A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Super z tym Londynem :) Ja w LO też miałam jechać, jako klasa językowa, ale szkoła nie potrafiła nic ogarnąć ;/ Liczę na zdjęcia ;) Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale masz pelny plan zajec :diabloti: ta :diabloti::angryy: Molowe napisał(a):Ooo wycieczki szkolnej do Londynu szczerze zazdroszczę ja niby klasa angielska i też nam obiecywali że tam pojedziemy a teraz w 3 klasie jest problem żebyśmy się gdziekolwiek dalej pojechali.To liczę na dużo fotek z wyprawy :) a u nas byli zbierani chętni z całego LO :cool3: właśnie nie wiem czy brać aparat, bo i tak słabe fotki z niego.. :roll: A&L napisał(a):Super z tym Londynem :) Ja w LO też miałam jechać, jako klasa językowa, ale szkoła nie potrafiła nic ogarnąć ;/ Liczę na zdjęcia ;) aj, to niefajnie. :-( co do fotek to wyżej napisałam. :eviltong: Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Weź aparat, ja chcę fotkiii :D Mogą być słabe ;) Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 A&L napisał(a):Weź aparat, ja chcę fotkiii :D Mogą być słabe ;) dobra, może wezmę.;) a jak już o tej wycieczce to jak chcecie potem napisze Wam nasz plan wycieczki.:lol: Quote
Talucha Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Weeeeeź aparat! Co z tego, że słabe fotki, przecież nie codziennie ma się okazję wyjeżdżac do Londynu ;) Napisz plan :D Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Talucha napisał(a):Weeeeeź aparat! Co z tego, że słabe fotki, przecież nie codziennie ma się okazję wyjeżdżac do Londynu ;) Napisz plan :D Ale to potem.:) teraz czekam na obiadek.:D potem musze gdzies na chwile jechać i jak wrócę to napisze.;) Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Talucha napisał(a):Ok :) Smacznego :) dziękuję, ale czekam jeszcze .:D ziemniaki się gotują :evil_lol: Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Taaaaa... - Mamo, za ile obiad? - Jak ziemniaki się ugotują. - :mdleje: :evil_lol: Quote
Misia&Ruby Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Zazdroszczę wycieczki :) Również liczę na dużo fotek! ;) Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 A&L napisał(a):Taaaaa... - Mamo, za ile obiad? - Jak ziemniaki się ugotują. - :mdleje: :evil_lol: hehe.:lol: jestem już zaraz Wam przepisze z kartki.:D Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Wpadam z rewizytą ;) Narazie się tylko przywitam, bo całego wątku nie jestem wstanie teraz przejżeć :) Będziemy odwiedzać Dorę :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 no dobra, to program wycieczki do Londynu. :eviltong: Dzień 1 no to wiadomo zbiórka, wyjazd.:cool3: przejazd przez Niemcy w kierunku Wielkiej Brytanii :eviltong: Dzień 2 Przeprawa promowa Calais (Francja )-Dover (W.Brytania) :cool3: Londyn: Tower of London,Tower Bridge,St.Paul's Cathedral,Millennium Bridge mam nadzieje że nic nie pomyliłam :eviltong: no potem zakwaterowanie u rodzin (fajnie by było jakby mi się rodzina z psem trafiła :evil_lol:) i tam obiadokolacja :eviltong: Dzień 3 no to śniadanie :cool3: Londyn: spacer po Westminsterze,przejście obok Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace,St. Jame's Park Muzeum Historii Naturalnej,Science Museum,przejazd obok Harrods'a obiadokolacja :lol: Dzień 4 śniadanie :evil_lol: Londyn: Muzeum Figur Woskowych Madame Tussaud's,British Museum,Oxford Street,Regent Street, Piccadilly Circus,Plac Trafalgar obiadokolacja :eviltong: Dzień 5 no to śniadanie :cool3: London Eye, rejs statkiem po Tamizie, spacer po Greenwich, Południk "0" no i potem popołudniu już się zbieramy do Polski :-( szybko zleci mam nadzieję że zdążymy cały plan wycieczki zrealizować Dzień 6 to przyjazd do polski ;) Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 magdabroy napisał(a):Wpadam z rewizytą ;) Narazie się tylko przywitam, bo całego wątku nie jestem wstanie teraz przejżeć :) Będziemy odwiedzać Dorę :loveu: Witamy :loveu: wikikoniki napisał(a):Zabierz mnie :razz: to wyjeżdżaj już do mnie żebyś zdążyła :lol: Quote
wikikoniki Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Witamy :loveu: to wyjeżdżaj już do mnie żebyś zdążyła :lol: Już się pakuję :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 wikikoniki napisał(a):Już się pakuję :diabloti: tylko szczoteczki nie zapomnij.:diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 wikikoniki napisał(a):No dzięki, zapomniałabym :mdleje: ahh, jaka ja pomocna.:loveu: :D Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jak będziecie przekraczać granicę Niemcy-Holandia w mieście Venlo (a myślę, że na tą granicę pojedziecie ;)), to pomyśl, że jestem niecałe 10km od Ciebie :D Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 vaness napisał(a):noo to udanej podróży Ci życzę :) nie dziękuję ;) :lol: magdabroy napisał(a):Jak będziecie przekraczać granicę Niemcy-Holandia w mieście Venlo (a myślę, że na tą granicę pojedziecie ;)), to pomyśl, że jestem niecałe 10km od Ciebie :D ojoj, to blisko.:D Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ojoj, to blisko.:D Bardzo blisko ;) Tylko ja mieszkam jeszcze w Niemczech, a w Holandii tylko pracuję ;) W sumię to więcej jestem obecnie na chorobowym niż pracuję, bo czekam na dzidziusia, ale oficjalnie jeszcze w Holandii pracuję :) Quote
Aleksa. Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 magdabroy napisał(a):Bardzo blisko ;) Tylko ja mieszkam jeszcze w Niemczech, a w Holandii tylko pracuję ;) W sumię to więcej jestem obecnie na chorobowym niż pracuję, bo czekam na dzidziusia, ale oficjalnie jeszcze w Holandii pracuję :) a no wiem wiem że czekasz na dzidziusia.:loveu: a płeć ? :) Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a no wiem wiem że czekasz na dzidziusia.:loveu: a płeć ? :) Chłopak :loveu: Teodor, w skrócie Teo :loveu: Quote
Recommended Posts