Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Silky123 napisał(a):

To Ola jest na wycieczce czy na wymianie?

Ola jest na wycieczce. Pisała o tym kilka postów wcześniej, jak również podała dokładny plan wycieczki ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ola jest na wycieczce. Pisała o tym kilka postów wcześniej, jak również podała dokładny plan wycieczki ;)

No właśnie widziałam. Tylko jak teraz Paula napisała, że Ola jest u pakistańczyków to się ździwiłam. :eviltong:

Posted

ale to nic dziwnego moja siostra też była na obozie w Londynie za który normalnie płaciła a też mieszkała u rodziny :) chodzi o to że koszty mieszkania u jakieś rodziny są dużo mniejsze niż na przykład w jakimś hotelu :D

Posted

Molowe napisał(a):
ale to nic dziwnego moja siostra też była na obozie w Londynie za który normalnie płaciła a też mieszkała u rodziny :) chodzi o to że koszty mieszkania u jakieś rodziny są dużo mniejsze niż na przykład w jakimś hotelu :D

aa, coś takiego. To już rozumiem. :D

• 2 weeks later...
Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Tobie tylko kilka kart usunęło, a ja nie mogę wejść na swój wątek i zobaczyć, czy coś jeszcze z niego zostało :lol:

Też miałam tak rano...

Posted

betty_labrador napisał(a):
eh , weź nic nie mów :shake:

nowy avek ;) bardzo fajny. Myslalam ze to zdjecie pierwsze po prawej to Tizzy-na pierwszy rzut oka :D

co lepsze Wam powiem, tych zdjęć Londynu tu już nie będzie -usunęły mi się albumy z picasa :-(

dziękuję, a to stary banerek wygrzebany :loveu:

westie_justa napisał(a):
kuurdee wszystko po usuwało, i wrócił mi wv i baner stary :/

masakra jakaś :roll:

Misia&Ruby napisał(a):
Tobie tylko kilka kart usunęło, a ja nie mogę wejść na swój wątek i zobaczyć, czy coś jeszcze z niego zostało :lol:

aj weź, co z tym dogo

ale skoro "cofnęło w czasie " i życzycie mi miłego i udanego wyjazdu to ja chętnie jeszcze raz pojade :multi::multi:

dzisiaj naprawiłam stare koło :evil_lol: w ten sposób powstały jeszcze dwie wąskie hopki :multi:
czyli mamy te swoje amatorskie 4 hopki, koło i slalom :razz:

nom, czekamy z niecierpliwościa na jutrzejszy przyjazd Tosi do nas :razz:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale skoro "cofnęło w czasie " i życzycie mi miłego i udanego wyjazdu to ja chętnie jeszcze raz pojade :multi::multi:

To tak nie działa i nigdzie już nie jedziesz :eviltong:

Guest Fusiafusia
Posted

Witajcie, co tam u Dorci?:loveu::eviltong: