Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to troche jak u nas, tylko sherry u TZ w lozku (spi po pracy w nocy) a milka tutaj kolo mnie odpoczywa. a ja zaraz wyjme z zamrazarki serca kurczakowe i cos tam jeszcze to bedziemy miec na smaki a nie tylko sucha karme :diabloti:

a ja rozmrażam mięsko Tosi .:) i Dorze.:D chociaż ona na barfie nie jest.:p ale też dostanie.:D mama jej przygotowała.:loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
a ja rozmrażam mięsko Tosi .:) i Dorze.:D chociaż ona na barfie nie jest.:p ale też dostanie.:D mama jej przygotowała.:loveu:

To smacznie brzmi :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czekamy!! Dawaj!!

Collie napisał(a):
Ooo to ja na filmik czekam :D
Zdjęcia świetne ;)

paulaa. napisał(a):
dawaj filmik! :smile:

proszę. :p

[video=youtube;a5uFiwy9Emw]http://www.youtube.com/watch?v=a5uFiwy9Emw&feature=youtu.be[/video]

Posted

kalyna napisał(a):
oo jakie wieści :)
nie ma nic lepszego jak spanie z psem w łóżku, ale pod warunkiem,że się mieści :D

mam dwuosobowe. :D

i nie pójdziemy na spacer :angryy::angryy::angryy: znowu sąsiad wyjechał i ta jego suka wybiegła :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Wow, super aportuje. Marze, żeby kiedyś Scoob tak oddawał piłki. :smile:
A teraz czekam na jakieś wspólne fotki Dory i Tosi, pogoda super więc i fotki wyjdą. ;)

Posted

[quote name='Silky123']Tosia fajnie aportuje, ale przydałby się jakiś nowy z Dorą. :loveu: :loveu:
A w czym ten pies przeszkadza? Atakuje Dore?

z Dorą nie ma,ona już zaczyna się męczyć. strasznie jej gorąco nie chce nawet nic robić.:(

tak, ta sunia atakuje psy...:(

[quote name='Talucha']Ale fajnie aportuje :loveu:
:cool3:

[quote name='paulaa.']Wow, super aportuje. Marze, żeby kiedyś Scoob tak oddawał piłki. :smile:
A teraz czekam na jakieś wspólne fotki Dory i Tosi, pogoda super więc i fotki wyjdą. ;)

Noo, Dora też by tak mogła. :cool3: a w domu jej rzucałam na zmianę o 6 rano oczywiście :evil_lol: jak oddała jedną drugą dostała.:D

nie ma fotek.:D
[quote name='Molowe']http://img407.imageshack.us/img407/4616/p1130815mc.jpg jaka słodka :loveu:

łącze się w bólu też jestem przeziębiona i się zastanawiam czemu akurat teraz jak zaczyna się robić ciepło i mam taką ładną pogodę ? ehh :( zdrówka życzę :loveu:

:loveu::loveu:

ja przeziębiona, ale w domu nie mogę wysiedzieć.:D również zdrówka.:loveu:

Posted

wikikoniki napisał(a):
ślicznie aportuje, u nas też nowy filmik z pierwszym w tym roku aportem, nawet fajnie wychodził :D

a widziałam. :):):)
Paula03 napisał(a):
Ale Tosia super aportuje :loveu:

:)

deer_1987 napisał(a):
to ile wy macie stopni ze jej goraco?

aaa zapomniałam odpisać 20 stopni było ;)