Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']tak, mam pojęcie o kolczatkach, kantarkach ;) ale dzieki. Nam to wystarcza jak jest, ja jej nie chce szkolić na tym, a tak zalozona wystarcza by mnie nie szarpala. No poprostu nie mogę sobie pozwolic przez najblizszy czas by mnie pociagneła nagle. Poza tym niedlugo bedzie miala zdjete szwy z łapy to bedzie luzem biegac :)
Na kantarku chodzila ale idzie tak sztywno jak na sciecie ze to nie jest spacer dla niej tylko jakas musztra.na kolczatce idzie i sie cieszy przynajmniej ze idzie :)
Uwierz mi ze nie lubie stosowac tego urządzenia ale obecnie nie mam wyboru ;)[/QUOTE]

ale ja nie krytykuję tego, że używasz kolczatki. narzędzie jak każde inne i nie widzę nic dziwnego w tym, że mając problemy zdrowotne zakładasz kolce psu. tylko nie wiem po co używać czegoś inaczej niż się powinno. ale jeśli Wam pasuje-to ok ;)
zaproponowałam kantar, bo u nas się sprawdza. ale fakt, moja też się w kantarze nie cieszy z życia :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']ale ja nie krytykuję tego, że używasz kolczatki. narzędzie jak każde inne i nie widzę nic dziwnego w tym, że mając problemy zdrowotne zakładasz kolce psu. tylko nie wiem po co używać czegoś inaczej niż się powinno. ale jeśli Wam pasuje-to ok ;)
zaproponowałam kantar, bo u nas się sprawdza. ale fakt, moja też się w kantarze nie cieszy z życia :lol:[/QUOTE]

a to milo mi ze nie krytykujesz :) nie no, tak jak na zdjeciu pokazalas kiedys probowalam zalozyc jak tez musialam ale to bylo tak ze Tosca nie czula sie komfortowo bo wygladala jakby w kazdej chwili mialybysmy cwiczc cos-taka na pelnym czuwaniu i koncentrowaniu sie na mojej osobie.
Kantarek dzoalal swietnie ale jak mowisz i potwierdzasz moje słowa :)

Posted

Dziekujemy za odwiedzinki :razz:

mam jedno z dziś. ;) poszłam między innymi z dorą nad staw, był upał to nawet weszła do wody aż po brzuch. :diabloti: no tak, plywak z niej marny, ale kecilo ją wchodzenie i z bieganie na mostek. :D przymierzała się do skoku, co za debil :splat: chyba bym zawału dostała :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']ja siedze i podglądam :razz: a reszta pewnie na weekend wybyla :D tak cieplo ;)

a co to?druga hopka ciemniejsza?[/QUOTE]

tak granatowo zielona :p
[quote name='paulaa.']Ta druga kolorem bardzo podobna do naszych. :D[/QUOTE]

no skąd mialam wiedziec.:D ale co to za różnica :p

Posted

Fajnie Ci wyszły te hopki ;)
Fabi też na początku miał problemy ze skupieniem na trenigach teraz jest już lepiej, także nie martw się Dora też się ogarnie ;)

Posted

Aga, to jakaś stara już ma zepsuty suwak :p a kupiona gdzieś po prostu przypadkowo chyba w carrefourze, czy jak to tam sie pisze :p z myślą właśnie na smaki ;)

Bettyja dokładnie to samo robie zawsze gdy oglądam ich fotki :p
Szpilka oni tak zawsze. :D