Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula03 napisał(a):
A nie chcecie do nas może wpaść? :)
Na jeden dzień, albo na weekend, bo my niestety ferie mamy po was :(

Pewnie, że chcemy, ale mogę tylko sama, bez Dory.. bo by Ci królika zjadła, a chyba nie chcesz ?:diabloti:

Posted

Biedne są wszystkie te psiaki...Nie wiem jak tak można oddać pieska do schronu...albo już wogóle przywiązać do drzewa w lesie...nawet nie umiem sobie tego wyobrazić...:(
Gdybym tylko mogła i miała tyle miejsca to wziełabym WSZYSTKIE te psiutki! Są śliczne, słodkie i napewno kochane. :D :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Biedne te za kratami :(

niestety, ale w przytulisku nie mają tak źle, jak w schronisku !! ;)

[quote name='dOgLoV']wszystkie zwierzaczki słodkie :loveu: ale ten urzekła mnie najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img713.imageshack.us/img713/6040/img35761.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

a nom, fajny jest.. :evil_lol::loveu:

[quote name='Silky123']Biedne są wszystkie te psiaki...Nie wiem jak tak można oddać pieska do schronu...albo już wogóle przywiązać do drzewa w lesie...nawet nie umiem sobie tego wyobrazić...:(
Gdybym tylko mogła i miała tyle miejsca to wziełabym WSZYSTKIE te psiutki! Są śliczne, słodkie i napewno kochane. :D :loveu:

też bym wszystkie wzięła :cool3::cool3:

[quote name='unikatowydiament']miłej niedzieli:)

zaraz muszę się zacząć uczyć :roll: ale wzajemnie :loveu:

Posted

Też nie mogę tego pojąć jak tak można psa traktować np. przywiązując go do drzewa :( my z Olą jak robiłyśmy tym psiakom zdjęcia znalazłyśmy w lesie psi szkielet. Po zębach wywnioskowałam że to nie był stary pies, może miał tak z 3-4 lata.

Posted

Moonia napisał(a):
Też nie mogę tego pojąć jak tak można psa traktować np. przywiązując go do drzewa :( my z Olą jak robiłyśmy tym psiakom zdjęcia znalazłyśmy w lesie psi szkielet. Po zębach wywnioskowałam że to nie był stary pies, może miał tak z 3-4 lata.

niestety.:(

Lucky. napisał(a):
jejku takie śliczne psiaki :loveu:
ja nie wiem jak można tak je traktować.

:(
paulaa. napisał(a):
A ty Dory nie zaciągniesz w niedziele na PM ? :cool3: Bo chce uzbierać grupke, będzie wesoło. :smile:

jak chcecie, to może, może . ;) a kto będzie ? ? ale muszę uważać z nią do innych suczek..:/

Posted

No dawaj. :smile: Będzie westi_justa, motyleqq (?) i z tego co czytałam ma być jeszcze jakiś west, i może pudel. :D Ale to wszystki narazie jedna wielka nie wiadoma. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
No dawaj. :smile: Będzie westi_justa, motyleqq (?) i z tego co czytałam ma być jeszcze jakiś west, i może pudel. :D Ale to wszystki narazie jedna wielka nie wiadoma. ;)

jak zawsze wszystko nie wypala.:D zapytam rodziców, bo nie mam jak dojechać

Posted

paulaa. napisał(a):

a tak z drugim westie bedzie moja znajoma (Pieseczkowo) ale to szczenior 7 miesiecy :loveu:

Aleksandra95 napisał(a):
jak zawsze wszystko nie wypala.:D zapytam rodziców, bo nie mam jak dojechać

siostra siostra :diabloti:

Posted

Jakbyś chociaż tym autobusem dojechała, myśle że Dora by weszła za Scooby do tramwaju wrazie czego. ;) Pamietasz co było na tym moście ? :smile:
Ale najlepiej jakbyś jednak siostre namówiła. :P

Posted (edited)

[quote name='paulaa.']Jakbyś chociaż tym autobusem dojechała, myśle że Dora by weszła za Scooby do tramwaju wrazie czego. ;) Pamietasz co było na tym moście ? :smile:
Ale najlepiej jakbyś jednak siostre namówiła. :P

pamiętam, pamiętam.;)

jeśli ktos chce pooglądać jeszcze fotki, to zapraszam..;)
https://picasaweb.google.com/107837040057984983078/ZdjeciaZPrzytuliska7012012?authkey=Gv1sRgCMuemKuEvt6v6QE#

Edited by Aleksandra95
Posted

Słodkie te psiaczki :loveu:

kociaczki również :loveu:

motyleqq napisał(a):
no kurczę, też się zakochałam!

edit: zajrzałam do linka, ten słodziak jest uroczy w swojej krótkołapności :D

u mnie w bloku kiedys mieszkał podobny psiak , głowe miał ogromną , łapy grube ale za to króciutkie :loveu::loveu::loveu::loveu: taki slodki niskopodłogowiec :evil_lol: