Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Ja się czasami umawiam z osobami z klasy ,ale to są góra 2 spacery,bo ja chodzę z godzinę lubię popatlac,a oni na susiu 15 minut i do domu i zresztą niezbyt lubią gadać o psach ,wydawać na psy itp.:/

Posted

papillonek napisał(a):
Ja się czasami umawiam z osobami z klasy ,ale to są góra 2 spacery,bo ja chodzę z godzinę lubię popatlac,a oni na susiu 15 minut i do domu i zresztą niezbyt lubią gadać o psach ,wydawać na psy itp.:/

Dlatego pisze, że fajnie jest mieć podobna osobę do siebie w klasie. :)

Posted

A&L napisał(a):
Po ile są te zestawy denta stixów w biedronce? Ja byłam wczoraj i nie widziałam, przejadę się dzisiaj jeszcze raz :D

chyba po jakies około 8 zł.:):)

Guest papillonek
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dlatego pisze, że fajnie jest mieć podobna osobę do siebie w klasie. :)

No fajnie by było ;)

Posted

mnie sie podobalo na wczasach bo tam bylo duzo wlascicieli psow roznej wielkosci, rasowe, kundelki itp wiec mi sie nie nudzilo a wrecz tesknie za tym bo u mnie to nie ma takich ludzi kazdy woli isc z psem na siku i do domu , a ja lubie dlugie spacery....

psi raj tam byl

Posted

ja nie kupuję już żadnych przysmaków na czyszczenie zębów. Ciap je dostawał i miał spory kamień. Jak dostaje kości to ma mniej. Zostało tylko na kłach, co pewnie nie długo i on zniknie ;)

Posted

ania90 napisał(a):
mnie sie podobalo na wczasach bo tam bylo duzo wlascicieli psow roznej wielkosci, rasowe, kundelki itp wiec mi sie nie nudzilo a wrecz tesknie za tym bo u mnie to nie ma takich ludzi kazdy woli isc z psem na siku i do domu , a ja lubie dlugie spacery....

psi raj tam byl

no to fajnie naprawdę :loveu:

Tepes napisał(a):
witam Dorki, jak tam szkoła?;)

szkoła średnio. :shake:

kalyna napisał(a):
ja nie kupuję już żadnych przysmaków na czyszczenie zębów. Ciap je dostawał i miał spory kamień. Jak dostaje kości to ma mniej. Zostało tylko na kłach, co pewnie nie długo i on zniknie ;)

może to też sposób. :razz:

do nas dzisiaj doszedł kaganiec. :loveu:

na początku reakcja jak na stary :shake: próbowała zdjąć głowa w dół.:diabloti: po 15 minutach Dora doszła, że ten jest fajniejszy :razz:

zdjęcie zrobiłam komórka jest słabe.. ale kto się zna i może mi powiedzieć, czy jest dobry czy jednak za duży ?

początki

próba zdejmowania kagańca

pogodzenie się z nim :diabloti:

Posted

paulaa. napisał(a):
Świetny macie kaganiec. :loveu: Mi się wydaje, że w sam raz na Dorke. ;)

według mnie też. :) ale nie znam się za bardzo. :)

chyba w niedziele spacer , co ? :D

Posted

Ooo są zdjęcia, super :D
Dorce w nim ślicznie :loveu:
Na wysokość jakby był jeszcze ciut większy to by było lepiej ale myślę, że obleci, jest ok :)
Dobrze, że wreszcie do Was doszedł bo już się stresowałam

Posted

Talucha napisał(a):
Ooo są zdjęcia, super :D
Dorce w nim ślicznie :loveu:
Na wysokość jakby był jeszcze ciut większy to by było lepiej ale myślę, że obleci, jest ok :)
Dobrze, że wreszcie do Was doszedł bo już się stresowałam

Właśnie wróciłam z kolejnego spaceru.:) mam fotki. :) Dora w kagańcu zachowuje się jakby miała go nie wiadomo ile już.:loveu:

dziękuję jeszcze raz.:)

deer_1987 napisał(a):
Jak dobrze ze tutaj nie trzea kagancow :diabloti:

hahaha. :)