Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 ewes napisał(a):brudas prawdziwy :) Zdjęcie stare.:p Ale Dora wtedy zrobiła sobie kąpiel błotną. : D Quote
ewes Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ale Dora chyba lubi kąpiele, co? ale o takie czyszczące pytam, nie błotne :evil_lol:, bo te błotne to widać, że lubi ;) Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 ewes napisał(a):ale Dora chyba lubi kąpiele, co? ale o takie czyszczące pytam, nie błotne :evil_lol:, bo te błotne to widać, że lubi ;) Dopiero w tym roku chodziłam z nią nad staw, ale nie rwie się na głęboką wodę.;) tylko żeby się troszkę pomoczyć.:) a takie kąpiele z szamponem.. to jej wróg.:D normalnie panika wtedy, nawet wyje.:D Quote
ewes Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 hehe... to kąpiele błotne nie wskazane :) bo później po kąpieli z szamponem pańcia zmęczona i pies zmęczony ;) Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 ewes napisał(a):hehe... to kąpiele błotne nie wskazane :) bo później po kąpieli z szamponem pańcia zmęczona i pies zmęczony ;) Dokładnie, raczej mama musi mi pomagać jeszcze, bo sama to nie dałabym rady.:) Quote
paulaa. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):a takie kąpiele z szamponem.. to jej wróg.:D normalnie panika wtedy, nawet wyje.:D Tak jak Scooby. :D Raz mnie wywrócił, niby mały, ale tak się rzucał, że upadłam na niego i byłam cała mokra a on zwiał. :D A do rzeczek, jeziorek się sam rwie. ;) Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='paulaa.']Tak jak Scooby. :D Raz mnie wywrócił, niby mały, ale tak się rzucał, że upadłam na niego i byłam cała mokra a on zwiał. :D A do rzeczek, jeziorek się sam rwie. ;) heh . ;) ********* Fotki dla d0gLoV :D dla innych też w sumie.:p wtedy bardzo wiało..:( nawet ciuchów nie wzięłam, nie planowałam tego.:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Karro Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Moje marzenie : galopem po plaży :loveu: ale póki co nie dospełnienia, wszyscy mający jakies normalne warunki z końmi sie polikwidowali :( Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 understandme napisał(a):Moje marzenie : galopem po plaży :loveu: ale póki co nie dospełnienia, wszyscy mający jakies normalne warunki z końmi sie polikwidowali :( Taaa, galopem :evil_lol: tylko pamiętaj żeby ludzi nie taranować :evil_lol: instruktor na plaży mnie puścił z linki, bo powiedział, że sobie doskonale radze, bo najpierw w lesie jeździliśmy ;) brzegiem plaży galopowaliśmy, byłam cała mokra :diabloti: noo, a potem wracamy, koń już wiedział :diabloti: i cwałem leciał po piachu, a tam ludzie na kocykach rozwaleni. :razz: w koncu go zatrzymałam a instruktor z przerażeniem, że bał się , że spadnę i że dobrze się trzymałam. :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ślicznie to wygląda :loveu: ale ja koniom mówię stanowcze nie :diabloti: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Cześć. :) Konie hehe coś dla mnie :evil_lol::eviltong: Ola jeździsz konno? Świetne zdj :) Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Super fotki. Zazdroszczę, ja to już nawet nie pamiętam jak koń wygląda. :D A taki galopik brzegiem morza, marzenie. :smile: Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ola&Kajtek a gdzie jeździcie ? jakaś stadnina w wawie ? :smile: Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='deer_1987']lubie takie umaszczenie u konia :) a ja nie :evil_lol: [quote name='papillonek']Ślicznie to wygląda :loveu: ale ja koniom mówię stanowcze nie :diabloti: ahahaha, a czemuu ? :p [quote name='Ola & Kajtek']Cześć. :) Konie hehe coś dla mnie :evil_lol::eviltong: Ola jeździsz konno? Świetne zdj :) Jeżdże, hmm.. jeździłam..teraz odpuściłam;) [quote name='paulaa.']Super fotki. Zazdroszczę, ja to już nawet nie pamiętam jak koń wygląda. :D A taki galopik brzegiem morza, marzenie. :smile: [quote name='paulaa.']Ola&Kajtek a gdzie jeździcie ? jakaś stadnina w wawie ? :smile: to idziemy na konie ? :razz::diabloti: Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a): to idziemy na konie ? :razz::diabloti: tak! :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 paulaa. napisał(a):tak! :evil_lol: kiedy ? :p Quote
Molowe Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 piękny konik i na pewno nie zapomniane wspomnienia mnie zawsze ciągnęło do koni ale jakoś nigdy nie miałam odwagi spróbować :D Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='paulaa.']Ola&Kajtek a gdzie jeździcie ? jakaś stadnina w wawie ? :smile: W stajni w której jeżdżę nie ma nazwy. ;) Jeżdżę w stadninie w swoim miejscu zamieszkania :) Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Molowe napisał(a):piękny konik i na pewno nie zapomniane wspomnienia mnie zawsze ciągnęło do koni ale jakoś nigdy nie miałam odwagi spróbować :D spróbuj, naprawde świetna sprawa. ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Fajnie by było umówić się tak na konie?:P Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a):kiedy ? :p jutro. :D Ola & Kajtek napisał(a):W stajni w której jeżdżę nie ma nazwy. ;) Jeżdżę w stadninie w swoim miejscu zamieszkania :) Szkoda, bo szukam właśnie jakiejś nowej stadniny w warszawie w miare blisko Bielan, bo poprzednia była beznadziejna i instruktorzy poodchodzili.. Quote
Molowe Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 paulaa. napisał(a):spróbuj, naprawde świetna sprawa. ;) zawsze się trochę bałam koni :) a jak już siąde na koniu to jest totalny paraliż :D Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Jeśli przyjedziesz, to nie ma sprawy.:) Tylko, że ja od wczoraj biorę się do nauki biologiaa i nie zaczęłam Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Jeśli przyjedziesz, to nie ma sprawy.:) Tylko, że ja od wczoraj biorę się do nauki biologiaa i nie zaczęłam Tak jak ja fizyki. :D Quote
Recommended Posts