Aleksa. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='deer_1987']Jak duzo fotek :loveu:[/QUOTE] hehheeh :):) Quote
motyleqq Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 wygląda na dużą! nie wiem, co z nią zrobić... może Twoi rodzice zgodziliby się ją tymczasować na podwórku? Quote
Aleksa. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='motyleqq']wygląda na dużą! nie wiem, co z nią zrobić... może Twoi rodzice zgodziliby się ją tymczasować na podwórku?[/QUOTE] nie zgodzą się. nie jest duża, tak na fotkach wygląda, Quote
Jean Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Słodki pieseczek ta przybłęda, biedulka.. Pewnie faktycznie ktoś ją wyrzucił bo wygląda na zadbaną. Oby udało się z nią coś pozytywnego zrobić.. Daj znać! Quote
Natalia&Cody Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nie zgodziliby się, żeby chociaż tymczasowo mieszkała u Was na podwórku? Biedna psinka z niej. Dora już tam patrzy zza płotu... Quote
paulaa. Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ubłagaj rodziców, macie podwórko możecie ją chociaż na troche przetrzymać przecież, najlepiej pokaż mamie, może zmięknie... śliczna jest.. Quote
Aleksa. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Jean']Słodki pieseczek ta przybłęda, biedulka.. Pewnie faktycznie ktoś ją wyrzucił bo wygląda na zadbaną. Oby udało się z nią coś pozytywnego zrobić.. Daj znać! dzisiaj suni nie widziałam.. :-( może ona ma gdzieś tu dom ? :placz: na wsi psy maja gdześ, czasem im się przypomni to je nakarmią.. :roll: [quote name='M&S']Witamy się:) Jaka psina biedna... hejka :multi: nooo.:shake: [quote name='Silky123']Nie zgodziliby się, żeby chociaż tymczasowo mieszkała u Was na podwórku? Biedna psinka z niej. Dora już tam patrzy zza płotu... niestety nie :-( zresztą nie wiadomo czy z Dora by się polubiły :razz: chociaż ja wiem że i tak jej nie mogę. :-( [quote name='unikatowydiament']bidulka,ale słodka jest :-(:-( ***** podkradam fotki betty :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy :multi: Quote
Karro Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ale zdjęc :loveu: Dora śliczna :loveu: Kurcze, ciężka sprawa z tą psinką :( Dzisiaj jej nie było? Może jutro się pojawi. Quote
Aleksa. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='paulaa.']ubłagaj rodziców, macie podwórko możecie ją chociaż na troche przetrzymać przecież, najlepiej pokaż mamie, może zmięknie... śliczna jest..[/QUOTE] widziała, ale ja nawet nie pytam... bo już jest wielka kłótnia na ten temat powiedzieli że mam nawet nie zaczynać tematu. Quote
Natalia&Cody Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Kurcze. To kiepsko z tą psiną. Popytaj kto by nie chciał przygarnąć psiny. Załóż ogłoszenie na dogo...Może ktoś się zgłosi... http://img3.imageshack.us/img3/3844/img7306n.jpg Dwa Haszczaki. :loveu: :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='paulaa.']I jak ? Spotkałaś dzisiaj tą sunie ???[/QUOTE] niestety nie. Quote
Karro Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ciekawe, czy ją jeszcze zobaczysz. Ja kilka razy dokarmiałam koty przez kilka dni, potem nigdy więcej ich nie widziałam. Quote
Misia&Ruby Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Świetne fotki :) A co to za drugi hasiorek? :razz: Quote
Recommended Posts