Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 betty_labrador napisał(a):fajnie :) moje gratulacje :multi: dziękujemy.:) przyjeżdżacie jutro ? :) dla niecierpliwych mokra stacjonata Quote
betty_labrador Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 mysle ze raczej tak, fajna ta hopka. Zazdroszcze ognisk. Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 O.O turkus do cholery! :diabloti: świaeetnaaa! :loveu: jade do was na niej skakac!:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 betty_labrador napisał(a):mysle ze raczej tak, fajna ta hopka. Zazdroszcze ognisk. zapraszam.:) tylko daj znać wcześniej.:D westie_justa napisał(a):O.O turkus do cholery! :diabloti: świaeetnaaa! :loveu: jade do was na niej skakac!:evil_lol: bardziej jasny niebieski.:) dawaj.:p Quote
betty_labrador Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zapraszam.:) tylko daj znać wcześniej.:D bardziej jasny niebieski.:) dawaj.:p no pewnie ze dam znac wczesniej ze jade-tylko o ktorej mniej wiecej Ci pasuje? moze ok.14? Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 betty_labrador napisał(a):no pewnie ze dam znac wczesniej ze jade-tylko o ktorej mniej wiecej Ci pasuje? moze ok.14? Dobrze, Tosia pewnie odpoczywa w domu ? bedziesz sama ? ;) Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 super, że się na te kolorki zdecydowałaś. fajnie wygląda. :smile: a ja nadal bez desek. ;> jutro prawdopodobnie jade zobaczyć. Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 paulaa. napisał(a):super, że się na te kolorki zdecydowałaś. fajnie wygląda. :smile: a ja nadal bez desek. ;> jutro prawdopodobnie jade zobaczyć. myślałam że wyjdą ciemniejsze, ale za rok będą inne kolory.:) kupuj i do roboty.:d ja robiłam z 5 godzin.:p Quote
betty_labrador Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) [quote name='Aleksandra95']D mnie p no niestety Tosci nie wezme. :/ sama ale raczej mama podwiezie. a Ty mialas do nas na spacerek i sie wywinelas :eviltong: :mad: Edited May 5, 2012 by betty_labrador Quote
wikikoniki Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 jakież to pospolite :diabloti: żółto-niebieskie przeszkody. pffff Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 betty_labrador napisał(a):[quote name='Aleksandra95']D mnie p no niestety Tosci nie wezme. :/ sama ale raczej mama podwiezie. a Ty mialas do nas na spacerek i sie wywinelas :eviltong: :mad: przepraszam, ale transport.. :/ale ja zapraszam.:D wikikoniki napisał(a):jakież to pospolite :diabloti: żółto-niebieskie przeszkody. pffff heh, każdy robi jak lubi.. wiec nie wiem po co taki komentarz co do kolorow.;)szkoda tylko że nie rozróżniasz kolorów, bo to jest jasna zieleń.;) Natalia&Cody napisał(a):Super! :D bardzo mi się podoba :D Molowe napisał(a):bosko wygląda fajne kolorki :loveu: dziękuję.:) lecę na ognisko.. :) Quote
wikikoniki Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ola to nie miało być obraźliwe :roll: daltonistka ze mnie :shake: Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 A mi się właśnie wydawało, że to jest zieleń i miałam Ci się nawet pytać :) Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 wikikoniki napisał(a):Ola to nie miało być obraźliwe :roll: daltonistka ze mnie :shake: nie no spoko.:lol: Natalia&Cody napisał(a):A mi się właśnie wydawało, że to jest zieleń i miałam Ci się nawet pytać :) wyszła delikatna zielen ;) Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 ale taki sobie wybrałaś czy miał wyjść zupełnie inny? :D Mi się takie połączenie super podoba :D Mi za to miał wyjść żółty, a wyszedł jakiś pomarańczowy i mam czerwono-pomarańczową hopke ;p Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Natalia&Cody napisał(a):ale taki sobie wybrałaś czy miał wyjść zupełnie inny? :D Mi się takie połączenie super podoba :D Mi za to miał wyjść żółty, a wyszedł jakiś pomarańczowy i mam czerwono-pomarańczową hopke ;p OO, A DASZ FOTKE POMALOWANEJ STACJONATY ? :) chciałam taki niebieski jasny z zielenią :) zieleń ciut ciemniejsza, ale tak jest dobrze.:D na żywo to też inaczej wygląda, bo to zdjęcie z telefonu. :p Quote
motyleqq Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 ale jakie to ma znaczenie w jakim kolorze jest przeszkoda, bo nie rozumiem? :cool3: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 motyleqq napisał(a):ale jakie to ma znaczenie w jakim kolorze jest przeszkoda, bo nie rozumiem? :cool3: dla swojej przyjemności.:D Quote
motyleqq Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dla swojej przyjemności.:D a, ok, już rozumiem :lol: Quote
Molowe Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 teraz czekam tylko na fotke Dory skaczącej przez tą fajną hopkę :) Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 no to błękit :P ja mam już moje jedyne połączenie seledyn + turkus, ale kij, nie mam hopek :lol: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Molowe napisał(a):teraz czekam tylko na fotke Dory skaczącej przez tą fajną hopkę :) bedzie kiedyś.:D westie_justa napisał(a):no to błękit :P ja mam już moje jedyne połączenie seledyn + turkus, ale kij, nie mam hopek :lol: hehe to zrób :D Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):bedzie kiedyś.:D hehe to zrób :D miejsca brak, a po betonie raczej nie zdrowo skakac;) nie? Quote
Recommended Posts