Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):No to troche jak u nas, tylko sherry u TZ w lozku (spi po pracy w nocy) a milka tutaj kolo mnie odpoczywa. a ja zaraz wyjme z zamrazarki serca kurczakowe i cos tam jeszcze to bedziemy miec na smaki a nie tylko sucha karme :diabloti: a ja rozmrażam mięsko Tosi .:) i Dorze.:D chociaż ona na barfie nie jest.:p ale też dostanie.:D mama jej przygotowała.:loveu: Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a ja rozmrażam mięsko Tosi .:) i Dorze.:D chociaż ona na barfie nie jest.:p ale też dostanie.:D mama jej przygotowała.:loveu: To smacznie brzmi :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):To smacznie brzmi :loveu: zaraz dam Wam filmik z Tosią. :loveu: chyba Was zanudzę. ;) tylko że na nim gadam.:D Quote
Qeeriefire Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ooo to ja na filmik czekam :D Zdjęcia świetne ;) Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):Czekamy!! Dawaj!! Collie napisał(a):Ooo to ja na filmik czekam :D Zdjęcia świetne ;) paulaa. napisał(a):dawaj filmik! :smile: proszę. :p [video=youtube;a5uFiwy9Emw]http://www.youtube.com/watch?v=a5uFiwy9Emw&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak ladnie aportuje :loveu: zgadzam się.:D a w tle słychać ptaszki jak już nam spiewają.:loveu: Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Collie napisał(a):I jaka zadowolona :) nom.:) . Quote
kalyna Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 oo jakie wieści :) nie ma nic lepszego jak spanie z psem w łóżku, ale pod warunkiem,że się mieści :D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 kalyna napisał(a):oo jakie wieści :) nie ma nic lepszego jak spanie z psem w łóżku, ale pod warunkiem,że się mieści :D mam dwuosobowe. :D i nie pójdziemy na spacer :angryy::angryy::angryy: znowu sąsiad wyjechał i ta jego suka wybiegła :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Tosia fajnie aportuje, ale przydałby się jakiś nowy z Dorą. :loveu: :loveu: A w czym ten pies przeszkadza? Atakuje Dore? Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wow, super aportuje. Marze, żeby kiedyś Scoob tak oddawał piłki. :smile: A teraz czekam na jakieś wspólne fotki Dory i Tosi, pogoda super więc i fotki wyjdą. ;) Quote
Molowe Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 http://img407.imageshack.us/img407/4616/p1130815mc.jpg jaka słodka :loveu: łącze się w bólu też jestem przeziębiona i się zastanawiam czemu akurat teraz jak zaczyna się robić ciepło i mam taką ładną pogodę ? ehh :( zdrówka życzę :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='Silky123']Tosia fajnie aportuje, ale przydałby się jakiś nowy z Dorą. :loveu: :loveu: A w czym ten pies przeszkadza? Atakuje Dore? z Dorą nie ma,ona już zaczyna się męczyć. strasznie jej gorąco nie chce nawet nic robić.:( tak, ta sunia atakuje psy...:( [quote name='Talucha']Ale fajnie aportuje :loveu: :cool3: [quote name='paulaa.']Wow, super aportuje. Marze, żeby kiedyś Scoob tak oddawał piłki. :smile: A teraz czekam na jakieś wspólne fotki Dory i Tosi, pogoda super więc i fotki wyjdą. ;) Noo, Dora też by tak mogła. :cool3: a w domu jej rzucałam na zmianę o 6 rano oczywiście :evil_lol: jak oddała jedną drugą dostała.:D nie ma fotek.:D [quote name='Molowe']http://img407.imageshack.us/img407/4616/p1130815mc.jpg jaka słodka :loveu: łącze się w bólu też jestem przeziębiona i się zastanawiam czemu akurat teraz jak zaczyna się robić ciepło i mam taką ładną pogodę ? ehh :( zdrówka życzę :loveu: :loveu::loveu: ja przeziębiona, ale w domu nie mogę wysiedzieć.:D również zdrówka.:loveu: Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ślicznie aportuje, u nas też nowy filmik z pierwszym w tym roku aportem, nawet fajnie wychodził :D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 wikikoniki napisał(a):ślicznie aportuje, u nas też nowy filmik z pierwszym w tym roku aportem, nawet fajnie wychodził :D a widziałam. :):):) Paula03 napisał(a):Ale Tosia super aportuje :loveu: :) deer_1987 napisał(a):to ile wy macie stopni ze jej goraco? aaa zapomniałam odpisać 20 stopni było ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 U nas też dzisiaj 20 stopni było. Cody'emu też było gorąco, ale robiliśmy trening 10 minutowy i przerwa na 30-40 minut. :) Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 no cieplutko :loveu: jeszcze wczoraj byłam w kurtce zimowej, a dzis już w samej bluzie :p Quote
Recommended Posts