Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']Ciekawe, czy ją jeszcze zobaczysz. Ja kilka razy dokarmiałam koty przez kilka dni, potem nigdy więcej ich nie widziałam.
ehh. :roll::roll:

[quote name='Misia&Ruby']Świetne fotki :)

A co to za drugi hasiorek? :razz:

a drugi hasiorek to betty z dogo :eviltong:
[quote name='dOgLoV']super zdjęcia :loveu:

:loveu::loveu:
[quote name='vaness']http://img836.imageshack.us/img836/2192/img7156d.jpg
;-)
nie działa link :-(

[quote name='Jean']Tyleee śniegu jeszcze macie? :)
Fajnie, że Dorcia ma z kim się bawić :))

to stare fotki :eviltong:

[quote name='ewes']dwa haszczaki :loveu:

nio :loveu::loveu:

Posted

[quote name='M&S']U nas też;)[/QUOTE]

[quote name='paulaa.']i u nas! nareszcie! :smile:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']My tez sloneczko mamy :)[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi::multi::loveu:

Posted

Dzięki za odwiedziny :)

bardziej pisząc że niedługo będą takie spacery to miałam na myśli wygląd lasu :-)
ale co do puszczania jej to też ograniczam bo się nie słucha ;) nie daje się złapać

Posted

[quote name='Aleksandra95']bardziej pisząc że niedługo będą takie spacery to miałam na myśli wygląd lasu :-)
ale co do puszczania jej to też ograniczam bo się nie słucha ;) nie daje się złapać[/QUOTE]
aa. ;p
Cody wcześniej też mnie nie słuchał za bardzo jak go spuszczałam, ale kiedyś za każdym razem jak do mnie przyszedł nawet z własnej woli dostawał jakieś ciacho czy bawił się ze mną i od tego czasu się słucha. Teraz już nie dostaje za każdym razem jedzenia i też się słucha(nawet jak bawi się z psami, czy po drugiej stronie ulicy jest inny pies, kiedyś bez wachania by do niego pobiegł). Może to wypróbuj?

Posted

U Scoobiego ostatnio pomogło w lesie jak za każde przyjście na zawołanie zza pleców dawałam mu patyk zamiar jak zawsze ciacha, teraz zasuwa jak słyszy że go wołam, a tak węszył i miał mnie w nosie. A to zależy czy Dora jest nakręcona na patyki... ;)