Aleksa. Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 magdabroy napisał(a):No to tylko na tym zyskałaś :) A kiedy zrobisz jakieś foty konikom? ja się wstydzę im fotki robić.:D bo się na mnie inni patrzą.:) a ja wstydliwa :D mam może kilka z komórki. betty_labrador napisał(a):to fajnie ze milo spedzilas dzien :) ja w sumie tez :) troszkę mamie musiałam pomóc dlatego nie wyszło nam dzisiaj, przepraszam.:( ale mam w planach coś zrobić, jak mi się uda do końca majówki to Ci się pochwalę, jak mogę ? :D i mi wyjdzie.:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 vaness napisał(a):teraz jak jest taka ładna pogoda trzeba korzystać :evil_lol: wlasnie,, zamiast w domu siedzieć :) Quote
betty_labrador Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja się wstydzę im fotki robić.:D bo się na mnie inni patrzą.:) a ja wstydliwa :D mam może kilka z komórki. haha Aleksandra95 napisał(a):troszkę mamie musiałam pomóc dlatego nie wyszło nam dzisiaj, przepraszam.:( ale mam w planach coś zrobić, jak mi się uda do końca majówki to Ci się pochwalę, jak mogę ? :D i mi wyjdzie.:evil_lol: no trudno ;) az tyle Ci to zajmie? hm hm hm :) to czekam. Quote
Daga&Maks Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja się wstydzę im fotki robić.:D bo się na mnie inni patrzą.:) a ja wstydliwa :D mam może kilka z komórki. każda wymówka jest dobra :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 dagaa111 napisał(a):każda wymówka jest dobra :diabloti: ale serio.:D Quote
Aleksa. Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 mój bohater.:D duuuzo widać:cool3: [video=youtube;7Xv87Gy3_WY]http://www.youtube.com/watch?v=7Xv87Gy3_WY[/video] Quote
betty_labrador Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 fajne koniczki :D zdjecia pierwsza klasa :D Quote
Karro Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ale przepiękne koniki! :loveu: Kiedyś jeździłam, piękna sprawa, teraz już nie mam gdzie ;) Ale obiecałam sobie, że kiedyś do tego wrócę :) Quote
Anecioreczek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 dziendobry, wpadlam przypadkiem :P Piekna Dora! a Koniki super:) u nas przy schronisku tez jest stadnina Koni :) na codzien widzę konie, ackzolwiek niestety nie jeżdze:( chociaż bym chciala :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ale bajeranckie te konie. Jak ja dawno nie jeździłam... Quote
betty_labrador Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ola sobie na majówke pojechala :evil_lol: i zdjęć pełno przywiezie :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-kgrCWmV1D1o/T57tY8r-_-I/AAAAAAAAAH0/Q-GTFS_jMzY/s640/2012-04-30%2018.18.22.jpg ale fajny :D Quote
Aleksa. Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 betty_labrador napisał(a):fajne koniczki zdjecia pierwsza klasa :D magdabroy napisał(a):Koniki :loveu: understandme napisał(a):Ale przepiękne koniki! :loveu: Kiedyś jeździłam, piękna sprawa, teraz już nie mam gdzie ;) Ale obiecałam sobie, że kiedyś do tego wrócę :) hej :cool3::cool3: fajnie że się podoba, choć zdjęcia z komórki :diabloti: Anecioreczek napisał(a):dziendobry, wpadlam przypadkiem :P Piekna Dora! a Koniki super:) u nas przy schronisku tez jest stadnina Koni :) na codzien widzę konie, ackzolwiek niestety nie jeżdze:( chociaż bym chciala :loveu: Witamy :lol: polecam, może kiedys będziesz mogła :loveu: M&S napisał(a):Witanko słoneczne:):) hejka :cool3: Natalia&Cody napisał(a):Ale bajeranckie te konie. Jak ja dawno nie jeździłam... hehe :eviltong: betty_labrador napisał(a):Ola sobie na majówke pojechala :evil_lol: i zdjęć pełno przywiezie :diabloti: taa pewnie :diabloti: Ola całymi dniami na dworze, zreszta w domu internet sie popsuł :roll: Jean napisał(a):śliczne koniki :loveu: ania90 napisał(a):koniki:loveu: unikatowydiament napisał(a):ale świetne koniki:) zgadzam się :eviltong: dagaa111 napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-kgrCWmV1D1o/T57tY8r-_-I/AAAAAAAAAH0/Q-GTFS_jMzY/s640/2012-04-30 18.18.22.jpg ale fajny :D hehe :evil_lol: paulaa. napisał(a):piękne konie, jak dla mnie fotki super. :loveu: a fotki tylko z telefonu :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 o matko, To Ty musisz miec jakis super telefon, ladne foty robi ! Quote
betty_labrador Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ma telefon najnowszej generacji :D jak tam paznokietki? :> Quote
Aleksa. Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Anecioreczek napisał(a):o matko, To Ty musisz miec jakis super telefon, ladne foty robi ! Dziękuję, to akurat telefon mamy. :eviltong: ale fakt podoba mi się jak robi fotki :loveu: betty_labrador napisał(a):Ma telefon najnowszej generacji :D jak tam paznokietki? :> pf :eviltong: pozdzierane, bo bo robilam z tata hopke :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: M&S napisał(a):Witanko w piąteczek:) Witamy :cool3: mamy jedną hopke, kiedyś ją pomaluje :eviltong: wiecie ja bylam taka zdolna że jeden bok źle przybiłam i troszkę się różni :splat: ale jest hopka :eviltong: fotka slaba z mojego telefonu, ona jest równa, tylko powierzchnia nie jest równa :diabloti: nie śmiejcie się prosze :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 przyszłam zobaczyć to Wasze dzieło :) super! trochę wspólnych sił i gotowe :D Quote
Aleksa. Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 betty_labrador napisał(a):przyszłam zobaczyć to Wasze dzieło :) super! trochę wspólnych sił i gotowe :D to może nie jest tragiczne.;p zrobimy jeszcze, a co.:p tylko tata jeszcze o tym nie wie :diabloti, a ktos ciąć drzewo musi.:p Quote
Recommended Posts