Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Fusiafusia
Posted

Cze :)
Zrobiłam Kajtkowi nowe fotki, zaraz je wrzuce do galerii :eviltong:
A kiedy będą fotki Dorci ?:loveu::eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja chce !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:

coś wrzucę tylko ja nie mam duzo zdjęc jak była mała.:( tylko kilka
Ola & Kajtek napisał(a):
Cze :)
Zrobiłam Kajtkowi nowe fotki, zaraz je wrzuce do galerii :eviltong:
A kiedy będą fotki Dorci ?:loveu::eviltong:

okej, czekam.:) zaraz dam, stare jakieś.:p

Posted

ja się nie śmieję, bo zawsze Ciapka zanosiłam do góry do mojego pokoju :D a potem coraz cięższy i cięższy i zadyszkę łapałam :lol:

a zdjęcia szczeniaków są najlepsze :loveu: ale ten czas tak szybko ucieka a potem urośnie wielkie psisko i nawet nie wiadomo kiedy :(

Posted

[quote name='kalyna']ja się nie śmieję, bo zawsze Ciapka zanosiłam do góry do mojego pokoju :D a potem coraz cięższy i cięższy i zadyszkę łapałam :lol:

a zdjęcia szczeniaków są najlepsze :loveu: ale ten czas tak szybko ucieka a potem urośnie wielkie psisko i nawet nie wiadomo kiedy :(

hahahha.:loveu: ja ją jeszcze bujałam, jak jakieś małe dziecko.:p

Uploaded with ImageShack.us

Guest Fusiafusia
Posted

dOgLoV napisał(a):
dlaczego psy rosną :evil_lol:
Hehe właśnie mogłyby być wiecznie małe :loveu::eviltong:

Posted

Dzięki wszystkim.:loveu: chciałabym chociaż na chwilę żeby była jeszcze taka mała, słodka i dala się wziąć na ręce, bo teraz tego nie cierpi..podniesie jej się przednie łapy, to już nieszczęśliwa :p

Pańcia wczoraj kupiła Dorce smycz Dingo, czerwona, przepinana.. oo , taka. ;)

chce ktoś szarpako-piłkę ?

Posted

[quote name='dOgLoV']śliczna smyczka ,mamy podobna ale czarna i grubsza :lol:

szarpak świetny ale Neron nie nakreca sie na żadne zabawki , dla niego mogły by nie istniec :roll:

Dziekuję, wczoraj byłam w takim dużym kakadu. :D że nawet mogłabym tam wejść z Dorą, przymierzać i wgl.:)

oo, normalnie jakbym Dore widziała..:D taka sama była, ale szczeniaki, które na DT miałam trochę ją zmieniły. :) nawet sie troszeczkę zainteresowała zabawkami. :D pokazała to wczoraj.:diabloti: zabierając mi jedną piłeczkę tenisową.:diabloti: latała jak głupia po tym Domu sama sobie łapami ja turlała.:loveu: no i została jej. :evil_lol: już ja trochę rozwaliła ;)

[quote name='Ola & Kajtek']http://img838.imageshack.us/img838/976/p1120649.jpg Ładna smycz :lol:
Szarpaczek jest fajny, też mamy ;)
Szarpaczki to sama umiem już robić hehe mam ich chyba z 12 :evil_lol:

dzięki.:loveu:

Posted

ja mam podobną, skórzaną, brązową i..... 10 letnią :D
poważnie jak Barry II był mały to tata kupił i nadal jest w stanie wytrzymać napady Sonii czy Ciapka..i te przepinane są najlepsze i ja innej na serio nie chcę. Bo mam jeszcze krótszą i źle mi się ją trzyma... a u nas taka nowa kosztuj 40 zł, więc muszę zacząć zbierać :D

teraz u wszystkich nastały czasy na wspominanie :loveu: nostalgia na koniec roku :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']no widzę że to nie Ja jedna,Ja też mojego gnojka kołysałam i potem do łózia,a on cmyk i po spanku

śliczniutka Dorcia była
my też mamy smycz Dingo

buziaczki zasyłamy

[quote name='cockermaister']http://img683.imageshack.us/img683/9529/maaje.jpg jaki piękny maluszek :loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='kalyna']ja mam podobną, skórzaną, brązową i..... 10 letnią :D
poważnie jak Barry II był mały to tata kupił i nadal jest w stanie wytrzymać napady Sonii czy Ciapka..i te przepinane są najlepsze i ja innej na serio nie chcę. Bo mam jeszcze krótszą i źle mi się ją trzyma... a u nas taka nowa kosztuj 40 zł, więc muszę zacząć zbierać :D

teraz u wszystkich nastały czasy na wspominanie :loveu: nostalgia na koniec roku :D

Jutro pójdę na spacer z Dorą i ją przetestuję.:loveu: nom ja dałam podobnie 50 zł

taki brudas. :evil_lol:

Nauczyłam Dorkę przybijać dziesiątkę i obrót w prawo, ale muszę jej przed nosem pokazywać, że ma się obracać :evil_lol: