Guest papillonek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Fajnie miec blisko drugiego psa :) możecie razem spacerowac :D Quote
Aleksa. Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 unikatowydiament napisał(a):Psotka fajniutka,a Dorcia normalnie cud,miód i orzeszki buziaczki zasyłamy hehehe. :lol::loveu: papillonek napisał(a):Fajnie miec blisko drugiego psa :) możecie razem spacerowac :D nom, fajnie, ale nie spacerujemy razem. ;) Quote
Oscar Patric Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 mizianki zasyłamy i spokojnego weekendu zyczymy:) Quote
Karro Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Szkoda, że tylko jedno zdjęcie Dorci ;) U mnie nowe zdjęcia ;) Quote
eria Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wpadłam z rewizytą, fajna ta Twoja sunia, choć nie jestem miłośniczką husky i nie mogłabym takiego psa mieć ;) Spuszczasz ją ze smyczy ? Quote
Natalia&Cody Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Co tam u Was ciekawego ? :) pozdrawiamy :D Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłamy i spokojnego weekendu zyczymy:) dziękujemy i wzajemnie. :loveu::loveu: [quote name='understandme']Szkoda, że tylko jedno zdjęcie Dorci ;) U mnie nowe zdjęcia ;) nom, jedno, ale jak będę miała swojego neta, to zrobię zdjęcia, a tak wgl zrobiłam filmik,więc też dam. ;) co prawda widać tylko nasze cienie :roll:, ale zawsze cos :evil_lol: a byłam już ;) [quote name='Collie']Po prostu Dora :diabloti: :loveu: haha :evil_lol: [quote name='eria']Wpadłam z rewizytą, fajna ta Twoja sunia, choć nie jestem miłośniczką husky i nie mogłabym takiego psa mieć ;) Spuszczasz ją ze smyczy ? Witamy :hand: hehe :evil_lol: spuszczam, ale tylko w lesie i polach u nas na miejscu ;) jak gdzieś jedziemy, to jest na lince lub na smyczy :lol: [quote name='Silky123']Co tam u Was ciekawego ? :) pozdrawiamy :D A u nas ok. :) mam 4 dni wolnego :evil_lol: i się leniuchuję, choć mam dużo nauki. :angryy: ale jakoś nie chce mi się do niej zabrać. :razz: Quote
Natalia&Cody Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Tak samo jak ja. :D ah...4 dni, zastanawiam się czy to czasem nie jest sen...:D Pójde zrobić jakiś tor na ogrodzie, bo dawno żeśmy nie ćwiczyli. Może jeszcze pobawię się dmuchawą do liści... :D Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Silky123 napisał(a):Tak samo jak ja. :D ah...4 dni, zastanawiam się czy to czasem nie jest sen...:D Pójde zrobić jakiś tor na ogrodzie, bo dawno żeśmy nie ćwiczyli. Może jeszcze pobawię się dmuchawą do liści... :D A ile masz lat, jak można wiedzieć ? :D zastanawiam się kto straszy, :p zrób fotki jak będziecie ćwiczyli.:) Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us takie jedno :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ślicznaaa :loveu: :loveu: :loveu: Kituś ma taką zabawkę :D Quote
Tepes Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Aleksandra95'] choć mam dużo nauki. :angryy: nie marudź, że masz dużo nauki ja musiałam się nauczyć anatomii świni, krowy, konia psa itd:diabloti: i jeszcze została chemia i zoologia więc mi tu nie marudź:evil_lol: http://imageshack.us/photo/my-images/69/p1110763.jpg/ wszędzie te świnki:evil_lol: pozdrawiamy:loveu::loveu: Quote
Natalia&Cody Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A ile masz lat, jak można wiedzieć ? :D zastanawiam się kto straszy, :p zrób fotki jak będziecie ćwiczyli.:) Nie wzięłam wogóle z Poznania aparatu, a telefonem mi się nie chciało. ;p Mam 14 lat:) Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Molowe']piękna :loveu: :eviltong::eviltong::loveu: dzięki. :lol: [quote name='Ola & Kajtek']ślicznaaa :loveu: :loveu: :loveu: Kituś ma taką zabawkę :D duzo osób je ma. :evil_lol: [quote name='Tepes'] nie marudź, że masz dużo nauki ja musiałam się nauczyć anatomii świni, krowy, konia psa itd:diabloti: i jeszcze została chemia i zoologia więc mi tu nie marudź:evil_lol: http://imageshack.us/photo/my-images/69/p1110763.jpg/ wszędzie te świnki:evil_lol: pozdrawiamy:loveu::loveu: ehh, no mam dużo nauki.:d musze się nauczyć : organelli na biologie,ogólnie komórek,funkcje itp. mam sprawdzian z matmy, z chemii a tego nie umiem :eviltong: geografia musze poprawić odpowiedź z mapy świata.. :diabloti: najgorsze, poprawa sprawdzianu z PO i coś tam jeszcze na pewno jest, ale jak zwykle pewnie zapomniałam. :razz: Dora we wtorek dostała jeszcze kurczaka :evil_lol: a co studiujesz ? :eviltong: [quote name='Silky123']Nie wzięłam wogóle z Poznania aparatu, a telefonem mi się nie chciało. ;p Mam 14 lat:) A gdzie jesteś ? :evil_lol: oo, jestem starsza o dwa lata ;) Quote
Tepes Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 zootechnika: prewencja weterynaryjna i ochrona zdrowia zwierząt;) Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Tepes']zootechnika: prewencja weterynaryjna i ochrona zdrowia zwierząt;) yhym, fajnie. :) Quote
Tepes Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 no fajne ale dużo nauki jest niestety;) i w porównaniu do liceum to w liceum nie robiliśmy nic:evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 to ja się łączę w bólu z nauką :diabloti: najbardziej przeraża mnie geografia, muszę nauczyć się wszystkich wyżyn, nizin i gór na świecie Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Tepes']no fajne ale dużo nauki jest niestety;) i w porównaniu do liceum to w liceum nie robiliśmy nic:evil_lol: no niestety. :( a jako kto możesz potem pracować,bo nie bardzo się orientuję. :D ;) [quote name='dagaa111']to ja się łączę w bólu z nauką :diabloti: najbardziej przeraża mnie geografia, muszę nauczyć się wszystkich wyżyn, nizin i gór na świecie No mnie przeraża geo, bo kompletnie z niej nic nie umiem, po prostu jej nie cierpie.. nie interesuje mnie.. ;) muszę umieć.. na każdym kontynencie ! największe: wyspy,rzeki,półwyspy,jeziora,wulkany czynne,depresje, pustynie.. -.- spoko.. :/:p Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 deer_1987 napisał(a):a kiedy bedziesz miec swojego neta? ehh, nie wiem.:( ale dodałam jedną fotkę.;) Quote
taxelina Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Widzialam ale pisalas u mnie o nowym spacerze i mialam nadzieje na fotki :razz: Quote
Aleksa. Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Widzialam ale pisalas u mnie o nowym spacerze i mialam nadzieje na fotki :razz: tak, ale spaceru nie było. :( Quote
Recommended Posts