Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super z tym Londynem :) Ja w LO też miałam jechać, jako klasa językowa, ale szkoła nie potrafiła nic ogarnąć ;/
Liczę na zdjęcia ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale masz pelny plan zajec :diabloti:

ta :diabloti::angryy:
Molowe napisał(a):
Ooo wycieczki szkolnej do Londynu szczerze zazdroszczę ja niby klasa angielska i też nam obiecywali że tam pojedziemy a teraz w 3 klasie jest problem żebyśmy się gdziekolwiek dalej pojechali.To liczę na dużo fotek z wyprawy :)

a u nas byli zbierani chętni z całego LO :cool3: właśnie nie wiem czy brać aparat, bo i tak słabe fotki z niego.. :roll:

A&L napisał(a):
Super z tym Londynem :) Ja w LO też miałam jechać, jako klasa językowa, ale szkoła nie potrafiła nic ogarnąć ;/
Liczę na zdjęcia ;)

aj, to niefajnie. :-( co do fotek to wyżej napisałam. :eviltong:

Posted

A&L napisał(a):
Weź aparat, ja chcę fotkiii :D Mogą być słabe ;)

dobra, może wezmę.;)

a jak już o tej wycieczce to jak chcecie potem napisze Wam nasz plan wycieczki.:lol:

Posted

Talucha napisał(a):
Weeeeeź aparat! Co z tego, że słabe fotki, przecież nie codziennie ma się okazję wyjeżdżac do Londynu ;)
Napisz plan :D

Ale to potem.:) teraz czekam na obiadek.:D potem musze gdzies na chwile jechać i jak wrócę to napisze.;)

Posted

A&L napisał(a):
Taaaaa...
- Mamo, za ile obiad?
- Jak ziemniaki się ugotują.
- :mdleje:

:evil_lol:

hehe.:lol: jestem już zaraz Wam przepisze z kartki.:D

Posted

no dobra, to program wycieczki do Londynu. :eviltong:

Dzień 1

no to wiadomo zbiórka, wyjazd.:cool3:
przejazd przez Niemcy w kierunku Wielkiej Brytanii :eviltong:

Dzień 2

Przeprawa promowa Calais (Francja )-Dover (W.Brytania) :cool3:
Londyn: Tower of London,Tower Bridge,St.Paul's Cathedral,Millennium Bridge mam nadzieje że nic nie pomyliłam :eviltong:

no potem zakwaterowanie u rodzin (fajnie by było jakby mi się rodzina z psem trafiła :evil_lol:) i tam obiadokolacja :eviltong:

Dzień 3

no to śniadanie :cool3:

Londyn: spacer po Westminsterze,przejście obok Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace,St. Jame's Park

Muzeum Historii Naturalnej,Science Museum,przejazd obok Harrods'a

obiadokolacja :lol:

Dzień 4

śniadanie :evil_lol:

Londyn: Muzeum Figur Woskowych Madame Tussaud's,British Museum,Oxford Street,Regent Street, Piccadilly Circus,Plac Trafalgar

obiadokolacja :eviltong:

Dzień 5

no to śniadanie :cool3:

London Eye, rejs statkiem po Tamizie, spacer po Greenwich, Południk "0"

no i potem popołudniu już się zbieramy do Polski :-( szybko zleci mam nadzieję że zdążymy cały plan wycieczki zrealizować

Dzień 6 to przyjazd do polski ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Wpadam z rewizytą ;)

Narazie się tylko przywitam, bo całego wątku nie jestem wstanie teraz przejżeć :)

Będziemy odwiedzać Dorę :loveu:

Witamy :loveu:
wikikoniki napisał(a):
Zabierz mnie :razz:

to wyjeżdżaj już do mnie żebyś zdążyła :lol:

Posted

Jak będziecie przekraczać granicę Niemcy-Holandia w mieście Venlo (a myślę, że na tą granicę pojedziecie ;)), to pomyśl, że jestem niecałe 10km od Ciebie :D

Posted

vaness napisał(a):
noo to udanej podróży Ci życzę :)

nie dziękuję ;) :lol:
magdabroy napisał(a):
Jak będziecie przekraczać granicę Niemcy-Holandia w mieście Venlo (a myślę, że na tą granicę pojedziecie ;)), to pomyśl, że jestem niecałe 10km od Ciebie :D

ojoj, to blisko.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ojoj, to blisko.:D

Bardzo blisko ;) Tylko ja mieszkam jeszcze w Niemczech, a w Holandii tylko pracuję ;) W sumię to więcej jestem obecnie na chorobowym niż pracuję, bo czekam na dzidziusia, ale oficjalnie jeszcze w Holandii pracuję :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Bardzo blisko ;) Tylko ja mieszkam jeszcze w Niemczech, a w Holandii tylko pracuję ;) W sumię to więcej jestem obecnie na chorobowym niż pracuję, bo czekam na dzidziusia, ale oficjalnie jeszcze w Holandii pracuję :)

a no wiem wiem że czekasz na dzidziusia.:loveu: a płeć ? :)