Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 betty_labrador napisał(a):albo mutacja genetyczna ;) albo ukryte gdzies te geny co to powoduja, i u Ciebie sie uaktywnily. Jak z moja choroba, tylko ja mam ja.. w dalszej rodzinie nie wystepuje :) a Tobie co ? bosze, każdy na coś choruje.:( Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a Tobie co ? bosze, każdy na coś choruje.:( e nic takiego, nie mowie o tym, bo zyje normalnie, tylko co jakis czas kontrola, juz na szczescie obywa sie bez operacji. Polipowatosc jelit(w jelitach wyrastaja takie polipy zatykajace jego drożność), ale z wiekiem wyrasta coraz mniej na szczescie. Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 betty_labrador napisał(a):e nic takiego, nie mowie o tym, bo zyje normalnie, tylko co jakis czas kontrola, juz na szczescie obywa sie bez operacji. Polipowatosc jelit(w jelitach wyrastaja takie polipy zatykajace jego drożność), ale z wiekiem wyrasta coraz mniej na szczescie. o jaa, współczuję:roll: Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):o jaa, współczuję:roll: dzieks, właśnie niebawem maja mi ustalic wizyte w szpitalu. Nie cierpie tego ale ... trzeba co dwa-trzy lata :roll: kurde, chyba zwiększył mi sie katar po tym spacerze.:roll: Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 betty_labrador napisał(a):dzieks, właśnie niebawem maja mi ustalic wizyte w szpitalu. Nie cierpie tego ale ... trzeba co dwa-trzy lata :roll: kurde, chyba zwiększył mi sie katar po tym spacerze.:roll: na kilka dni ? ja na szczęście jeszcze w szpitalu nie byłam. tfu tfu Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):na kilka dni ? ja na szczęście jeszcze w szpitalu nie byłam. tfu tfu na kilka... ble. to dobrze- ktos nadrabia za innych :D hihi. (żarcik) Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 betty_labrador napisał(a):na kilka... ble. to dobrze- ktos nadrabia za innych :D hihi. (żarcik) oo Tosca u mnie będzie.:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):oo Tosca u mnie będzie.:evil_lol: no nie wiem , nie wiem :D :siara: ide jesc :P Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 betty_labrador napisał(a):no nie wiem , nie wiem :D :siara: ide jesc :P no to nie :siara: ok.:p Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 oo, patrzcie tyle zrobiłam na spacerze telefonem.:D duzo widać nie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No jasne, że widać. :D Jak ja Wam zazdroszczę tych pól...:D :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):no to nie :siara: ok.:p oh, taka obojętna sie zrobiłaś :D fotki super :D Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Lucky. napisał(a):Dora wyliniała czy mi się wydaje ? :P trzeba Dore na łyso ogolić. Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Silky123 napisał(a):No jasne, że widać. :D Jak ja Wam zazdroszczę tych pól...:D :loveu: hehe :loveu: Jean napisał(a):zaszalałaś ze zdjęciami widzę :P no pewnie, ale na poprzednich stronach są ładne zdjęcia od Betty :eviltong: betty_labrador napisał(a):oh, taka obojętna sie zrobiłaś :D fotki super :D tak. :diabloti: Lucky. napisał(a):Dora wyliniała czy mi się wydaje ? :P z niej leci i leci :eviltong: betty_labrador napisał(a):trzeba Dore na łyso ogolić. o nie :mad: Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [video=youtube;c2SvdT8nmso]http://www.youtube.com/watch?v=c2SvdT8nmso[/video] i super muzyczka z YT :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Silky123 napisał(a):Super! :loveu: :loveu: dużo widać.:D haha :p Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No widać, widać. Nie wiem o co Ci chodzi. :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Molowe napisał(a):Dorcia :loveu:' :p [video=youtube;ht4GfjwbyNk]http://www.youtube.com/watch?v=ht4GfjwbyNk[/video] Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 o kurcze! Jeszcze jeden! Rozpieszczasz nas. :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 wow szalejesz :P nawet ja dzis nic nie robilam- nie chcialo mi sie dzwigac i tak suki zwiały :P Quote
taxelina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Dwa zdjecia i filmik to malo :mad: ja sie czasami irytuje ze tz aparat nagrywa w mov i potem nie moge do WMM :( Quote
Recommended Posts