Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Dlaczego ja nie mieszkam w Warszawie :placz: U mnie w mieście nikt na psie spacery nie chce chodzić, bo nikomu się nie chce :angryy:[/QUOTE]

ja też bym wolała mieszkać w Wawie ... u nas taka nuda..

Posted

[quote name='vege*']Dlaczego ja nie mieszkam w Warszawie :placz: U mnie w mieście nikt na psie spacery nie chce chodzić, bo nikomu się nie chce :angryy:[/QUOTE]

u mnie też.. :( jechałam na taki spacer 1,5 h .:( ale warto.:lol: pies nadal śpi.:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']u mnie też.. :( jechałam na taki spacer 1,5 h .:( ale warto.:lol: pies nadal śpi.:D[/QUOTE]
też lubię takie wypady i to , że psa potem nie słychać :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']moja po drodze u babci padła ja zabita :lol: a ja ją jeszcze wziełam przec bloki na spacer :eviltong:[/QUOTE]

oj nieładnie:mad: tak męczyć psa:mad::cool3:

Posted

[quote name='vaness']ja też bym wolała mieszkać w Wawie ... u nas taka nuda..[/QUOTE]
U mnie to samo :( fakt, że z psem mam gdzie chodzić, ale jak się chodzi od 3 lat samemu z psem w te same miejsca to to się zaczyna nudzić, dlaczego NIKT z mojego miasta nie chce chodzić na psie spacery :cry:
[quote name='Aleksandra95']u mnie też.. :( jechałam na taki spacer 1,5 h .:( ale warto.:lol: pies nadal śpi.:D[/QUOTE]
No ja do Warszawy mam ok 1h drogi, ale tata mnie nie zawiezie bo nie ma czasu, ja jestem debil i nie ogarniam autobusów jeśli chodzi o dojechanie gdzieś samej, a Nuka nie wiem jakby się zachowała w autobusie i miałabym raczej problem z tym, żeby ją upchnąć do autobusu :lol:

Posted

nie gorąco jej? :lol:

Etna łazi co jakiś czas na podłogę lub na łóżko, w tą i z powrotem, znudzi się łóżeczko, to na panele, znudzą się panele, to na łóżeczko... :evil_lol: ale generalnie też sobie śpi ;)

Posted

[quote name='motyleqq']nie gorąco jej? :lol:

Etna łazi co jakiś czas na podłogę lub na łóżko, w tą i z powrotem, znudzi się łóżeczko, to na panele, znudzą się panele, to na łóżeczko... :evil_lol: ale generalnie też sobie śpi ;)[/QUOTE]

niee, troszkę się odkryła, ale jakoś mi jej szkoda było i ją przykryłam.;) hihi.:lol: