Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 westie_justa napisał(a):miejsca brak, a po betonie raczej nie zdrowo skakac;) nie? nom raczej..;) Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nom raczej..;) no więc raczej doopa;) a tam bym mogła postawić spokojnie ze 3 stacjonaty;) Quote
Natalia&Cody Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Jasne, że dam. Dzisiaj będę malować ją jeszcze raz, bo chcę mieć bardziej wyrazisty ten czerwony ;) Quote
wikikoniki Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 to zależy jaka wysokość na tym betonie. Ja na kostce stawiam tunele i te nie skokowe ale zdarza mi się hopkę ustawić, nic się jej po jednym razie nie stanie chyba, ewentualnie przed takimi skokami posmaruj jej opuszki wazeliną... Quote
kajkoowa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 No no, Ola jeszcze chwila i będziemy Cię zapraszać na seminaria, cobyś nas czegoś nauczyła :diabloti: Quote
Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 wikikoniki napisał(a):to zależy jaka wysokość na tym betonie. Ja na kostce stawiam tunele i te nie skokowe ale zdarza mi się hopkę ustawić, nic się jej po jednym razie nie stanie chyba, ewentualnie przed takimi skokami posmaruj jej opuszki wazeliną... tu nie chodzi o to że poduszki łapek się ścierają więc wazelina nic nie da tu chodzi o ochronę stawów u psa ;) Quote
Misia&Ruby Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 http://images35.fotosik.pl/1361/a50abb20eb995f9dmed.jpg Świetna hopka :) Quote
Yuveza Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Molowe napisał(a):tu nie chodzi o to że poduszki łapek się ścierają więc wazelina nic nie da tu chodzi o ochronę stawów u psa ;) dokładnie;) Quote
betty_labrador Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Hopka na żywo obejrzana i potwierdzam ze bardzo fajna :) pozniej dam zdjecia(jak zgram) jak Dorcia skacze :D Quote
paulaa. Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 betty_labrador napisał(a):Hopka na żywo obejrzana i potwierdzam ze bardzo fajna :) pozniej dam zdjecia(jak zgram) jak Dorcia skacze :D Oo to czekamy na fotki Dorci w akcji z bajerancką hopką. :smile: Quote
Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 wikikoniki napisał(a):dobra dobra ja wiem swoje :D Macie racje :p radze nie skakać z Neską po betonie bo może się to źle dla Was skończyć ;) Quote
wikikoniki Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ależ ja nie skaczę :) napisałam, na betonie robimy tunele i slalomy ;) Quote
Aleksa. Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 pogoda beznadziejna, zimna.:( ale dziękuję za odwiedziny .:) pomimo że pies miał nas w dooopce bo suka sasiada biegała... :/ w czwartek pierwszy trening w grupie innych psów ! boje sie cholernie Quote
betty_labrador Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):pogoda beznadziejna, zimna.:( ale dziękuję za odwiedziny .:) pomimo że pies miał nas w dooopce bo suka sasiada biegała... :/ w czwartek pierwszy trening w grupie innych psów ! boje sie cholernie Mi było bardzo miło u Ciebie :) szkoda ze tak krotko. Oj nie mów-trochę poćwiczyła-później jakby żyla w innym swiecie choc cwiczyła i tak :D a to ze uciekła -etam :eviltong: O ktorej te trening w czwartek bo nie spytałam? Quote
Aleksa. Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 betty_labrador napisał(a):Mi było bardzo miło u Ciebie :) szkoda ze tak krotko. Oj nie mów-trochę poćwiczyła-później jakby żyla w innym swiecie choc cwiczyła i tak :D a to ze uciekła -etam :eviltong: O ktorej te trening w czwartek bo nie spytałam? my chyba mamy o 18:30.:) lepsza grupa jak wypali troszkę wcześniej.;) Quote
paulaa. Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):my chyba mamy o 18:30.:) lepsza grupa jak wypali troszkę wcześniej.;) Lepsza grupa, jak to brzmi. :D W liczbie uczestników, 1. Ja się znowu boje, że Scooby mi będzie do Dory uciekał i się nie skupi, jak ona za siatką będzie. :P A Dora da rade, same chłopy u was w grupie, tylko weź dużo surowego mięska. :smile: betty - też wpadasz na trening ? :cool3: Quote
paulaa. Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 westie_justa napisał(a):Jaki trening co gdzie jak? :lol: To już ci Ola napisze, jak się dorwie do neta, ona jest najbardziej w temacie. :D Quote
betty_labrador Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ja bardzo chetnie przyjade jak czas w czwartek pozwoli, ale Tosca nie moze cwiczyc bo łapa sie jej zrasta :( Miala szytą ;) ale przyjade chetnie popatrzec, pomóc :) Justa wpadasz? z Twoja super koszulka z westikiem :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 paulaa. napisał(a):Lepsza grupa, jak to brzmi. :D W liczbie uczestników, 1. Ja się znowu boje, że Scooby mi będzie do Dory uciekał i się nie skupi, jak ona za siatką będzie. :P A Dora da rade, same chłopy u was w grupie, tylko weź dużo surowego mięska. :smile: betty - też wpadasz na trening ? :cool3: Zmartwię Cię, że Dora będzie na terenie gdzie wy będziecie trenować. Ja nie mogę Was zostawić samych na terenie sąsiada, bo on może w każdej chwili przyjechać.;) będą smaki, Dora dziś ćwiczyła wysyłanie do miski przez dwie przeszkody i omijanie, przy którym chodzi jak ślimak...;) no troszkę lepsza, na pewno nie początkująca grupa.:D bedzie miesko.:D unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) hej hej.:) westie_justa napisał(a):Jaki trening co gdzie jak? :lol: W dopiero rozkręcanym klubie d force w okolicach Radzymina.;) Judyta tu czyta czasem, może i kiedyś się odezwie.:diabloti: paulaa. napisał(a):To już ci Ola napisze, jak się dorwie do neta, ona jest najbardziej w temacie. :D pf.;p betty_labrador napisał(a):Ja bardzo chetnie przyjade jak czas w czwartek pozwoli, ale Tosca nie moze cwiczyc bo łapa sie jej zrasta :( Miala szytą ;) ale przyjade chetnie popatrzec, pomóc :) Justa wpadasz? z Twoja super koszulka z westikiem :loveu: pewnie wpadnij, chyba to nikomu nie przeszkadza.;) na pewno nie mnie.;) ale uprzedź dziewczyny na forum d force.:) Quote
betty_labrador Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) dobrze, uprzedzę :) tadam zdjecia :D Edited May 7, 2012 by betty_labrador Quote
Recommended Posts