Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Fajnie miec blisko drugiego psa :) możecie razem spacerowac :D

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Psotka fajniutka,a Dorcia normalnie cud,miód i orzeszki
buziaczki zasyłamy

hehehe. :lol::loveu:
papillonek napisał(a):
Fajnie miec blisko drugiego psa :) możecie razem spacerowac :D

nom, fajnie, ale nie spacerujemy razem. ;)

Posted

Wpadłam z rewizytą, fajna ta Twoja sunia, choć nie jestem miłośniczką husky i nie mogłabym takiego psa mieć ;) Spuszczasz ją ze smyczy ?

Posted

[quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłamy i spokojnego weekendu zyczymy:)
dziękujemy i wzajemnie. :loveu::loveu:

[quote name='understandme']Szkoda, że tylko jedno zdjęcie Dorci ;)

U mnie nowe zdjęcia ;)

nom, jedno, ale jak będę miała swojego neta, to zrobię zdjęcia, a tak wgl zrobiłam filmik,więc też dam. ;) co prawda widać tylko nasze cienie :roll:, ale zawsze cos :evil_lol: a byłam już ;)

[quote name='Collie']Po prostu Dora :diabloti: :loveu:
haha :evil_lol:

[quote name='eria']Wpadłam z rewizytą, fajna ta Twoja sunia, choć nie jestem miłośniczką husky i nie mogłabym takiego psa mieć ;) Spuszczasz ją ze smyczy ?

Witamy :hand: hehe :evil_lol: spuszczam, ale tylko w lesie i polach u nas na miejscu ;) jak gdzieś jedziemy, to jest na lince lub na smyczy :lol:

[quote name='Silky123']Co tam u Was ciekawego ? :)
pozdrawiamy :D

A u nas ok. :) mam 4 dni wolnego :evil_lol: i się leniuchuję, choć mam dużo nauki. :angryy: ale jakoś nie chce mi się do niej zabrać. :razz:

Posted

Silky123 napisał(a):
Tak samo jak ja. :D
ah...4 dni, zastanawiam się czy to czasem nie jest sen...:D
Pójde zrobić jakiś tor na ogrodzie, bo dawno żeśmy nie ćwiczyli. Może jeszcze pobawię się dmuchawą do liści... :D

A ile masz lat, jak można wiedzieć ? :D zastanawiam się kto straszy, :p

zrób fotki jak będziecie ćwiczyli.:)

Guest Fusiafusia
Posted

ślicznaaa :loveu: :loveu: :loveu:
Kituś ma taką zabawkę :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
A ile masz lat, jak można wiedzieć ? :D zastanawiam się kto straszy, :p

zrób fotki jak będziecie ćwiczyli.:)

Nie wzięłam wogóle z Poznania aparatu, a telefonem mi się nie chciało. ;p
Mam 14 lat:)

Posted

[quote name='Molowe']piękna :loveu:
:eviltong::eviltong::loveu: dzięki. :lol:
[quote name='Ola & Kajtek']ślicznaaa :loveu: :loveu: :loveu:
Kituś ma taką zabawkę :D

duzo osób je ma. :evil_lol:
[quote name='Tepes'] nie marudź, że masz dużo nauki ja musiałam się nauczyć anatomii świni, krowy, konia psa itd:diabloti: i jeszcze została chemia i zoologia więc mi tu nie marudź:evil_lol:
http://imageshack.us/photo/my-images/69/p1110763.jpg/
wszędzie te świnki:evil_lol:
pozdrawiamy:loveu::loveu:

ehh, no mam dużo nauki.:d musze się nauczyć : organelli na biologie,ogólnie komórek,funkcje itp. mam sprawdzian z matmy, z chemii a tego nie umiem :eviltong: geografia musze poprawić odpowiedź z mapy świata.. :diabloti: najgorsze, poprawa sprawdzianu z PO i coś tam jeszcze na pewno jest, ale jak zwykle pewnie zapomniałam. :razz: Dora we wtorek dostała jeszcze kurczaka :evil_lol:

a co studiujesz ? :eviltong:

[quote name='Silky123']Nie wzięłam wogóle z Poznania aparatu, a telefonem mi się nie chciało. ;p
Mam 14 lat:)

A gdzie jesteś ? :evil_lol: oo, jestem starsza o dwa lata ;)

Posted

[quote name='Tepes']no fajne ale dużo nauki jest niestety;)
i w porównaniu do liceum to w liceum nie robiliśmy nic:evil_lol:

no niestety. :( a jako kto możesz potem pracować,bo nie bardzo się orientuję. :D ;)
[quote name='dagaa111']to ja się łączę w bólu z nauką :diabloti: najbardziej przeraża mnie geografia, muszę nauczyć się wszystkich wyżyn, nizin i gór na świecie

No mnie przeraża geo, bo kompletnie z niej nic nie umiem, po prostu jej nie cierpie.. nie interesuje mnie.. ;)

muszę umieć.. na każdym kontynencie ! największe: wyspy,rzeki,półwyspy,jeziora,wulkany czynne,depresje, pustynie.. -.- spoko.. :/:p