Aleksa. Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) dzisiaj powstały takie x2 :evil_lol::evil_lol: czekamy na Tosce z ciastkami :multi: ehh, tak w ogóle jutro sobota, a ja mam lekcje.:placz: Edited April 13, 2012 by Aleksandra95 Quote
Natalia&Cody Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Haha, świetne zdjęcia. :loveu: :loveu: Quote
ewes Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 jej Dorcia :loveu: jak mnie tu dawno nie było :oops: i agility :p Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Naklejka napisał(a):No i usunęło z subskrypcji... :mad: głupie dogo :evil_lol: Natalia&Cody napisał(a):Haha, świetne zdjęcia. :loveu: :loveu: :loveu: ewes napisał(a):jej Dorcia :loveu: jak mnie tu dawno nie było :oops: i agility :p nono, a tu były fotki z Londynu :razz: Patka & Alan napisał(a):Supcio:) ;) ;) a ja wróciłam ze szkoły :roll: masakra tylko jutro wolnee. co lepsze od maja nowy plan, jest beznadziejny, nie wiem kto go wymyślał :angryy: 3 razy w tyg. 8 lekcji do tego to jeszcze w pon. i piątki.... masakra :placz: Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 [video=youtube;8fbxboq8udw]http://www.youtube.com/watch?v=8fbxboq8udw[/video] Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 dOgLoV napisał(a):Dora myje sie jak kot :evil_lol: własnie to zauważyłam.:D jakie u nas tu nudy. :( poszłabym na dwór, a tu nawet nie ma z kim.:( taa, a potem sie dziwią, że ja tyle przy komputerze czasu spędzam.. Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jakie u nas tu nudy. :( poszłabym na dwór, a tu nawet nie ma z kim.:( taa, a potem sie dziwią, że ja tyle przy komputerze czasu spędzam.. idziesz ze mną? ja też nie mam z kim :( Quote
Natalia&Cody Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ale słodziacko. :loveu: Ja też chcę z Wami iść! :D Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 westie_justa napisał(a):idziesz ze mną? ja też nie mam z kim :( z chęcią bym poszła, szczerze to ja nawet bym w tym momencie do wawy pojechała Natalia&Cody napisał(a):Ale słodziacko. :loveu: Ja też chcę z Wami iść! :D ehh.;) Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 noo... ja niestety nie moge.. zostało mi isc na rower;) Quote
Paula03 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ola jak ci się nudzi to przyjedź do mnie :loveu: Quote
wikikoniki Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 A ja całe dwa tygodnie miałam wolne razem z świętami xD Nuudy. Żal, jak jestem chora to mi z psem nie pozwalają wychodzić -,-" Quote
Natalia&Cody Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 wikikoniki napisał(a):A ja całe dwa tygodnie miałam wolne razem z świętami xD Nuudy. Żal, jak jestem chora to mi z psem nie pozwalają wychodzić -,-" Ja też! :D Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 westie_justa napisał(a):noo... ja niestety nie moge.. zostało mi isc na rower;) e tam, nie aż tak źle..;) ja byłam z psem na spacerze :eviltong: Paula03 napisał(a):Ola jak ci się nudzi to przyjedź do mnie :loveu: nie mogę, jutro Tosca przyjeżdża :evil_lol: Kaja10014 napisał(a):Ja też dziś w szkole byłam :( masakra, czuje jakby był piątek :roll: wikikoniki napisał(a):A ja całe dwa tygodnie miałam wolne razem z świętami xD Nuudy. Żal, jak jestem chora to mi z psem nie pozwalają wychodzić -,-" Natalia&Cody napisał(a):Ja też! :D zdrowia :loveu: no, to jak wyżej pisałam byłyśmy na spacerze. Początek był jak dla mnie straszny :eviltong: Postanowiłam iść polami pod las .. ide ide i nagle wyskakuje zza siatki ta suka , z która Dora by się pożarła najchętniej :angryy: zaczęła się wspinac po siatce, Dora się szarpie , a ja panika .. :roll: no, ale nie wyszła ufff. ale zaraz jakiś mały kundel z zębami do nas biegł :evil_lol: wiejskie burki :evil_lol: ale nie podszedł, miał szczęście :diabloti: no i sobie myśle będzie spokój już zadowolona ide, bo minęłam najgorszy kawałek :loveu: gdy nagle z daleka biegnie na nas duży pies :crazyeye: nie wiem jakie zamiary miał w stosunku do Dory, moją jedyną myślą było puszczam smycz a Dora spierdzielaj przed siebie :evil_lol: abyś przeżyła:loveu: a ja Cię znajde. :eviltong:. no, ale dobiegł (taki dla mnie do pasa ten pies-samiec uff, dosyć chudy budowa doga troche ? hmm) nie wiem ale duży.:D powąchały się on zaczął piszczeć, to już się uspokoiłam. a Dora na niego z łapami :evil_lol: tamten to jakiś młodziak zacząl wariować, biegać. :diabloti: az pobiegł i nie wrócił :eviltong: poszłyśmy nad staw, wypalali tam te pola :angryy: nad stawem chleb rozsypany.. Dora tylko łapki zmoczyła :eviltong: dobra nie pisze dalej, ciekawe czy ktos przeczyta :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ja też przeczytałam :eviltong: Dobrze rozumiem, że byłaś dziś w szkole? Czemu? Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Jean napisał(a):Śliczny nowy banerek :) Pozdrawiam! bannerek stary, ale dziękujemy.::)) westie_justa napisał(a):przeczytalam :evil_lol: super.:D wikikoniki napisał(a):ja też :diabloti: :) magdabroy napisał(a):Ja też przeczytałam :eviltong: Dobrze rozumiem, że byłaś dziś w szkole? Czemu? miło.:D tak byłam odpracowywaliśmy 2 maja. : p Quote
*Magda* Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 To teraz musicie jeszcze odpracować 30 kwietnia i 4 maja i będzie cały tydzień wolnego ;) Quote
wikikoniki Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 a ja mam za dwa tygodnie fajnie :D poniedziałek wycieczka, wtorek, środa, czwartek testy gimnazjalistów (ja mam wolne) tylko piątek do szkoły, i do 13:40 :D Quote
Recommended Posts