Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
witamy i miłego popołudnia życzymy:)

dziękujemy ! :lol:

dzisiaj Dora miała super spacerek :loveu: była sunia Tizzy haszak i Tosia flat. :lol:

byłyśmy na spacerku około 3,5 godz.:lol: Dora śpi ! :p

Betty_labrador robiła zdjęcia.:loveu: na pewno jak znajdzie czas, to nam da, a są cudowne.:loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Cześć, ale Wy wcześnie wstajecie.:o :D

tak to jest jak sie ma psy i jeszcze do pracy trzeba isc to musze wstawac o 5tej, wtedy idziemy na spacer, potem jedza a ja siadam na kompa na chwile no a potem do pracy mykam.....

Posted

ania90 napisał(a):
tak to jest jak sie ma psy i jeszcze do pracy trzeba isc to musze wstawac o 5tej, wtedy idziemy na spacer, potem jedza a ja siadam na kompa na chwile no a potem do pracy mykam.....

o nie, to nie dla mnie ! :lol: ja w weekend odsypiam.:D

Posted

betty_labrador napisał(a):
spacerek byl bardzo sympatyczny -potwierdzam :) fotki postaram sie jak naszybciej dac ;)

gaduła jestem, coo ? :evil_lol: ale to tylko, gdy jestem z psem, bo inaczej to jestem bardzo wstydliwa :roll:

nie ma pośpiechu, będziesz miała czas i ochotę, to nam coś dasz. :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
gaduła jestem, coo ? :evil_lol: ale to tylko, gdy jestem z psem, bo inaczej to jestem bardzo wstydliwa :roll:

nie ma pośpiechu, będziesz miała czas i ochotę, to nam coś dasz. :loveu:

oj tam, dobrze bylo :) to fajnie ze ktos ma o czym gadac :) było sympatycznie bardzo ;)

dam dam jak najszybciej. Dzis jak widzialas zrobilam zalegle tzn wstawiłam, teraz będą szły Twoje :) tfu- nasze ;)

trzy pierwsze przykładowe