Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):to poszukaj wiecej jak nakrecic ja :) mam nawet płyte. :D i według tej płyty robiłam,a ona nic.:( Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 a pamiętasz jak było z piłką tenisową ? haha, wystarczy że Scooby jej zabierze ten dysk ze 2 razy sprzed nosa i od razu się nim zainteresuje. :D Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 M&S napisał(a):widać dziewczę ma inne preferencje;) tak, uciekanie.:evil_lol: jednak dzisiaj tej niespodzianki nie będzie, ale kiedyś na pewno !;) rodzcice wrócili z kakadu :p kupili mi gwizdek i smaki dla Dory.:loveu: no i sianko dla świnki o rybce tez nie zapomnieli.:D paulaa. napisał(a):a pamiętasz jak było z piłką tenisową ? haha, wystarczy że Scooby jej zabierze ten dysk ze 2 razy sprzed nosa i od razu się nim zainteresuje. :D to byś do nas wreszcie przyjechała.:mad: Quote
łamAga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dostałam wiadomosc e-mail od "sprzedawcy perfum" - "witam, przepraszam za opoznienie, paczka została wysłana." Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Dostałam wiadomosc e-mail od "sprzedawcy perfum" - "witam, przepraszam za opoznienie, paczka została wysłana." hohohoh.:D Quote
łamAga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hohohoh.:D rychło w czas :evil_lol: pewnie zapomniał ze w ogole miał wysłac :roll: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 dOgLoV napisał(a):rychło w czas :evil_lol: pewnie zapomniał ze w ogole miał wysłac :roll: pewnie tak.:D Quote
Kirinna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 a próbowałaś zamiast do miski dawać jedzenie na dysku przez jakiś czas? ponoc to pomaga Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Kirinna napisał(a):a próbowałaś zamiast do miski dawać jedzenie na dysku przez jakiś czas? ponoc to pomaga kładłam dzisiaj parówkę na to, zjadła i polizała dysk i nic więcej.:D Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 czytaj na szkoleniu klickerowym forum tam duzo pomagaj :) Quote
Kirinna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):kładłam dzisiaj parówkę na to, zjadła i polizała dysk i nic więcej.:D no i fajnie, kładź jej jakieś fajne smaki i za kilka dni powinna szalec na widok dysku:) nie oczekuj że od razu zacznie sie nim bawić, mój zanim skumał że trzeba to wziąć do pyska mineło duuuuuuuuużżżo czasu:) Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ola wgl zaczęłaś już pracować z Dorą klikerem ? To na prawde dużo ułatwia. :smile: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):czytaj na szkoleniu klickerowym forum tam duzo pomagaj :) a masz link do tego forum ?;) Kirinna napisał(a):no i fajnie, kładź jej jakieś fajne smaki i za kilka dni powinna szalec na widok dysku:) nie oczekuj że od razu zacznie sie nim bawić, mój zanim skumał że trzeba to wziąć do pyska mineło duuuuuuuuużżżo czasu:) spróbuję.;) paulaa. napisał(a):Ola wgl zaczęłaś już pracować z Dorą klikerem ? To na prawde dużo ułatwia. :smile: powiedzmy, że tak... przynajmniej próbuję.;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='deer_1987']https://szkoleniepsow. fora .pl/ dziękuje ! :) Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Dostałam wiadomosc e-mail od "sprzedawcy perfum" - "witam, przepraszam za opoznienie, paczka została wysłana." Jaki miły.... Quote
Aleksa. Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [video=youtube;ssxulEw4tvI]http://www.youtube.com/watch?v=ssxulEw4tvI&feature=player_embedded[/video] nie wiem, czy chcecie oglądać, ale kolejny adopcyjny.:evil_lol: Quote
taxelina Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 No a czemu go wczoraj nie bylo? Ja czekalam od rana :mad: Quote
Aleksa. Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 deer_1987 napisał(a):No a czemu go wczoraj nie bylo? Ja czekalam od rana :mad: przepraszam, ale poszłam spać.:diabloti: ale już jest.:loveu::p Quote
taxelina Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ona ma slodkie to jedno ucho klapniete :loveu: Na takich filmikach to jednak wiecej mozna psa zobaczyc i ie dowiedziec czegos :) Quote
Aleksa. Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 deer_1987 napisał(a):Ona ma slodkie to jedno ucho klapniete :loveu: Na takich filmikach to jednak wiecej mozna psa zobaczyc i ie dowiedziec czegos :) tylko żadnego filmiku z nią nie miałam żeby wstawić..;) Quote
taxelina Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tylko żadnego filmiku z nią nie miałam żeby wstawić..;) Nie ale taki filmik zlozony ze zdjec tez sie milej oglada niz same zdjecia Quote
Aleksa. Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie ale taki filmik zlozony ze zdjec tez sie milej oglada niz same zdjecia Też mi się tak wydaję.;)) Quote
paulaa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Piękna sunia, tylko wątpie czy na yt ktoś ją dostrzeże, dobrze by było ten filmik dołączać do ogłoszeń, wtedy na pewno ktoś się w niej zakocha. :loveu: Quote
Recommended Posts