taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='paulaa.']U nas w każdym lesie w wawie jest taki zakaz wywieszony, a i tak prawie wszyscy puszczają psy. :D [/QUOTE] Tylko ze ui Was sa tzw martwe przepisy nikt tego nie przestrzega a tu od razu sie niezla kare dostaje to ludzie przestrzegaja :D Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Kirinna']fajnie bedzie na obozie kilka psów na linkach:) juz widzę tą radość na współtowarzyszach spacerowych[/QUOTE] Ja będe się trzymać z daleka od wszelkich psów na linkach. :D Już mam piękną pamiątke do dziś na pół łydki z ostatniego obozu, po tym jak Scooby był na lince, zresztą wtedy nie tylko ja ucierpiałam.. :D A goi się strasznie.. [quote name='deer_1987']Tylko ze ui Was sa tzw martwe przepisy nikt tego nie przestrzega a tu od razu sie niezla kare dostaje to ludzie przestrzegaja :D[/QUOTE] To współczuje jak u was tak pilnują, u nas niby nie, ale są miejsca gdzie się policja i straż regularnie kręci i łapie ludzi na nie sprzątaniu po pupilach. Jeśli chodzi o lasy, to w życiu nie widziałam, żeby ktoś to sprawdzał. :D Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dobra, dobra zbieram siły przyjechałyśmy 13.20 a wróciłam po 17 do domu :cool3: na przywitanie Dora warczała :diabloti: na Tizzy, Tosie i Cesara :evil_lol: ma dziewczyna humorki :eviltong: poszłyśmy kawałek i spuściłam tą wariatkę :eviltong: biegały super :diabloti: gdyby nie to że Dora zaczepek szukała :mad:no nic na szczęście nic się nie stało ;) psy bieegały, kąpały się uciekały sobie :eviltong: hehe no nic.:D w pewnym momencie patrze Dora gdzieśl eeci :-o patrze a tam goni za trzema sarnami :crazyeye: Tizzy za nią, a ja myślę no super pies się zgubi :-( a jeszcze we dwie pobiegły :shake: no ale dumne z siebie dziewczynki wróciły po gdzieś 3 minutach :eviltong: spotkałyśmy zaprzęg huskich :-o szok :loveu::loveu: gdy juz wracałyśmy dosłownie zostało 10 minut drogi Dora gdzieś mi w tyle została wraca i i i ....... wytarzała się w koopie ale jeszcze nigdy aż tak bardzo :placz::diabloti::mad::mad: musiała być wykąpana, a ona tego nie lubi :eviltong: po tej kąpieli było wszystko mokre 1,5 godz musiałam sprzątać :mad::mad: a teraz sobie dumna śpi :cool3: aaa i kleszcze mamy :-( tory dla psów :hmmmm: ciekawe czy ktoś to wszystko przeczyta :diabloti: Quote
Kirinna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Aleksandra95']Dobra, dobra zbieram siły przyjechałyśmy 13.20 a wróciłam po 17 do domu :cool3: na przywitanie Dora warczała :diabloti: na Tizzi, Tosie i Cesara :evil_lol: ma dziewczyna humorki :eviltong: poszłyśmy kawałek i spuściłam tą wariatkę :eviltong: biegały super :diabloti: gdyby nie to że Dora zaczepek szukała :mad:no nic na szczęście nic się nie stało ;) psy bieegały, kąpały się uciekały sobie :eviltong: hehe no nic.:D w pewnym momencie patrze Dora gdzieśl eeci :-o patrze a tam goni za trzema sarnami :crazyeye: Tizzy za nią, a ja myślę no super pies się zgubi :-( a jeszcze we dwie pobiegły :shake: no ale dumne z siebie dziewczynki wróciły po gdzieś 3 minutach :eviltong: spotkałyśmy zaprzęg huskich :-o szok :loveu::loveu: gdy juz wracałyśmy dosłownie zostało 10 minut drogi Dora gdzieś mi w tyle została wraca i i i ....... wytarzała się w koopie ale jeszcze nigdy aż tak bardzo :placz::diabloti::mad::mad: musiała być wykąpana, a ona tego nie lubi :eviltong: po tej kąpieli było wszystko mokre 1,5 godz musiałam sprzątać :mad::mad: a teraz sobie dumna śpi :cool3: aaa i kleszcze mamy :-( tory dla psów :hmmmm: ciekawe czy ktoś to wszystko przeczyta przeczytałam:) fajny spacer Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 haha fajny opis, skrócony :D ale dotarłam do końca, dzieki za pierwsze zdjęcie ;) Quote
ewes Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ja też przeczytałam :D trzy sarny powiadasz? czy one zawsze chodzą po trzy?, bo ja też jak spotykam sarny to zawsze 3 :D Tarzanie się... skąd ja to znam, eh... ale spacer jak czytam- udany, co? :D Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 oj bardzo udany :D nie zawsze po trzy ;) ja różnie spotykam, czasem małe stadka , czasem pojedyncze :) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Kirinna']przeczytałam:) fajny spacer bardzo mi miło ! :D [quote name='betty_labrador']haha fajny opis, skrócony :D ale dotarłam do końca, dzieki za pierwsze zdjęcie ;) aaa no tak zapomniałam ahahhahaa husky tak husky po 30 minutach spaceru zaprotestował !!Dora się położyła w błocie i nie miała zamiaru dalej iść. :D jeszze z Tosią się bawiłam.:loveu: iii konie były.:D coś jeszcze, bo nie pamiętam. :):) [quote name='ewes']Ja też przeczytałam :D trzy sarny powiadasz? czy one zawsze chodzą po trzy?, bo ja też jak spotykam sarny to zawsze 3 :D Tarzanie się... skąd ja to znam, eh... ale spacer jak czytam- udany, co? :D ja to nie wiem.:D udany jak najbardziej.:loveu: [quote name='paulaa.']też przeczytałam wszystko. ;) miło.:) [quote name='betty_labrador']oj bardzo udany :D nie zawsze po trzy ;) ja różnie spotykam, czasem małe stadka , czasem pojedyncze :) :):) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 (edited) po 30 minutach spaceru protest :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 4, 2012 by Aleksandra95 Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='paulaa.'] To współczuje jak u was tak pilnują, u nas niby nie, ale są miejsca gdzie się policja i straż regularnie kręci i łapie ludzi na nie sprzątaniu po pupilach. Jeśli chodzi o lasy, to w życiu nie widziałam, żeby ktoś to sprawdzał. :D[/QUOTE] E tam nie ma co wspolczuc, czlowiek sie dopasowuje do zasad i tyle, na lince im sie krzywda nie dzieje :) Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A ja nigdy nie widziałam chyba sarny na żywo.. :roll: Kiedy się znowu na spacer wybieracie ? Nie chcecie przygarnąć mojego nienormalnego spaniela ? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='paulaa.']A ja nigdy nie widziałam chyba sarny na żywo.. :roll: Kiedy się znowu na spacer wybieracie ? Nie chcecie przygarnąć mojego nienormalnego spaniela ? :evil_lol:[/QUOTE] chodzimy w niedziele.;) proponowałam spacer, ale Tobie jak zwykle daleko.:p Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dory chyba będzie najwięcej bo w miare czesto blisko była Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ale fajne zdjęcia :) bardzo obrazowe, ja jak eskimos :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 betty_labrador napisał(a):ale fajne zdjęcia :) bardzo obrazowe, ja jak eskimos :evil_lol: nie przesadzaj.:D dobrze że mnie nie ma uff.:D:D:D Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 To dobrze, że wróciła od tych saren :D Prawdopodobnie wiem co to za zaprzęg spotkałyście :evil_lol: zaraz Ci wyślę link to mi powiesz :D Dora super wygląda w tej obróżce :loveu::loveu: A my dzisiaj na plaży sobie byliśmy :) Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Talucha']To dobrze, że wróciła od tych saren :D Prawdopodobnie wiem co to za zaprzęg spotkałyście :evil_lol: zaraz Ci wyślę link to mi powiesz :D Dora super wygląda w tej obróżce :loveu::loveu: A my dzisiaj na plaży sobie byliśmy :) no ja też chyba wiem :):):): Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A powiecie mi jak te zaprzęgi jeżdża bez śniegu ? :D Bo nie ogarniam. Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 paulaa. napisał(a):A powiecie mi jak te zaprzęgi jeżdża bez śniegu ? :D Bo nie ogarniam. taki wózek na trzech kółkach.:):) Quote
Talucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Są różne opcje :) Zimą zwykle psy ciągną sanie a np. jak nie ma śniegu-rower. To się wtedy nazywa bikejoring :D Jeszcze jak nie ma śniegu ciągną wózki :) Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 wozek tyle ze na kółkach :D sa takie specjalne :) Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Aa oki, to też jeszcze nigdy nie widziałam. Fajnie musi to wyglądać. :smile: Quote
Recommended Posts