Guest papillonek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A właśnie jak tam szarpakowy biznes? Robisz też takie dla 'kotków'?:evil_lol: I chyba jeszcze nie składałam życzeń więc wesołych świąt!:x-mas: Quote
Aleksa. Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 papillonek napisał(a):A właśnie jak tam szarpakowy biznes? Robisz też takie dla 'kotków'?:evil_lol: I chyba jeszcze nie składałam życzeń więc wesołych świąt!:x-mas: Dziękuję.:loveu: mogę zrobić, bo czemu nie.:) robiłam już dla pekińczyka, ale to kiedyś.:D Quote
Aleksa. Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
taxelina Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 dajesz zdjecie a nie napiszesz kto to :mad: Quote
paulaa. Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='Aleksandra95'] Uploaded with ImageShack.us :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ładna, ale troche zaniedbana jest. ;-) szczególnie uszy, niestety trzeba je codziennie czesać, bo inaczej zaraz się kołtunią. :smile: przekaż rodzince! :P Quote
Aleksa. Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 papillonek napisał(a):A co to za obywatel ??:) deer_1987 napisał(a):dajesz zdjecie a nie napiszesz kto to :mad: Sunia u rodziny :eviltong: paulaa. napisał(a):ładna, ale troche zaniedbana jest. ;-) szczególnie uszy, niestety trzeba je codziennie czesać, bo inaczej zaraz się kołtunią. :smile: przekaż rodzince! :P nom, pisałam Ci.. :lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ola u nas foteczki ze spacerku :eviltong: Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Śliczna Cockerka. :) Miałam mieć Cockera i miał mieć na imie Figo, ale zakochałam się w Westach i jest Cody. :D Co tam u Was ? Quote
Aleksa. Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Ola u nas foteczki ze spacerku :eviltong: zaraz pójdę.:) Silky123 napisał(a):Śliczna Cockerka. :) Miałam mieć Cockera i miał mieć na imie Figo, ale zakochałam się w Westach i jest Cody. :D Co tam u Was ? dzięki.:loveu: Cody ładny jest.:loveu: u nas dobrze, ja dopiero wróciłam z zakupów. kupiłam jakiś polar, piłki, smycz,przysmaki itp. chcieli mnie pobić :roll::crazyeye: ale nie ważne.. :shake: Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 deer_1987 napisał(a):za co pobic? no właśnie ? Quote
Paula03 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Kto cię chciał pobić? Czemu? Ola co się stało? Quote
Karro Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Co się stało? Opowiadaj. Za co chcieli Cię pobić?:crazyeye::shake: Quote
Aleksa. Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Ola u nas foteczki ze spacerku :eviltong: deer_1987 napisał(a):za co pobic? Silky123 napisał(a):no właśnie ? Paula03 napisał(a):Kto cię chciał pobić? Czemu? Ola co się stało? understandme napisał(a):Co się stało? Opowiadaj. Za co chcieli Cię pobić?:crazyeye::shake: za nic,za to że się patrzyłam.. nie chce o tym pisać, tylko wspomniałam.:( Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ola :( Jak coś na PW napisałam..:( Quote
Guest papillonek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 No jak wspomniałaś to napisz coś więcej ;) Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ale nic Ci nie zrobili ? Tylko za to, że się patrzyłaś ? Quote
Aleksa. Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 taaa. Jakieś dziewczyny w autobusie.. :// Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ja raz się z takimi wieśniaczkami prawie nie pobiłam. Miały jakieś problemy. Na szczęście była ze mną koleżanka to mnie powstrzymała. Miały szczęście, ale jak ja je kiedyś zobacze...;) Quote
Aleksa. Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Silky123 napisał(a):Ja raz się z takimi wieśniaczkami prawie nie pobiłam. Miały jakieś problemy. Na szczęście była ze mną koleżanka to mnie powstrzymała. Miały szczęście, ale jak ja je kiedyś zobacze...;) ja chciałam coś odpowiedź, ale się powstrzymałam, bo by się źle skończyło... ;) Quote
Natalia&Cody Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 To masz szczęście. Ja mam taki charakter, że nie nigdy odpuszczam. Tak samo jak mój padalec. ;d Quote
Lucky. Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Skąd ja to znam. Tylko się człowiek spojrzy, a one już zaczepki szukają. W szkole z jedną dziewczyną tak mam, a to wszystko przez to, że jej pies rzucił się na Megi i trochę mnie poniosło... Quote
Talucha Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jakie to jest głupie, 'przyłożę jej, bo się patrzy' :roll: miałam takie akcje w gimnazjum. W każdym razie dobrze, że jednak nic Ci nie zrobiły, takie gówniary mają nierówno pod sufitem :roll: Quote
Aleksa. Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Talucha napisał(a):Jakie to jest głupie, 'przyłożę jej, bo się patrzy' :roll: miałam takie akcje w gimnazjum. W każdym razie dobrze, że jednak nic Ci nie zrobiły, takie gówniary mają nierówno pod sufitem :roll: tu troszkę inaczej było, bo chciały mnie wyprowadzić z autobusu. Quote
Recommended Posts