betty_labrador Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to może nie jest tragiczne.;p zrobimy jeszcze, a co.:p tylko tata jeszcze o tym nie wie :diabloti, a ktos ciąć drzewo musi.:p jest bardzo fajne! i teraz tylko skakac :D Quote
Aleksa. Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 betty_labrador napisał(a):jest bardzo fajne! i teraz tylko skakac :D planuje kolory, te co ci kiedyś na fb pokazalam.:D jak znajde podobne, ale na razie nie maluje :p Kirinna napisał(a):łaa jakie fajne:) dziękuję, miło :) Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Świetna ta hopka!:) a tyczka lezy sobie tak po prostu na tych klockach? Quote
paulaa. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 eej, Ola miałam zamiar się pośmiać, a ta hopka świetna jest. :lol: jestem w szoku. zrób nam też takie. :smile: tylko pomalować i będzie naprawde super. Quote
Aleksa. Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 magdabroy napisał(a):No to kiedy foty jak Dora skacze? a nie wiem. :eviltong: understandme napisał(a):Sama robiłas hopkę? Bardzo fajna :) tak, z pomocą taty :cool3: westie_justa napisał(a):Świetna ta hopka!:) a tyczka lezy sobie tak po prostu na tych klockach? dzięki :cool3: tak, spada jak się uderzy :eviltong: paulaa. napisał(a):eej, Ola miałam zamiar się pośmiać, a ta hopka świetna jest. :lol: jestem w szoku. zrób nam też takie. :smile: tylko pomalować i będzie naprawde super. no wiesz co, mówiłaś że nie nie bedziesz się śmiała, a przyszłaś tu z tym zamiarem.:mad: no pewnie, co jeszcze ? :evil_lol: jutro może kupie farbę mam w planach koloryjuż wybrane, ale zobaczymy co na miejscu bedzie :diabloti::diabloti: na jedenej hopce nie koncze :cool3: Quote
Natalia&Cody Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Wow, wow, wow! :D Super! :D Teraz tylko pomaluj i będzie przepiękniście :D Quote
kajkoowa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Rewelacyjna stacjonata, czekam na zdjęcie pomalowanej :) Quote
Daga&Maks Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 świetna ta hopka, teraz tylko zacząć skakanie :) Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Wow, wow, wow! :D Super! :D Teraz tylko pomaluj i będzie przepiękniście :D Kaja10014 napisał(a):Rewelacyjna stacjonata, czekam na zdjęcie pomalowanej :) Molowe napisał(a):cudna hopka tylko pomalować i będzie bosko :) dagaa111 napisał(a):świetna ta hopka, teraz tylko zacząć skakanie :) hej.:) Dzięki :eviltong::eviltong: byłam po farbę .. zobaczymy co z tego wyjdzie. :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 unikatowydiament napisał(a):witamy się i miłego weekendu zyczymy:) wzajemnie :lol: Molowe napisał(a):jaki kolor farby wzięłaś ? :) Natalia&Cody napisał(a):no właśnie jaki? :D paulaa. napisał(a):właśnie, jaki ??? pomalowane :multi: kolor zobaczymy jaki bedzie, jak wyschnie :cool3: ale jasne ;);) Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 pomalowane ? czyli jest więcej niż jedna ? :cool3: czekam na fotki i kiedy zaczniesz zbierać zamówienia. :lol: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 paulaa. napisał(a):pomalowane ? czyli jest więcej niż jedna ? :cool3: czekam na fotki i kiedy zaczniesz zbierać zamówienia. :lol: w sensie że pomalowane :D no całość. :D jedna jest jak na razie.:evil_lol: zamówienia mówisz ? :D to nie jest możliwe.:D ja robię to ze swoich jakiś starych desek.:p jutro fotka pomalowanej stacjonaty :D a tak w ogole od dwóch dni ćwiczymy wysyłanie (?) nie znam się jeszcze .:D Wczoraj była u nas Judyta i nam pokazała jak zacząć, a raczej z Dorą pokazywała mi. :D ciężko z Dorą idzie, ale damy rade, musimy.:) dziś drugi dzień jak ćwiczymy :) wysyłanie z obejściem hopki od lewej strony już w miare :lol: ale z prawej pff.:diabloti: ale tak jak pisalam wcześniej, nie poddajemy się, a co najważniejsze- pies zaczął z chęcia ze mną to ćwiczyć ! krotkie sesje.. przerwa na zabawe znowu ćwiczenia i tak dalej..:D aaaa i jak wszystko się ułoży w czawrek mamy pierwszy trening.:D ciekawe jak mój brzydal będzie się przy innych psach zachowywała :D Quote
Guest Fusiafusia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Hej Ola ;) Jak wam mija majówka ?:) U nas fotki w galerii. Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Mam nadzieje, że w czwartek uda mi się zobaczyć jak wam idzie to wysyłanie. :smile: Quote
Paula03 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ooo ale fajna ta hopeczka :D Widzę, że zaczynacie się coraz lepiej rozwijać agilitowo :) Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Fusiafusia napisał(a):Hej Ola ;) Jak wam mija majówka ?:) U nas fotki w galerii. Hej, mija dobrze ale za szybko.:D ja to ciągle wieczorami na jakiś ogniskach czy coś.:D Wlaśnie znowu po mnie dzwonią:splat: paulaa. napisał(a):Mam nadzieje, że w czwartek uda mi się zobaczyć jak wam idzie to wysyłanie. :smile: Wgl Ola się nie chwalisz waszym pierwszym treningiem. :P nie ma jeszcze na co patrzeć.:D bo jeszcze pierwszego treningu nie było.;) Judyta była zobaczyć teren i zostalo 30 minut to pokazała to wysyłanie .:) zapraszamy w czwartek.:) Paula03 napisał(a):Ooo ale fajna ta hopeczka :D Widzę, że zaczynacie się coraz lepiej rozwijać agilitowo :) dzięki.:) e tam.:p Quote
Recommended Posts