A&L Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dora jest prawie większa od Ciebie :P Nie no żartuję sobie :D Fajny filmik. Najfajniejsza końcówka - na łóżku :D Quote
Aleksa. Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Lucky. napisał(a):a mi się podoba najbardziej koniec filmiku :P :loveu: hahah :eviltong: A&L napisał(a):Dora jest prawie większa od Ciebie :P Nie no żartuję sobie :D Fajny filmik. Najfajniejsza końcówka - na łóżku :D hahaha :eviltong: taka prawda :diabloti: ja od iej tylko o 9 kg cięższa jestem :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 hehe fajny filmik :D zwlaszcza ta końcówka :P Quote
paulaa. Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 końcówka była boska, oglądałam chyba z 5 razy. :loveu: Quote
Molowe Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 końcówka najlepsza :loveu: Dora jest świetna gratuluje pracy z Nią bo to jednak duży pies :D Quote
Karro Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ale fajna filmikowa niespodzianka :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Molowe napisał(a):końcówka najlepsza :loveu: Dora jest świetna gratuluje pracy z Nią bo to jednak duży pies :D unikatowydiament napisał(a):filmik super:) understandme napisał(a):ale fajna filmikowa niespodzianka :loveu: dziękuję :loveu::loveu: ona tak zazwyczaj robi, jak wejdzie na łóżko :evil_lol: Quote
Paula03 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jestem :loveu: Zdjęcia bardzo fajne :) Ale filmik jest świetny :D Bardzo mi się podoba! Sporo nauczyłaś Dorę :) Quote
A&L Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 To rzeczywiście nie za wielka różnica :D Zaprosiłam Cię do znajomych na fb :) Quote
taxelina Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Widzisz umiesz ja skupic na sobie troche! :multi: Quote
Aleksa. Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Paula03 napisał(a):Jestem :loveu: Zdjęcia bardzo fajne :) Ale filmik jest świetny :D Bardzo mi się podoba! Sporo nauczyłaś Dorę :) Dobrzeee,że jesteś ! :loveu::loveu::loveu::loveu: mało, ale dobra :evil_lol::lol: A&L napisał(a):To rzeczywiście nie za wielka różnica :D Zaprosiłam Cię do znajomych na fb :) No właśnie :eviltong: właśnie nie wiedziałam kto mnie zaprosił i nie akceptowałam :evil_lol: ale po przeczytaniu tutaj wróciłam i akceptowałam ;);) deer_1987 napisał(a):Widzisz umiesz ja skupic na sobie troche! :multi: raczej na paróweczce :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Misia&Ruby Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Super fotki ze wspólnego spaceru :) A filmik zarąbisty,szczególnie końcówka na łóżku :lol: Quote
paulaa. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 masz neta to moge ci znowu pomarudzić o fotki. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Super fotki ze wspólnego spaceru :) A filmik zarąbisty,szczególnie końcówka na łóżku :lol: dziękujemy :loveu::loveu: paulaa. napisał(a):masz neta to moge ci znowu pomarudzić o fotki. :evil_lol: taa, mam na doładowanie, więc nie ma fotek. :diabloti::shake: unikatowydiament napisał(a):głaski zasyłamy:) dziękujemy ;) Quote
Paula03 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Dobrzeee,że jesteś ! :loveu::loveu::loveu::loveu: mało, ale dobra :evil_lol::lol: :loveu::loveu: Nie no serio dużo :) Ja myślałam, że umiecie o wiele mniej :lol: Jestem pod wrażeniem :) Quote
Aleksa. Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Paula03 napisał(a)::loveu::loveu: Nie no serio dużo :) Ja myślałam, że umiecie o wiele mniej :lol: Jestem pod wrażeniem :) aj tam, według mnie mało.:lol: Quote
kalyna Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 http://img851.imageshack.us/img851/8877/img6573h.jpg piękne zdjęcie :loveu: uwielbiam psy w akcji, ale to już chyba wszyscy wiedzą :D jak biegają, skaczą i ogólnie szaleją :loveu: Quote
paulaa. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A ja chce jeszcze jakiś filmik z dorą! :D Quote
Aleksa. Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='kalyna']http://img851.imageshack.us/img851/8877/img6573h.jpg piękne zdjęcie :loveu: uwielbiam psy w akcji, ale to już chyba wszyscy wiedzą :D jak biegają, skaczą i ogólnie szaleją :loveu: ja też takie zdjęcia lubię :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='paulaa.']A ja chce jeszcze jakiś filmik z dorą! :D a co ona ma na nim robić ?:evil_lol: Quote
paulaa. Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a): a co ona ma na nim robić ?:evil_lol: np. to co na końcu filmiku, albo nagram jak się spotkamy na pm jak się bawią. :D Quote
Aleksa. Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 paulaa. napisał(a):np. to co na końcu filmiku, albo nagram jak się spotkamy na pm jak się bawią. :D Jeżeli będę. :D zresztą Dora woli wąchać krzaczki, a nie się bawić. :D widziałaś zresztą.:p Quote
Recommended Posts