Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Nie ma Tosi w domu i tak dziwnie :roll: idę.. nikt za mną nie chodzi.. nie żebra o jedzenie :diabloti: nie spycha mi reki z klawiatury, nie wchodzi na kolana, nie wariuje ehh. :roll: no kurde, 12 dni a tak się do psa przyzwyczaić, to chyba jestem nienormalna :shake:

noo, prawda ze bez Tosi dziwnie? mi tez tak byllo bez spacerkow i przyrody, psow. To co piszesz o zachowaniach Tosi to dobrze wiedziec ze tak potrafi sie zachowywac, u mnie troche mniej rozrabia bo pracowalam nad nia zeby wlasnie nie zabierala kanapek itp. no ale :)

Aleksandra95 napisał(a):
wróciłaś ! :multi::multi::multi:

kleszcze są fuuu :roll::roll: ja dopiero wróciłam :diabloti:

jestem :multi: tylko wkurza mnie to prawie nic nie moge normalnie robic ;/
fajnie Olu, ze milo spedzilas czas :)
super ta majowka sie zaczela, zaraz ide do lasu :D

Posted

[quote name='Molowe']https://lh5.googleusercontent.com/-SJBAamf0WP0/T5m4bQk--MI/AAAAAAAAAEc/CUtotnsejkM/s512/DSCN6368.JPG jakie fajne zdjęcie :loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/-1w-rObcsBt4/T5qk88xVI7I/AAAAAAAAAGA/KStYCFxRG7I/s640/IMG20120426_001.jpg ma swój klimat :)

szkoda że Tosia już pojechała :(

też mi się te fotki podobają. :cool3:

no nie ma, ale odwiedzę ją :diabloti:

[quote name='betty_labrador']noo, prawda ze bez Tosi dziwnie? mi tez tak byllo bez spacerkow i przyrody, psow. To co piszesz o zachowaniach Tosi to dobrze wiedziec ze tak potrafi sie zachowywac, u mnie troche mniej rozrabia bo pracowalam nad nia zeby wlasnie nie zabierala kanapek itp. no ale :)

jestem :multi: tylko wkurza mnie to prawie nic nie moge normalnie robic ;/
fajnie Olu, ze milo spedzilas czas :)
super ta majowka sie zaczela, zaraz ide do lasu :D

no dziwinie, nawet tata się pytał gdzie Tosia :eviltong: e tam, ogólnie była bardzo grzeczna. :loveu:
no masakra, odwiedze Cię :cool3::cool3: kurde, trzeba było wcześniej mówić, że na spacer idziesz, bo ja nie mam z kim, a dora luzem nie biegała od tamtej pory co razem byłyśmy.:( ciągle na automacie z nią chodzę.;)

Posted

hej. :multi: pogoda świetna, trochę gorąco, ale lepiej to niż deszcz :evil_lol:

wybrałam się na konie- od wakacji nie jeździłam :evil_lol: miałam pojeździć na padoku na innym koniu ale wszystko inaczej się skończyło :eviltong: pojechaliśmy we trojkę tzn. Właściciel, mama i ja w teren. :D

jechałam na małym koniu, bo duże oni wzięli :evil_lol: ale nie aż taki mały. :razz: to nic, super było.;) po takiej dużej przerwie troszkę sie bałam, ale chyba niepotrzebnie.:) wrażenia super, woda, las pole. :loveu::loveu::loveu: dużo innych osób na koniach spotkaliśmy. :loveu: najśmiejszniej było jak jedziem jedziemy ja zawsze z przodu.:D i nagle patrze cała droga zalana wodaaa. a oni do mnie to nic jedź dalej i jakieś 400 metrów wodą :cool3: świetnie. w ogóle galopowałam troszkę :oops::oops::eviltong::eviltong: ale mnie teraz troche nogi bolą, a co to jutro będzie .:splat:

Posted

wow wycieczka konna, tesknie za tym :) w taka pogode i krajobraz to musi być niezapomniane przezycie :) i przez wode :lol:
Masz jakies foty z konskiego grzbietu? :cool3:

Tosia Cie pozdrawia :) lezy kolo mnie i czeka na atrakcje dnia :D

Posted

dagaa111 napisał(a):
o to fajną wycieczkę miałaś :)
ja zawsze marzyłam, żeby jeździć konno, ale nigdy nie miałam takiej okazji

no fajna, ale moje nogi dzisiaj ała.:splat: nigdy nie jest za późno.:)

SZPiLKA23 napisał(a):
:) no widze ze mialas spotkanie 3 stopnia z koniem :D jazde mozna zaczac zawsze :)

trochę nogi mnie bolą :diabloti: i właśnie :cool3:

betty_labrador napisał(a):
wow wycieczka konna, tesknie za tym :) w taka pogode i krajobraz to musi być niezapomniane przezycie :) i przez wode :lol:
Masz jakies foty z konskiego grzbietu? :cool3:

Tosia Cie pozdrawia :) lezy kolo mnie i czeka na atrakcje dnia :D

krajobraz super, ale po drodze też i chłopców na skuterach spotkaliśmy :angryy: nie mam fot, nawet telefonu nie miałam. :cool3: ooo Tosia :loveu: ciocia tez ją pozdrawia.:)

Posted (edited)

Ola co powiesz na jutrzejszy spacer po Radzyminskich lasach :D moze nie 3godz ale pozniej mozemy w agillity sie pobawic :D

bardzo chętnie, ale jutro rodzice w pracy. :( to normalny dzień, tak ?

a co konkretnie z agi ? i u mnie czy jak ? :D

Edited by Aleksandra95
Posted

ale Tobie fajnie z końmi. Ja teraz korzystam, że tata wrócił i wszedzie rodziców wyciągam ze sobą :D

skoro Tosia tyle czasu była u ciebie to nie namówią się na drugiego psa ? :>

Posted

unikatowydiament napisał(a):
oj to widzę że konna wycieczka należy do udanych:)

pewnie. :cool3:

Lucky. napisał(a):
ale Tobie fajnie z końmi. Ja teraz korzystam, że tata wrócił i wszedzie rodziców wyciągam ze sobą :D

skoro Tosia tyle czasu była u ciebie to nie namówią się na drugiego psa ? :>

niestety nie zgodzą się, ale też to jest problem finansowy. Nie sa w stanie utrzymać dwóch psów, jednak lepsza karma kosztuje, szczepionki, odrobaczenie, akcesoria, to jednak wydatek.;) ale kiedyś na pewno będzie ten drugi piesek . ;)

kalyna napisał(a):
woooow koniki :loveu:

a zdjęcia masz?
w sumie ja na koniu jechałam jak byłam dobrę parę lat temu na wycieczce szkolnej, pierwszy i ostatni raz :D

nie mam zdjęć, skupiałam się żeby nie spaść.:D zresztą nawet telefonu nie miałam przy sobie bo bym zgubiła :evil_lol:

Posted

No rozumiem ;) reszta na fb :D

nom. :D jak zwykle, tam lepiej się pisze.:)
Aleksandrossa napisał(a):
No, to liczę że uda nam się spotkać :D

postaramy się.:)

Posted

darii_iia napisał(a):
Świetne fotki. Psice piękne. :loveu:
Pewnie Ci teraz brakuje drugiego psa w domu, co ? ;)

ale już przeszło.:D

a ja znowu byłam w terenie tym razem byliśmy w 4 konie. :loveu: starsi wzieli 3 duze ja znowu malego dostalam.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

a ja znowu byłam w terenie tym razem byliśmy w 4 konie. :loveu: starsi wzieli 3 duze ja znowu malego dostalam.:D

I tak sobie na to pozwoliłaś :mad::D

Posted

magdabroy napisał(a):
I tak sobie na to pozwoliłaś :mad::D

a pewnie, ten mały dobry jest.:D ciągle na przodzie chciał być.:D on szybki jest.:loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
a pewnie, ten mały dobry jest.:D ciągle na przodzie chciał być.:D on szybki jest.:loveu:

No to tylko na tym zyskałaś :) A kiedy zrobisz jakieś foty konikom?