Molowe Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 haha oj szkoda że już Ci psa zabrali jednak łatwo jest się przyzwyczaić do dwóch psów :) mam nadzieje że Dorcia Cię pocieszy :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='betty_labrador']oh, ale fotek nacykałaś piesom a filmik super. Tosca juz w swoim domku, mysli o fajnie spedzonym weekendzie u cioci Oli bylam jeszcze z psami na spacerku dobranoc dziekuje, tylko musze zaznaczyc że Tosca była tego wyuczona bo sama z siebie biegła tylko po aporcik i kladla sie go gryzc albo biegla dalej przeczytalam i obejrzalam juz wszystko fajne relacje, dzieki/ oduczałam ja spania na łóżku i w domu wie ze nie moze, ale u mnie w mieszkaniu ma swoja kanape wiec tak -śpi gdzie jej pozwolą No i cieszę sie ze nie płakała za mną za długo :) no nic ide sie kłaść a no robiłam żeby mieć pamiątkę :eviltong::eviltong: dobrze że wszystko przeczytałaś :evil_lol: jak możesz nie pozwalać Tosi spać w łóżku ?:mad:przecież ona mnie grzała całą noc :loveu::cool3: no i dziękuję za zaufanie do mnie mimo że tak krótko się znamy :loveu: wyczochraj ode mnie gromadkę, bo mi tak tu w pokoju pusto :roll: nikt mnie nie szturcha.. zabawek nie przynosi :shake: PS. bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze :cool3: [quote name='deer_1987']Czesc poniedzialkowo! [quote name='M&S']Dzień dobry:):) Witamy :loveu::loveu::loveu::loveu: ja juz po szkole :cool3::cool3: ale wiatr okropny u nas :shake: [quote name='Molowe']haha oj szkoda że już Ci psa zabrali jednak łatwo jest się przyzwyczaić do dwóch psów :) mam nadzieje że Dorcia Cię pocieszy :loveu: no zabrali :mad: Dorcia też szuka Tosi :shake: wpada do pokoju pędem, a tam Tosi nie ma :mad: Betty oddaj mi ją, coo ? :cool3::cool3: mama i siostra ją bardzo polubiły :loveu: tata się troszkę bał :razz: ale i bawił się z nią. :multi: Quote
paulaa. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Widze, że jak będe miała problem gdzie zostawić Scooba, to już wiem gdzie się zgłosić. :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 O, ja przygarnięcie psa na tydzień pamiętam o wiele gorzej... Nie zawsze jest tak fajnie mieć dwa psy, a co dopiero trzy :D Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 paulaa. napisał(a):Widze, że jak będe miała problem gdzie zostawić Scooba, to już wiem gdzie się zgłosić. :evil_lol: Zapraszam, jeśli nie boisz sie go mi zostawić.:diabloti: rodzice może by się zgodzili.:p ale wiedz, że będę go męczyła agi. :D wikikoniki napisał(a):O, ja przygarnięcie psa na tydzień pamiętam o wiele gorzej... Nie zawsze jest tak fajnie mieć dwa psy, a co dopiero trzy :D zależ jak się do tego podejdzie.:) na pewno o wiele więcej czasu zabierają spacery. ;) ja na przykład większość chodziłam oddzielnie, bo nie byłam w stanie ogarnąć dwóch automatów na raz.;) zrobiłam marny filmik.:p mało Dory, bo ona ćwiczyć ze mną wcale nie chce.:mad: moze ktoś chętny na hasiorka ? :lol: Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja wtedy miałam yorka. Masakra. Poprzyzwyczajany do tak głupich rzeczy, że już go nie wezmę. Quote
Oscar Patric Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Molowe napisał(a):ja chętna!!! :loveu: bierz :cool3: wikikoniki napisał(a):Ja wtedy miałam yorka. Masakra. Poprzyzwyczajany do tak głupich rzeczy, że już go nie wezmę. aha, spoko :razz: unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) dziekujemy :loveu: filmik.:D żeby nie było że Tosca slalomu nie umie.:D to niej jej wina ze oomija po kilka tyczek to wina tego ze salolom nam sie potem rozwalił.:eviltong: [video=youtube;jjZku37K_h0]http://www.youtube.com/watch?v=jjZku37K_h0[/video] Quote
Paula03 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Bardzo fajny filmik :loveu: Super sobie pracujecie :) Quote
vege* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 super filmik :loveu: dziewczyny chyba się super dogadywały co? :-) Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Paula03 napisał(a):Bardzo fajny filmik :loveu: Super sobie pracujecie :) :) vege* napisał(a):super filmik :loveu: dziewczyny chyba się super dogadywały co? :-) nie było problemu.:) Quote
Paula03 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ola jak kiedyś do cb przyjadę to mam nadzieję, że będę mogła popatrzeć jak z Dorą skaczecie? :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale masz fajnie z tym agility :loveu: :) Paula03 napisał(a):Ola jak kiedyś do cb przyjadę to mam nadzieję, że będę mogła popatrzeć jak z Dorą skaczecie? :loveu: hahahah, ona nie skacze :D ona tylko surowe mięsko chce.:D ale mozna spróbować.;p już niedługo.:loveu:uf.:p Quote
Paula03 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a): hahahah, ona nie skacze :D ona tylko surowe mięsko chce.:D ale mozna spróbować.;p już niedługo.:loveu:uf.:p Jak nie skacze jak skacze :D Przecież widzę :diabloti: Noom :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Paula03 napisał(a):Jak nie skacze jak skacze :D Przecież widzę :diabloti: Noom :loveu: weź, nawet nie wiesz ile tego filmiku jest uciętego.:D Quote
Paula03 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a):weź, nawet nie wiesz ile tego filmiku jest uciętego.:D Ej no my też zawsze ucinamy te gorsze momenty, a sporo tego u nas jest :evil_lol: Ale i tak Dora ładnie pracuje w porównaniu co było wcześniej :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy ją poznam :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Paula03 napisał(a):Ej no my też zawsze ucinamy te gorsze momenty, a sporo tego u nas jest :evil_lol: Ale i tak Dora ładnie pracuje w porównaniu co było wcześniej :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy ją poznam :loveu: hihi.:loveu: oby z Kati sie dogadały, bo dora lubi podgryzać psy, ale jak ją podgryzaja to nie toleruje tego.:mad: Quote
Paula03 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hihi.:loveu: oby z Kati sie dogadały, bo dora lubi podgryzać psy, ale jak ją podgryzaja to nie toleruje tego.:mad: No ja też mam nadzieję, że się dogadają :loveu: Póki co to Kati dogaduje się z wszystkimi psami :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']a no robiłam żeby mieć pamiątkę dobrze że wszystko przeczytałaś :evil_lol: jak możesz nie pozwalać Tosi spać w łóżku ?:mad:przecież ona mnie grzała całą noc :loveu:/B] [B]no i dziękuję za zaufanie do mnie mimo że tak krótko się znamy wyczochraj ode mnie gromadkę, bo mi tak tu w pokoju pusto :roll: nikt mnie nie szturcha.. zabawek nie przynosi :shake: PS. bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze :cool3: no zabrali :mad: Dorcia też szuka Tosi :shake: wpada do pokoju pędem, a tam Tosi nie ma :mad: Betty oddaj mi ją, coo ? :cool3::cool3: mama i siostra ją bardzo polubiły :loveu: tata się troszkę bał :razz: ale i bawił się z nią. :multi: przeczytałam by sprawdzić co tam z moja czarnulką wyrabiałyście :D :eviltong: nie pozwalam jej tu Radzyminie spać bo to zarządzenie mamy ;) moje psy u mnie beda spaly na łóżkach-jak będą czyste :lol: Ale filmik ładny- bardzo wesoły :D fajnie Tosia cwiczyła z Toba-masz rękę do psów. A ze slalomem mi sie tu nie wykręcaj że tyczki takie czy owakie , poprostu rozpuszczasz mi psa ze ma nie biegać przez każdą tyczkę jak należy :diabloti: mówie troche powaznie-ze nie powinno sie dalej psa puszczac jak jakas ominie-to skutkuje na potem. Ale tu w sumie mała szkoda bo ona juz nie startuje w zawodach :) wiec sie nie przejmuj :) ale to dla Dory na przyszłość :) Twój tata bał sie Tosi? :razz: no w sumie nie dziwie sie, czarne psy , z czarnymi podniebieniami są agresywne , i w dodatku po surowym mięsie :diabloti: ludożercy :) dzieki za opinię na temat mojej nowej fryzury :) dużo osob właśnie mówi ze pasuje-choć ja uwazam ze średnio wyglądam w tych włosach ale dobra :P nie oddam Tosci :diabloti: nie ma :evil_lol: ps, jak czeko? :cool3: Quote
Recommended Posts