Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 chcecie jakies stare zdjęcia dory ? takie wynalezione z płyty ? :) Quote
łamAga Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):chcecie jakies stare zdjęcia dory ? takie wynalezione z płyty ? :) Ja chce !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cze :) Zrobiłam Kajtkowi nowe fotki, zaraz je wrzuce do galerii :eviltong: A kiedy będą fotki Dorci ?:loveu::eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 dOgLoV napisał(a):Ja chce !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: coś wrzucę tylko ja nie mam duzo zdjęc jak była mała.:( tylko kilka Ola & Kajtek napisał(a):Cze :) Zrobiłam Kajtkowi nowe fotki, zaraz je wrzuce do galerii :eviltong: A kiedy będą fotki Dorci ?:loveu::eviltong: okej, czekam.:) zaraz dam, stare jakieś.:p Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 to jak na razie te :eviltong::eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us teraz to dla mnie śmieszne, ale jak Dora była mała, to ja ją usypiałam na rękach i zanosiłam do posłania :eviltong: i pamiętam, że zawsze pod nogi mi wracała :lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
kalyna Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ja się nie śmieję, bo zawsze Ciapka zanosiłam do góry do mojego pokoju :D a potem coraz cięższy i cięższy i zadyszkę łapałam :lol: a zdjęcia szczeniaków są najlepsze :loveu: ale ten czas tak szybko ucieka a potem urośnie wielkie psisko i nawet nie wiadomo kiedy :( Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='kalyna']ja się nie śmieję, bo zawsze Ciapka zanosiłam do góry do mojego pokoju :D a potem coraz cięższy i cięższy i zadyszkę łapałam :lol: a zdjęcia szczeniaków są najlepsze :loveu: ale ten czas tak szybko ucieka a potem urośnie wielkie psisko i nawet nie wiadomo kiedy :( hahahha.:loveu: ja ją jeszcze bujałam, jak jakieś małe dziecko.:p Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Misia&Ruby Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://img576.imageshack.us/img576/3365/pict0178s.jpg Jaki uroczy szczylek :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Hehe każdy mały piesek jest słodki :loveu: Ale później każdy wyrasta i też jest słodki tylko że rozrabia hihi :evil_lol: http://img576.imageshack.us/img576/3365/pict0178s.jpg Urocza jest i do dziś jej to zostało :loveu: Quote
łamAga Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://img192.imageshack.us/img192/4169/pict0179b.jpg aaaa jaki slodzaiczek :loveu::loveu::loveu::loveu: dlaczego psy rosną :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 dOgLoV napisał(a): dlaczego psy rosną :evil_lol: Hehe właśnie mogłyby być wiecznie małe :loveu::eviltong: Quote
Natalia&Cody Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jaka Dorka była malutka, aż nie do wiary. :loveu: Quote
taxelina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jaka mala fajna :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Dzięki wszystkim.:loveu: chciałabym chociaż na chwilę żeby była jeszcze taka mała, słodka i dala się wziąć na ręce, bo teraz tego nie cierpi..podniesie jej się przednie łapy, to już nieszczęśliwa :p ********* Pańcia wczoraj kupiła Dorce smycz Dingo, czerwona, przepinana.. oo , taka. ;) Uploaded with ImageShack.us ********** chce ktoś szarpako-piłkę ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
łamAga Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 śliczna smyczka ,mamy podobna ale czarna i grubsza :lol: szarpak świetny ale Neron nie nakreca sie na żadne zabawki , dla niego mogły by nie istniec :roll: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://img838.imageshack.us/img838/976/p1120649.jpg Ładna smycz :lol: Szarpaczek jest fajny, też mamy ;) Szarpaczki to sama umiem już robić hehe mam ich chyba z 12 :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='dOgLoV']śliczna smyczka ,mamy podobna ale czarna i grubsza :lol: szarpak świetny ale Neron nie nakreca sie na żadne zabawki , dla niego mogły by nie istniec :roll: Dziekuję, wczoraj byłam w takim dużym kakadu. :D że nawet mogłabym tam wejść z Dorą, przymierzać i wgl.:) oo, normalnie jakbym Dore widziała..:D taka sama była, ale szczeniaki, które na DT miałam trochę ją zmieniły. :) nawet sie troszeczkę zainteresowała zabawkami. :D pokazała to wczoraj.:diabloti: zabierając mi jedną piłeczkę tenisową.:diabloti: latała jak głupia po tym Domu sama sobie łapami ja turlała.:loveu: no i została jej. :evil_lol: już ja trochę rozwaliła ;) [quote name='Ola & Kajtek']http://img838.imageshack.us/img838/976/p1120649.jpg Ładna smycz :lol: Szarpaczek jest fajny, też mamy ;) Szarpaczki to sama umiem już robić hehe mam ich chyba z 12 :evil_lol: dzięki.:loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 no widzę że to nie Ja jedna,Ja też mojego gnojka kołysałam i potem do łózia,a on cmyk i po spanku śliczniutka Dorcia była my też mamy smycz Dingo buziaczki zasyłamy Quote
cockermaister Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://img683.imageshack.us/img683/9529/maaje.jpg jaki piękny maluszek :loveu::loveu: Quote
kalyna Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ja mam podobną, skórzaną, brązową i..... 10 letnią :D poważnie jak Barry II był mały to tata kupił i nadal jest w stanie wytrzymać napady Sonii czy Ciapka..i te przepinane są najlepsze i ja innej na serio nie chcę. Bo mam jeszcze krótszą i źle mi się ją trzyma... a u nas taka nowa kosztuj 40 zł, więc muszę zacząć zbierać :D teraz u wszystkich nastały czasy na wspominanie :loveu: nostalgia na koniec roku :D Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='unikatowydiament']no widzę że to nie Ja jedna,Ja też mojego gnojka kołysałam i potem do łózia,a on cmyk i po spanku śliczniutka Dorcia była my też mamy smycz Dingo buziaczki zasyłamy [quote name='cockermaister']http://img683.imageshack.us/img683/9529/maaje.jpg jaki piękny maluszek :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='kalyna']ja mam podobną, skórzaną, brązową i..... 10 letnią :D poważnie jak Barry II był mały to tata kupił i nadal jest w stanie wytrzymać napady Sonii czy Ciapka..i te przepinane są najlepsze i ja innej na serio nie chcę. Bo mam jeszcze krótszą i źle mi się ją trzyma... a u nas taka nowa kosztuj 40 zł, więc muszę zacząć zbierać :D teraz u wszystkich nastały czasy na wspominanie :loveu: nostalgia na koniec roku :D Jutro pójdę na spacer z Dorą i ją przetestuję.:loveu: nom ja dałam podobnie 50 zł Uploaded with ImageShack.us taki brudas. :evil_lol: Nauczyłam Dorkę przybijać dziesiątkę i obrót w prawo, ale muszę jej przed nosem pokazywać, że ma się obracać :evil_lol: Quote
Recommended Posts