Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']to chyba cała Polska była tak zaskoczona :P ciekawe jak tera zpojde na spacer, buty mi sie slizgaja po tym badziewiu :roll:

oh-zapchalam sie slodkimi czekoladkami :eviltong: rozpusta :D[/QUOTE]

Ehh,pogoda beznadziejna chociaż jej tak nie odczuwam,bo całymi dniami przy lekcjach siedzę.. nawet nie zdarzyłam się na chemię nauczyć nie mam już siły.. :( w niedzielę o 1 poszłam spać,wczoraj też. dzisiaj to już padam..jutro mam naukę na PO i geografię,super :(

betty,a nie miałabyś ochoty wstawić jednej fotki naszej biegnącej trójki? jestem strasznie ciekawa jak wyszło,a już niecierpliwie się no :p o płytkę będę meczyla.:oops: tak wgl to powiem Ci że na naszym spacerze Dora pierwszy raz biegała luzem z innymi psami,bo tak to tylko linka.;) bobo nie liczę spacerów z pekinczykiem,bo dla niej to za mały kolega do zabawy:eviltong:

Posted

[quote name='Talucha']O, zbiorowy bunt :lol:
U mnie już jakiś czas było słoneczko, nawet 8 stopni było i pewnego dnia się budzę a tu śnieg! A dzisiaj znowu ładnie, słoneczko. Taka niepewna ta pogoda :P Już mi się marzy chodzenie na samej bluzie, w trampkach, całe godziny z psem na dworze :loveu:[/QUOTE]

Teeeż Już Cee :loveu:

Swietne zdjecia i filmik :loveu: piekna Dorcia :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ehh,pogoda beznadziejna chociaż jej tak nie odczuwam,bo całymi dniami przy lekcjach siedzę.. nawet nie zdarzyłam się na chemię nauczyć nie mam już siły.. :( w niedzielę o 1 poszłam spać,wczoraj też. dzisiaj to już padam..jutro mam naukę na PO i geografię,super :(

betty,a nie miałabyś ochoty wstawić jednej fotki naszej biegnącej trójki? jestem strasznie ciekawa jak wyszło,a już niecierpliwie się no :p o płytkę będę meczyla.:oops: tak wgl to powiem Ci że na naszym spacerze Dora pierwszy raz biegała luzem z innymi psami,bo tak to tylko linka.;) bobo nie liczę spacerów z pekinczykiem,bo dla niej to za mały kolega do zabawy:eviltong:[/QUOTE]

juz dzis późnym wieczorkiem bede mieć chwilkę czasu to wstawie kolejne fotki :) ale chyba nie ma takiej fotki jak dobrze pamietam by cala trojka razem biegła? Albo nie pamietam.
No to fajnie ze w koncu sie udalo ja puścic :) w sumie przestrzen pomaga by podjąć decyzje o spuszczeniu. Tosca i Tizzy, a zwłaszcza Tizzy nigdy by nie biegały luzem , aż z taka swoboda jak w tym lesie. Raz ze nie ma jezdni, dwa nie strzelaja do psów(odpukać), trzy-nikt sie nie czepia ze pies biega luzem. :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']juz dzis późnym wieczorkiem bede mieć chwilkę czasu to wstawie kolejne fotki :) ale chyba nie ma takiej fotki jak dobrze pamietam by cala trojka razem biegła? Albo nie pamietam.
No to fajnie ze w koncu sie udalo ja puścic :) w sumie przestrzen pomaga by podjąć decyzje o spuszczeniu. Tosca i Tizzy, a zwłaszcza Tizzy nigdy by nie biegały luzem , aż z taka swoboda jak w tym lesie. Raz ze nie ma jezdni, dwa nie strzelaja do psów(odpukać), trzy-nikt sie nie czepia ze pies biega luzem. :lol:[/QUOTE]

łaaał super :multi::multi:

właśnie a mi się coś kojarzy że się udało :razz::razz: z Wami to będę ją spuszczać. ;) będę miała wtedy tylko obawy, czy nie spotkamy Cesara i Saby ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']łaaał super :multi::multi:

właśnie a mi się coś kojarzy że się udało :razz::razz: z Wami to będę ją spuszczać. ;) będę miała wtedy tylko obawy, czy nie spotkamy Cesara i Saby ;)[/QUOTE]

:)

no to mozliwe ze ja mam zanik pamięci :lol: :) o Sabe i Cesara sie nie martw. Zawsze mozna poprosicsasiada o przypiecie ich A poza tym Saba jest bardzo karna do mnie. Slucha od razu. Jak wtedy bylismy w lesie, jakas pani szla z ONkiem na smyczy, Saba podleciala zaczela na niego ujadac, ten peis tez, bałam sie ze jakas jadka będzie. Ale krzyknęłam raz SABA! i byla juz przy mnie. Przytrzymałam ja za obroże i ok. Naprawde sie nie przejmuj ;)

Posted

Dorciu, muszę chwilowo opuścić Wasz wątek, ponieważ moi rodzice uznali, że jestem uzależniona od forum... :oops:
Ale do zobaczenia jeszcze i powmimo tego zapraszamy do nas...

Wymiziaj ją Ola :)

Posted

[quote name='betty_labrador']:)

no to mozliwe ze ja mam zanik pamięci :lol: :) o Sabe i Cesara sie nie martw. Zawsze mozna poprosicsasiada o przypiecie ich A poza tym Saba jest bardzo karna do mnie. Slucha od razu. Jak wtedy bylismy w lesie, jakas pani szla z ONkiem na smyczy, Saba podleciala zaczela na niego ujadac, ten peis tez, bałam sie ze jakas jadka będzie. Ale krzyknęłam raz SABA! i byla juz przy mnie. Przytrzymałam ja za obroże i ok. Naprawde sie nie przejmuj ;)[/QUOTE]

a no rozumiem.:)

[quote name='wikikoniki']Dorciu, muszę chwilowo opuścić Wasz wątek, ponieważ moi rodzice uznali, że jestem uzależniona od forum... :oops:

Wymiziaj ją Ola :)[/QUOTE]

Dobra, czekamy aż wrócisz.

my wróciłyśmy ze spacerku, zjem i nauka.:placz:

Posted

[quote name='understandme']To smacznego i życze żeby nauka szybko do głowy wchodziła ;)[/QUOTE]

a dziękuję, dziękuję.:) dobra ide zjeść i zobacze czy jakieś fotki wyszły to wstawie.;)

Posted

[quote name='wikikoniki']Dorciu, muszę chwilowo opuścić Wasz wątek, ponieważ moi rodzice uznali, że jestem uzależniona od forum... :oops:

Wymiziaj ją Ola :)[/QUOTE]

powiedz im ze to lepsze uzależnienie od alkoholu czy narkotyków :D

Posted

[quote name='Silky123']http://img819.imageshack.us/img819/93/p1130614.jpg
Pychol! :loveu: :loveu:

miło :loveu:

a ja mam pewien problem..:roll:

w poniedziałek po szkole wracając już do domu zobaczyłam pieska..:shake: taka chuda, mała około do kolan-pierwszy raz ją widziałam pewnie znowu ktoś wywalił...:(
Wygląda na młodziutką około roku, a może mniej ? :( weszłam do domu szybko po karme, ale ona uciekła.... nie było jej wczoraj i dzisiaj wychodząc do szkoły znowu była, ale nie miałam czasu iść już po karme..:( ona została w tyle i słysze uderzenie-wpadła pod samochód...:( na szczęście nic jej się poważniejszego nie stało biegła do mnie przerażona z łapka w górze..odprowadziła mnie na przystanek łapka zakrwawiona..:shake:

Po szkole czekała pod moim domem, więc jej dałam jeść i pić. Z łapka jest ok, nie kuleje ..

nie wiem co ma zrobić..:( nie mogę jej przygarnąć nawet do czasu znalezienia jej domku. Ale schronisko ? :placz:

Posted

[quote name='ewes']kurcze ciężka sprawa.. zależy jakie jest schronisko.. bo do nas do Katowic bym się nie wahała zawieźć psa.[/QUOTE]

My mamy Klembów... nie zawiozłabym tam żadnego psa ! znaczy raz zawiozłam wtedy się zaczęła ta moja przygoda ze schroniskami, pomoc i wgl..:( więcej nie oddam tam psa.