;) zawsze szybko Etna pozbywa się żarcia drugą stroną :cool3: a teraz nie! Quote
Yuveza Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 motyleqq napisał(a):wiem że mam długie hihi :cool3: dobrze że jutro będziesz :) tam, były dwa czy trzy stoiska z zabawkami, jutro też na pewno będą A obcinasz :eviltong:? No będę, a co do tej 12, to myślę że też będę ;) o to dobrze wiedzieć, w takim razie wezmę kase, może coś mi wpadnie w oko, albo D wpadnie w oko :lol: Quote
motyleqq Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 westie_justa napisał(a):A obcinasz :eviltong:? No będę, a co do tej 12, to myślę że też będę ;) o to dobrze wiedzieć, w takim razie wezmę kase, może coś mi wpadnie w oko, albo D wpadnie w oko :lol: czasem mam ochotę obciąć, ale mi szkoda :lol: więc narazie nie :D super, niedługo się widzimy, tylko muszę TŻ obudzić haha :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dora ma bajerancką klatkę :loveu: Ale macie dobrze z tymi zawodami. Może za rok się na jakiś spotkamy :D Quote
Misia&Ruby Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Super fotki z zawodów :) Startowały jakieś cockery? Quote
Recommended Posts