Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to zależy jaka wysokość na tym betonie.

Ja na kostce stawiam tunele i te nie skokowe ale zdarza mi się hopkę ustawić, nic się jej po jednym razie nie stanie chyba, ewentualnie przed takimi skokami posmaruj jej opuszki wazeliną...

Posted

wikikoniki napisał(a):
to zależy jaka wysokość na tym betonie.

Ja na kostce stawiam tunele i te nie skokowe ale zdarza mi się hopkę ustawić, nic się jej po jednym razie nie stanie chyba, ewentualnie przed takimi skokami posmaruj jej opuszki wazeliną...

tu nie chodzi o to że poduszki łapek się ścierają więc wazelina nic nie da tu chodzi o ochronę stawów u psa ;)

Posted

Molowe napisał(a):
tu nie chodzi o to że poduszki łapek się ścierają więc wazelina nic nie da tu chodzi o ochronę stawów u psa ;)

dokładnie;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Hopka na żywo obejrzana i potwierdzam ze bardzo fajna :) pozniej dam zdjecia(jak zgram) jak Dorcia skacze :D

Oo to czekamy na fotki Dorci w akcji z bajerancką hopką. :smile:

Posted

wikikoniki napisał(a):
dobra dobra ja wiem swoje :D

Macie racje :p

radze nie skakać z Neską po betonie bo może się to źle dla Was skończyć ;)

Posted

pogoda beznadziejna, zimna.:( ale dziękuję za odwiedziny .:) pomimo że pies miał nas w dooopce bo suka sasiada biegała... :/ w czwartek pierwszy trening w grupie innych psów ! boje sie cholernie

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
pogoda beznadziejna, zimna.:( ale dziękuję za odwiedziny .:) pomimo że pies miał nas w dooopce bo suka sasiada biegała... :/ w czwartek pierwszy trening w grupie innych psów ! boje sie cholernie

Mi było bardzo miło u Ciebie :) szkoda ze tak krotko. Oj nie mów-trochę poćwiczyła-później jakby żyla w innym swiecie choc cwiczyła i tak :D a to ze uciekła -etam :eviltong:

O ktorej te trening w czwartek bo nie spytałam?

Posted

Mi było bardzo miło u Ciebie :) szkoda ze tak krotko. Oj nie mów-trochę poćwiczyła-później jakby żyla w innym swiecie choc cwiczyła i tak :D a to ze uciekła -etam :eviltong:

O ktorej te trening w czwartek bo nie spytałam?

my chyba mamy o 18:30.:) lepsza grupa jak wypali troszkę wcześniej.;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
my chyba mamy o 18:30.:) lepsza grupa jak wypali troszkę wcześniej.;)

Lepsza grupa, jak to brzmi. :D W liczbie uczestników, 1.
Ja się znowu boje, że Scooby mi będzie do Dory uciekał i się nie skupi, jak ona za siatką będzie. :P
A Dora da rade, same chłopy u was w grupie, tylko weź dużo surowego mięska. :smile:

betty - też wpadasz na trening ? :cool3:

Posted

Ja bardzo chetnie przyjade jak czas w czwartek pozwoli, ale Tosca nie moze cwiczyc bo łapa sie jej zrasta :( Miala szytą ;)

ale przyjade chetnie popatrzec, pomóc :) Justa wpadasz? z Twoja super koszulka z westikiem :loveu:

Posted

paulaa. napisał(a):
Lepsza grupa, jak to brzmi. :D W liczbie uczestników, 1.
Ja się znowu boje, że Scooby mi będzie do Dory uciekał i się nie skupi, jak ona za siatką będzie. :P
A Dora da rade, same chłopy u was w grupie, tylko weź dużo surowego mięska. :smile:

betty - też wpadasz na trening ? :cool3:

Zmartwię Cię, że Dora będzie na terenie gdzie wy będziecie trenować. Ja nie mogę Was zostawić samych na terenie sąsiada, bo on może w każdej chwili przyjechać.;) będą smaki, Dora dziś ćwiczyła wysyłanie do miski przez dwie przeszkody i omijanie, przy którym chodzi jak ślimak...;) no troszkę lepsza, na pewno nie początkująca grupa.:D bedzie miesko.:D

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:)

hej hej.:)
westie_justa napisał(a):
Jaki trening co gdzie jak? :lol:

W dopiero rozkręcanym klubie d force w okolicach Radzymina.;) Judyta tu czyta czasem, może i kiedyś się odezwie.:diabloti:

paulaa. napisał(a):
To już ci Ola napisze, jak się dorwie do neta, ona jest najbardziej w temacie. :D

pf.;p

Ja bardzo chetnie przyjade jak czas w czwartek pozwoli, ale Tosca nie moze cwiczyc bo łapa sie jej zrasta :( Miala szytą ;)

ale przyjade chetnie popatrzec, pomóc :) Justa wpadasz? z Twoja super koszulka z westikiem :loveu:

pewnie wpadnij, chyba to nikomu nie przeszkadza.;) na pewno nie mnie.;) ale uprzedź dziewczyny na forum d force.:)