Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='darii_iia']Hahah, booskie fotki. Scoob i Dora świetnie się razem bawią. :loveu: I widzę, że wchodzicie powoli w agility. :)[/QUOTE] tak fajnie, ale czasem jak na nich patrze, to boje się, że coś sobie zrobią ;) zobaczymy czy coś z tego wyjdzie .;)

Posted

[quote name='paulaa.']Wyjdzie, wyjdzie. Tylko pańcia musi się nauczyć motywować. :D[/QUOTE]

taa ? :diabloti: to zamiana na jeden przebieg .:D ja ze Scoobym, a Ty z Dorą pokażesz mi jak motywować, bo ja nie wiem :cool3:

Posted

[quote name='Aleksandra95']taa ? :diabloti: to zamiana na jeden przebieg .:D ja ze Scoobym, a Ty z Dorą pokażesz mi jak motywować, bo ja nie wiem :cool3:[/QUOTE]
Dobra! :smile: Ale dajesz mi mięsko, ja ci piłkę. Zobaczysz, że Scoobiego też nie tak łatwo skupić. :D

Posted

[quote name='paulaa.']Dobra! :smile: Ale dajesz mi mięsko, ja ci piłkę. Zobaczysz, że Scoobiego też nie tak łatwo skupić. :D[/QUOTE]

powiem mu Scooby patrz piłka piłka :D:D:D:D

Posted

[quote name='paulaa.']A on cię zleje i przybiegnie do pańci pewnie, albo Dory, znając jego. :D[/QUOTE]

zatrzymam go :eviltong:

ale masz racje.:D spróbujmy to poza treningiem co by obciachu sobie nie robić :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']TY sie lepiej pochwal że dobrze Wam idzie nauka skupiania na pańci oczach :)[/QUOTE]

tylko jak siedzi przede mną.;) jak chciałam zrobić krok to pies mnie wyprzedza :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']tylko jak siedzi przede mną.;) jak chciałam zrobić krok to pies mnie wyprzedza :D[/QUOTE]

dobra, ale to nie jest chodzenie przy nodze :P to spróbuj zrobić tak, że siedzi przed Toba, i jak spojrzy w oczy zacznij zrobic krok do tyłu, nawet przesuń lekko noge do tyłu i jak nie spuści wzroku na ta sekunde klik/smakołyk. Stopniowo wydłuzaj krok, pozniej dwa kroki, pozniej krok w bok. Nastepny etap to ze Ty odwracasz sie do niej bokiem i robisz krok przed siebie ;) Nie spiesz sie przede wszystkim, i niech ona patrzy na Ciebie tez jak ona stoi, nie tylko z siadu(zeby sie nie zasiedziała) ;)
Kombinuj tez troche :D tak po klikerowemu ;)

Posted

[quote name='M&S']Witamy się:)

Głaski dla Dory.
hej hej :eviltong: wygłaszcze :cool3:

[quote name='betty_labrador']dobra, ale to nie jest chodzenie przy nodze :P to spróbuj zrobić tak, że siedzi przed Toba, i jak spojrzy w oczy zacznij zrobic krok do tyłu, nawet przesuń lekko noge do tyłu i jak nie spuści wzroku na ta sekunde klik/smakołyk. Stopniowo wydłuzaj krok, pozniej dwa kroki, pozniej krok w bok. Nastepny etap to ze Ty odwracasz sie do niej bokiem i robisz krok przed siebie ;) Nie spiesz sie przede wszystkim, i niech ona patrzy na Ciebie tez jak ona stoi, nie tylko z siadu(zeby sie nie zasiedziała) ;)
Kombinuj tez troche :D tak po klikerowemu ;)

dzięki coś ćwiczymy ;)

[quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowy:)

hejka :razz:
[quote name='understandme']http://img594.imageshack.us/img594/2981/dsc0297me.jpg Dora lewituje? Masz magicznego psa ! :D

[quote name='Jean']http://img594.imageshack.us/img594/2981/dsc0297me.jpg -> świetne :d

[quote name='vaness']hahah :) dobre
i super wyszło :D

[quote name='Molowe']http://img705.imageshack.us/img705/38/dsc0319ed.jpg hahah jak Scooby śmiesznie broni się łapką :PP
http://img100.imageshack.us/img100/8089/dsc0323qo.jpg jakie fajnie wspólne zdjęcie :loveu:

[quote name='Natalia&Cody']Ale superowe zdjęcia :D :D :D :loveu:

dziękujemy :loveu:

[quote name='paulaa.']A Ola się nic nie chwali, że Dorze coraz lepiej idzie na agility! :mad:

[quote name='Molowe']oj nie ładnie się tak nie chwalić.... :(
pf :eviltong:
[quote name='lenka13']Jakieś fotki by się tu przydały :P

nie mam niestety nic, cały tamten tydzień miałam kartkówki i sprawdziany.. każdego dnia. :shake:

w piątek na treningu było lepiej- jeśli chodzi o ćwiczenia.:) tunel był straszny na początku a potem nawet gdy nie musiała to tam biegała. :razz: co do jej zachowania do psów nie wiem co się stało ale się dosłownie rzuca... gdyby nie to że była na smyczy i owaczarek plus mialy fizjologi pogryzly by się.. nie wiem gdzie jest moja dawna Dora co się stało.. nie mam pojęcia co się wydarzyło... :-(

ten kto wcześniej znał dore widział że to przyjazna do wszystkich psów sunia ... nie zwracala nawet na warkniecia od innego psa.. :shake: teraz to ona wywołuje awantury :-(

plus po treningu gdy inny pies ćwiczyjest taka zajarana że gryzie mnie po rekach :diabloti::evil_lol: