Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']U nas w każdym lesie w wawie jest taki zakaz wywieszony, a i tak prawie wszyscy puszczają psy. :D [/QUOTE]
Tylko ze ui Was sa tzw martwe przepisy nikt tego nie przestrzega a tu od razu sie niezla kare dostaje to ludzie przestrzegaja :D

Posted

[quote name='Kirinna']fajnie bedzie na obozie
kilka psów na linkach:) juz widzę tą radość na współtowarzyszach spacerowych[/QUOTE]
Ja będe się trzymać z daleka od wszelkich psów na linkach. :D
Już mam piękną pamiątke do dziś na pół łydki z ostatniego obozu, po tym jak Scooby był na lince, zresztą wtedy nie tylko ja ucierpiałam.. :D A goi się strasznie..
[quote name='deer_1987']Tylko ze ui Was sa tzw martwe przepisy nikt tego nie przestrzega a tu od razu sie niezla kare dostaje to ludzie przestrzegaja :D[/QUOTE]
To współczuje jak u was tak pilnują, u nas niby nie, ale są miejsca gdzie się policja i straż regularnie kręci i łapie ludzi na nie sprzątaniu po pupilach. Jeśli chodzi o lasy, to w życiu nie widziałam, żeby ktoś to sprawdzał. :D

Posted

Dobra, dobra zbieram siły

przyjechałyśmy 13.20 a wróciłam po 17 do domu :cool3: na przywitanie Dora warczała :diabloti: na Tizzy, Tosie i Cesara :evil_lol:
ma dziewczyna humorki :eviltong:

poszłyśmy kawałek i spuściłam tą wariatkę :eviltong: biegały super :diabloti: gdyby nie to że Dora zaczepek szukała :mad:no nic na szczęście nic się nie stało ;)

psy bieegały, kąpały się uciekały sobie :eviltong: hehe no nic.:D w pewnym momencie patrze Dora gdzieśl eeci :-o patrze a tam goni za trzema sarnami :crazyeye: Tizzy za nią, a ja myślę no super pies się zgubi :-( a jeszcze we dwie pobiegły :shake:

no ale dumne z siebie dziewczynki wróciły po gdzieś 3 minutach :eviltong:

spotkałyśmy zaprzęg huskich :-o szok :loveu::loveu:

gdy juz wracałyśmy dosłownie zostało 10 minut drogi Dora gdzieś mi w tyle została wraca i i i ....... wytarzała się w koopie ale jeszcze nigdy aż tak bardzo :placz::diabloti::mad::mad:

musiała być wykąpana, a ona tego nie lubi :eviltong: po tej kąpieli było wszystko mokre 1,5 godz musiałam sprzątać :mad::mad: a teraz sobie dumna śpi :cool3:
aaa i kleszcze mamy :-(

tory dla psów :hmmmm:

ciekawe czy ktoś to wszystko przeczyta :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobra, dobra zbieram siły

przyjechałyśmy 13.20 a wróciłam po 17 do domu :cool3: na przywitanie Dora warczała :diabloti: na Tizzi, Tosie i Cesara :evil_lol:
ma dziewczyna humorki :eviltong:

poszłyśmy kawałek i spuściłam tą wariatkę :eviltong: biegały super :diabloti: gdyby nie to że Dora zaczepek szukała :mad:no nic na szczęście nic się nie stało ;)

psy bieegały, kąpały się uciekały sobie :eviltong: hehe no nic.:D w pewnym momencie patrze Dora gdzieśl eeci :-o patrze a tam goni za trzema sarnami :crazyeye: Tizzy za nią, a ja myślę no super pies się zgubi :-( a jeszcze we dwie pobiegły :shake:

no ale dumne z siebie dziewczynki wróciły po gdzieś 3 minutach :eviltong:

spotkałyśmy zaprzęg huskich :-o szok :loveu::loveu:

gdy juz wracałyśmy dosłownie zostało 10 minut drogi Dora gdzieś mi w tyle została wraca i i i ....... wytarzała się w koopie ale jeszcze nigdy aż tak bardzo :placz::diabloti::mad::mad:

musiała być wykąpana, a ona tego nie lubi :eviltong: po tej kąpieli było wszystko mokre 1,5 godz musiałam sprzątać :mad::mad: a teraz sobie dumna śpi :cool3:
aaa i kleszcze mamy :-(

tory dla psów :hmmmm:

ciekawe czy ktoś to wszystko przeczyta

przeczytałam:)
fajny spacer

Posted

Ja też przeczytałam :D
trzy sarny powiadasz? czy one zawsze chodzą po trzy?, bo ja też jak spotykam sarny to zawsze 3 :D
Tarzanie się... skąd ja to znam, eh...
ale spacer jak czytam- udany, co? :D

Posted

[quote name='Kirinna']przeczytałam:)
fajny spacer
bardzo mi miło ! :D

[quote name='betty_labrador']haha fajny opis, skrócony :D ale dotarłam do końca, dzieki za pierwsze zdjęcie ;)

aaa no tak zapomniałam ahahhahaa husky tak husky po 30 minutach spaceru zaprotestował !!Dora się położyła w błocie i nie miała zamiaru dalej iść. :D jeszze z Tosią się bawiłam.:loveu: iii konie były.:D coś jeszcze, bo nie pamiętam. :):)
[quote name='ewes']Ja też przeczytałam :D
trzy sarny powiadasz? czy one zawsze chodzą po trzy?, bo ja też jak spotykam sarny to zawsze 3 :D
Tarzanie się... skąd ja to znam, eh...
ale spacer jak czytam- udany, co? :D

ja to nie wiem.:D udany jak najbardziej.:loveu:

[quote name='paulaa.']też przeczytałam wszystko. ;)

miło.:)

[quote name='betty_labrador']oj bardzo udany :D nie zawsze po trzy ;) ja różnie spotykam, czasem małe stadka , czasem pojedyncze :)

:):)

Posted

[quote name='paulaa.']
To współczuje jak u was tak pilnują, u nas niby nie, ale są miejsca gdzie się policja i straż regularnie kręci i łapie ludzi na nie sprzątaniu po pupilach. Jeśli chodzi o lasy, to w życiu nie widziałam, żeby ktoś to sprawdzał. :D[/QUOTE]
E tam nie ma co wspolczuc, czlowiek sie dopasowuje do zasad i tyle, na lince im sie krzywda nie dzieje :)

Posted

A ja nigdy nie widziałam chyba sarny na żywo.. :roll:
Kiedy się znowu na spacer wybieracie ? Nie chcecie przygarnąć mojego nienormalnego spaniela ? :evil_lol:

Posted

[quote name='paulaa.']A ja nigdy nie widziałam chyba sarny na żywo.. :roll:
Kiedy się znowu na spacer wybieracie ? Nie chcecie przygarnąć mojego nienormalnego spaniela ? :evil_lol:[/QUOTE]

chodzimy w niedziele.;)
proponowałam spacer, ale Tobie jak zwykle daleko.:p

Posted

To dobrze, że wróciła od tych saren :D
Prawdopodobnie wiem co to za zaprzęg spotkałyście :evil_lol: zaraz Ci wyślę link to mi powiesz :D
Dora super wygląda w tej obróżce :loveu::loveu:

A my dzisiaj na plaży sobie byliśmy :)

Posted

Są różne opcje :)
Zimą zwykle psy ciągną sanie a np. jak nie ma śniegu-rower. To się wtedy nazywa bikejoring :D
Jeszcze jak nie ma śniegu ciągną wózki :)