betty_labrador Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Nie ma Tosi w domu i tak dziwnie :roll: idę.. nikt za mną nie chodzi.. nie żebra o jedzenie :diabloti: nie spycha mi reki z klawiatury, nie wchodzi na kolana, nie wariuje ehh. :roll: no kurde, 12 dni a tak się do psa przyzwyczaić, to chyba jestem nienormalna :shake: noo, prawda ze bez Tosi dziwnie? mi tez tak byllo bez spacerkow i przyrody, psow. To co piszesz o zachowaniach Tosi to dobrze wiedziec ze tak potrafi sie zachowywac, u mnie troche mniej rozrabia bo pracowalam nad nia zeby wlasnie nie zabierala kanapek itp. no ale :) Aleksandra95 napisał(a):wróciłaś ! :multi::multi::multi: kleszcze są fuuu :roll::roll: ja dopiero wróciłam :diabloti: jestem :multi: tylko wkurza mnie to prawie nic nie moge normalnie robic ;/ fajnie Olu, ze milo spedzilas czas :) super ta majowka sie zaczela, zaraz ide do lasu :D Quote
Aleksa. Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 [quote name='Molowe']https://lh5.googleusercontent.com/-SJBAamf0WP0/T5m4bQk--MI/AAAAAAAAAEc/CUtotnsejkM/s512/DSCN6368.JPG jakie fajne zdjęcie :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-1w-rObcsBt4/T5qk88xVI7I/AAAAAAAAAGA/KStYCFxRG7I/s640/IMG20120426_001.jpg ma swój klimat :) szkoda że Tosia już pojechała :( też mi się te fotki podobają. :cool3: no nie ma, ale odwiedzę ją :diabloti: [quote name='betty_labrador']noo, prawda ze bez Tosi dziwnie? mi tez tak byllo bez spacerkow i przyrody, psow. To co piszesz o zachowaniach Tosi to dobrze wiedziec ze tak potrafi sie zachowywac, u mnie troche mniej rozrabia bo pracowalam nad nia zeby wlasnie nie zabierala kanapek itp. no ale :) jestem :multi: tylko wkurza mnie to prawie nic nie moge normalnie robic ;/ fajnie Olu, ze milo spedzilas czas :) super ta majowka sie zaczela, zaraz ide do lasu :D no dziwinie, nawet tata się pytał gdzie Tosia :eviltong: e tam, ogólnie była bardzo grzeczna. :loveu: no masakra, odwiedze Cię :cool3::cool3: kurde, trzeba było wcześniej mówić, że na spacer idziesz, bo ja nie mam z kim, a dora luzem nie biegała od tamtej pory co razem byłyśmy.:( ciągle na automacie z nią chodzę.;) Quote
Karro Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 O już Tosia pojechała? To teraz pewnie pusto w domu za mało psów :D Quote
Aleksa. Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 understandme napisał(a):O już Tosia pojechała? To teraz pewnie pusto w domu za mało psów :D tak, tylko jeden.:D Quote
Aleksa. Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 hej. :multi: pogoda świetna, trochę gorąco, ale lepiej to niż deszcz :evil_lol: wybrałam się na konie- od wakacji nie jeździłam :evil_lol: miałam pojeździć na padoku na innym koniu ale wszystko inaczej się skończyło :eviltong: pojechaliśmy we trojkę tzn. Właściciel, mama i ja w teren. :D jechałam na małym koniu, bo duże oni wzięli :evil_lol: ale nie aż taki mały. :razz: to nic, super było.;) po takiej dużej przerwie troszkę sie bałam, ale chyba niepotrzebnie.:) wrażenia super, woda, las pole. :loveu::loveu::loveu: dużo innych osób na koniach spotkaliśmy. :loveu: najśmiejszniej było jak jedziem jedziemy ja zawsze z przodu.:D i nagle patrze cała droga zalana wodaaa. a oni do mnie to nic jedź dalej i jakieś 400 metrów wodą :cool3: świetnie. w ogóle galopowałam troszkę :oops::oops::eviltong::eviltong: ale mnie teraz troche nogi bolą, a co to jutro będzie .:splat: Quote
Daga&Maks Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 o to fajną wycieczkę miałaś :) ja zawsze marzyłam, żeby jeździć konno, ale nigdy nie miałam takiej okazji Quote
SZPiLKA23 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 :) no widze ze mialas spotkanie 3 stopnia z koniem :D jazde mozna zaczac zawsze :) Quote
betty_labrador Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 wow wycieczka konna, tesknie za tym :) w taka pogode i krajobraz to musi być niezapomniane przezycie :) i przez wode :lol: Masz jakies foty z konskiego grzbietu? :cool3: Tosia Cie pozdrawia :) lezy kolo mnie i czeka na atrakcje dnia :D Quote
Aleksa. Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 dagaa111 napisał(a):o to fajną wycieczkę miałaś :) ja zawsze marzyłam, żeby jeździć konno, ale nigdy nie miałam takiej okazji no fajna, ale moje nogi dzisiaj ała.:splat: nigdy nie jest za późno.:) SZPiLKA23 napisał(a)::) no widze ze mialas spotkanie 3 stopnia z koniem :D jazde mozna zaczac zawsze :) trochę nogi mnie bolą :diabloti: i właśnie :cool3: betty_labrador napisał(a):wow wycieczka konna, tesknie za tym :) w taka pogode i krajobraz to musi być niezapomniane przezycie :) i przez wode :lol: Masz jakies foty z konskiego grzbietu? :cool3: Tosia Cie pozdrawia :) lezy kolo mnie i czeka na atrakcje dnia :D krajobraz super, ale po drodze też i chłopców na skuterach spotkaliśmy :angryy: nie mam fot, nawet telefonu nie miałam. :cool3: ooo Tosia :loveu: ciocia tez ją pozdrawia.:) Quote
betty_labrador Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Ola co powiesz na jutrzejszy spacer po Radzyminskich lasach :D moze nie 3godz ale pozniej mozemy w agillity sie pobawic :D Quote
Aleksa. Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 (edited) betty_labrador napisał(a):Ola co powiesz na jutrzejszy spacer po Radzyminskich lasach :D moze nie 3godz ale pozniej mozemy w agillity sie pobawic :D bardzo chętnie, ale jutro rodzice w pracy. :( to normalny dzień, tak ? a co konkretnie z agi ? i u mnie czy jak ? :D Edited April 29, 2012 by Aleksandra95 Quote
Oscar Patric Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 oj to widzę że konna wycieczka należy do udanych:) Quote
Lucky. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 ale Tobie fajnie z końmi. Ja teraz korzystam, że tata wrócił i wszedzie rodziców wyciągam ze sobą :D skoro Tosia tyle czasu była u ciebie to nie namówią się na drugiego psa ? :> Quote
kalyna Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 woooow koniki :loveu: a zdjęcia masz? w sumie ja na koniu jechałam jak byłam dobrę parę lat temu na wycieczce szkolnej, pierwszy i ostatni raz :D Quote
Aleksa. Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 unikatowydiament napisał(a):oj to widzę że konna wycieczka należy do udanych:) pewnie. :cool3: Lucky. napisał(a):ale Tobie fajnie z końmi. Ja teraz korzystam, że tata wrócił i wszedzie rodziców wyciągam ze sobą :D skoro Tosia tyle czasu była u ciebie to nie namówią się na drugiego psa ? :> niestety nie zgodzą się, ale też to jest problem finansowy. Nie sa w stanie utrzymać dwóch psów, jednak lepsza karma kosztuje, szczepionki, odrobaczenie, akcesoria, to jednak wydatek.;) ale kiedyś na pewno będzie ten drugi piesek . ;) kalyna napisał(a):woooow koniki :loveu: a zdjęcia masz? w sumie ja na koniu jechałam jak byłam dobrę parę lat temu na wycieczce szkolnej, pierwszy i ostatni raz :D nie mam zdjęć, skupiałam się żeby nie spaść.:D zresztą nawet telefonu nie miałam przy sobie bo bym zgubiła :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):bardzo chętnie, ale jutro rodzice w pracy. :( to normalny dzień, tak ? a co konkretnie z agi ? i u mnie czy jak ? :D No rozumiem ;) reszta na fb :D Quote
Aleksandrossa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 No, to liczę że uda nam się spotkać :D Quote
Aleksa. Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 betty_labrador napisał(a):No rozumiem ;) reszta na fb :D nom. :D jak zwykle, tam lepiej się pisze.:) Aleksandrossa napisał(a):No, to liczę że uda nam się spotkać :D postaramy się.:) Quote
darii_iia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Świetne fotki. Psice piękne. :loveu: Pewnie Ci teraz brakuje drugiego psa w domu, co ? ;) Quote
Aleksa. Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 darii_iia napisał(a):Świetne fotki. Psice piękne. :loveu: Pewnie Ci teraz brakuje drugiego psa w domu, co ? ;) ale już przeszło.:D a ja znowu byłam w terenie tym razem byliśmy w 4 konie. :loveu: starsi wzieli 3 duze ja znowu malego dostalam.:D Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a): a ja znowu byłam w terenie tym razem byliśmy w 4 konie. :loveu: starsi wzieli 3 duze ja znowu malego dostalam.:D I tak sobie na to pozwoliłaś :mad::D Quote
Aleksa. Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 magdabroy napisał(a):I tak sobie na to pozwoliłaś :mad::D a pewnie, ten mały dobry jest.:D ciągle na przodzie chciał być.:D on szybki jest.:loveu: Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a pewnie, ten mały dobry jest.:D ciągle na przodzie chciał być.:D on szybki jest.:loveu: No to tylko na tym zyskałaś :) A kiedy zrobisz jakieś foty konikom? Quote
betty_labrador Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 to fajnie ze milo spedzilas dzien :) ja w sumie tez :) Quote
vaness Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 betty_labrador napisał(a):to fajnie ze milo spedzilas dzien :) ja w sumie tez :) teraz jak jest taka ładna pogoda trzeba korzystać :evil_lol: Quote
Recommended Posts