Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Wieczorem dam, bo idę zjeść i posprzątać w pokoju, bo wieczorem muszę mieć czas dla psów ;) do poniedziałku będzie u mnie Tosca Betty, mam nadzieję że cała trójka sobie poradzi ( łącznie ze mną :evil_lol: ) Quote
Misia&Ruby Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 O, to wesoło będziesz miała :D A ile Tosca będzie u Ciebie? Czy tylko na odwiedziny? ;) Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 unikatowydiament napisał(a):cudny Masz banerek:) dziękuję :cool3: deer_1987 napisał(a):Dam dam ale Ty tez daj :D no dobra, dobra :diabloti: SZPiLKA23 napisał(a):Fajna ulepszona zabawka:) hihi :lol: a znalazła na yt przepis co zrobić z tą zabawką. :D tak zwany mrożony:evil_lol: przysmak Misia&Ruby napisał(a):O, to wesoło będziesz miała :D A ile Tosca będzie u Ciebie? Czy tylko na odwiedziny? ;) oby Tosia dobrze się czuła u mnie ;) do poniedziałku. Quote
Misia&Ruby Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Aleksandra95 napisał(a): oby Tosia dobrze się czuła u mnie ;) do poniedziałku. Aaaa :D Sorrki, czytać nie umiem :lol: To trzymam kciuki, żebyście się dobrze bawiły! ;) Quote
rasowa2410 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dzień dobry! My tu pierwszy raz u haszczaka zawitaliśmy ;) Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Misia&Ruby napisał(a):Aaaa :D Sorrki, czytać nie umiem :lol: To trzymam kciuki, żebyście się dobrze bawiły! ;) dzieki :) rasowa2410 napisał(a):Dzień dobry! My tu pierwszy raz u haszczaka zawitaliśmy ;) witamy :) Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Tosca już z nami :loveu::loveu::loveu: Betty jak wrócisz to będziesz czytać. :D :evil_lol: Na poczatku Tosca troszke szukała swojej Pani, ale teraz jest dobrze.:cool3: byłyśmy na spacerku-ogarnąć dwa psy :evil_lol::mad: całkiem zabawnie :lol: teraz Dora na dworze śpi, a Tosca na łóżku (Betty nie bij jak ją oduczałaś tego:oops::oops: ) ale jak takiej słodkiej kulce nie pozwolić ? :evil_lol: to fotki sprzed dwóch godzin a nawet więcej, jak przyjechała :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us gdzie moja Pani ? :roll: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 głupi aparat te oczy :-( Uploaded with ImageShack.us Quote
Yuveza Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A to Tosca u was sama została bez pańci ? :lol: Quote
paulaa. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/811/p1130807.jpg/ Dora tu wyszła jak po niezłej imprezie. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='westie_justa']A to Tosca u was sama została bez pańci ? :lol: tak, jednak do niedzieli...:) [quote name='paulaa.']http://imageshack.us/photo/my-images/811/p1130807.jpg/ Dora tu wyszła jak po niezłej imprezie. :evil_lol: nooo.:p hehe Quote
ania90 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dorka ma kolezanke to teraz ma z kim rozrabiac:D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 ania90 napisał(a):Dorka ma kolezanke to teraz ma z kim rozrabiac:D hehe :) deer_1987 napisał(a):A czemu Dora na smyczy w domu? :D bo Dora to zazdrośnik.;) i muszę mieć asekuracyjnie żeby ją złapać..:) nooo nie śpie od 5:50 :D bo Tosia za panią troszkę piszczała, więc o 6 poszłam z nią na podwórko na siku.:D potem mama wstała to po całym domu mogła chodzić. :D bawiłyśmy się piłkami, szarpakiem, dyskiem.:D wszystko aportowała, a nawet sama mnie zachęcała żebym z nią się bawiła.:lol: teraz byłyśmy na mniejszej częsci ogródka pobawić się piłeczką, a Dora obserwowała, to i z nią poszłam się bawić.:loveu: jest super pogoda, a ja przeziębiona nos mam cały zapchany ledwo oddycham.:p noo oczywiście Tosia ze mną w łóżku spała.:D sama przyszła.:loveu: a mój dywan jest w piachu i sierści czarnej i białej.:D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):To sie kuruj! jest tak ciepło, że zaraz idę na dwór. :D hihi :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 śliczna:loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):I jak czeka :loveu: tak, a teraz na łóżku śpi.:D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 deer_1987 napisał(a):To z kim na spacer idziesz? :razz: obie śpią. :diabloti: cwaniaki :D musze czekać.:p Quote
taxelina Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):obie śpią. :diabloti: cwaniaki :D musze czekać.:p No to troche jak u nas, tylko sherry u TZ w lozku (spi po pracy w nocy) a milka tutaj kolo mnie odpoczywa. a ja zaraz wyjme z zamrazarki serca kurczakowe i cos tam jeszcze to bedziemy miec na smaki a nie tylko sucha karme :diabloti: Quote
Recommended Posts