Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
fajny ten filmik:) przyjemnie się ogląda, dlaczego noszą klatki na pyskach raz po raz?:P

Ide szukać zdjęć;)

odpowiedź jest prosta- Tosca (czarna) żre wszystko, Dora (szara) potrafi zaczepiać drugiego psa :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
nie wiem, materiały archiwalne? :eviltong:
:) (wiem ze nie masz juz :> )

spacer proponuje, o ile sie nie rozchoruje :roll: obudziłam sie ze strasznym drapaniem w gardle... mam nadzieje ze nie pójdzie to dalej ;)
a to miłej nauki :D

ja też chora jestem od tamtej pory, nie mogę się wykurować :roll: ale pewnie dlatego że biegam ciągle na dworze :mad: ;) no nie mam juz nic żeby montować, ale poproszono mnie o filmik dla bezdomnego psa :cool3:

deer_1987 napisał(a):
Czekamy na zdjecia i filmiki :razz:

potem ukradne fotki Betty :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
sunshine napisał(a):
fajny ten filmik:) przyjemnie się ogląda, dlaczego noszą klatki na pyskach raz po raz?:P

Ide szukać zdjęć;)

Betty odpowiedziała :p
miło nam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Wracając ze szkoły we wtorek, pod moim domem biegał szczeniak w obroży.. chciałam go wziąć, ale mama mówi że to sąsiada. :roll: no to ok, pobiegł tam,w środę go nie widziałam, a wczoraj biegał po ulicy-mało co go samochód nie potrącił, ja oczywiście wyskoczyłam pod samochód żeby psa ratować :diabloti: sąsiad go wołał nie mógl go złapać więc wzięłam go na ręce i zaniosłam :eviltong:

dowiedziałam się, że on do nich się przybłąkał i że go przypnie na łańcuch, bo uieka to już mu nagadałam wiec go puścił :razz: mają też inne swoje psy :roll: luzem na szczęście

będąc dzisiaj z koleżanką na spacerze jakaś Pani nas woła ze swojego podwórka czy przypadkiem nie widziałyśmy małego sczeniaczka w obroży, bo wnuczka rozpacza, że uciekł im i wgl. :roll: a ja opisałam go i z opisu to eten sam, wiec poszłam do sasiada po niego i zabrałam :cool3: nooo więc piesek wrócił do właścicieli :multi::multi::multi::multi: sie rozpisałam :eviltong:

Posted

[quote name='paulaa.']dobrze, że tak szczęśliwie się skończyło i maluchowi się nic nie stało. :smile: swoją drogą niezły z niego uciekinier. :D

[quote name='betty_labrador']rety, jaka przygode mial maluch. Dobrze ze działasz w okolicy :)

To on.:p

Uploaded with ImageShack.us