Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']mam identyczne szelki, tylko że czarne :D

A ja się zastanawiam żeby kupić takie szelki mojemu :] Tylko się trochę bałam, że ten plastikowy klips pęknie jak się szarpnie ;)
Teraz to już sama nie wiem...:roll: ale chyba się po nie wybiorę do zoologa:diabloti:
http://img716.imageshack.us/img716/6606/p1110587d.jpg Hihi, mina charcicy i na pierwszym planie tyłeczek Dory:evil_lol: Bezcenne zdjęcie:lol:

Posted

[quote name='monika15']A ja się zastanawiam żeby kupić takie szelki mojemu :] Tylko się trochę bałam, że ten plastikowy klips pęknie jak się szarpnie ;)
Teraz to już sama nie wiem...:roll: ale chyba się po nie wybiorę do zoologa:diabloti:
http://img716.imageshack.us/img716/6606/p1110587d.jpg Hihi, mina charcicy i na pierwszym planie tyłeczek Dory:evil_lol: Bezcenne zdjęcie:lol:

Przy mojej są jak na razie wytrzymałe (tfu tfu :D)
oj tam :p

[quote name='betty_labrador']fajne to zdjęcie ;) to whippecik długowłosy? a jakie zaskoczenie uchwycone hihi :D

nie wiem nie znam się.:diabloti: właścicielka mówiła, że to chart jakiś tam.:)
[quote name='understandme']Śwetnie wychwycony moment tak dziwnej minki :D

przypadkowo.:loveu:

Posted

[quote name='Lucky.']ale się pięknie bawią :loveu:
a czemu tak mało zdjęć tego kundelka ?[/QUOTE]

wiesz co.. nie wiem. :D dałam swój aparat właścicielce tych [psiaków, ale ona swojej chartce najwięcej robiła, bo żadnych jeszcze nie miała.;)

Posted

[FONT=Times New Roman]:diabloti: psa zdjęć nie mam. :diabloti:[/FONT]
muszę jakieś zrobić :eviltong:

[FONT=Times New Roman] :lol: ale mam[/FONT][FONT=Times New Roman] takie[/FONT][FONT=Times New Roman] jedno z wczorajszej nudy po ślubowaniu. :lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Widzialam na Facebok :) Super portret, tlo pieknie dobrane :)[/QUOTE]

To zdjęcie mam w różnych odcieniach znaczy tło inne. :p

dziękuję. :)