Aleksa. Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 papillonek napisał(a):U Nas też nie ma i nie narzekam ... ;) Ale jak jest, to fajniej ! :) można umawiać się na wspólne spacery z psiakami i w ogóle. :):) Quote
Guest papillonek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ja się czasami umawiam z osobami z klasy ,ale to są góra 2 spacery,bo ja chodzę z godzinę lubię popatlac,a oni na susiu 15 minut i do domu i zresztą niezbyt lubią gadać o psach ,wydawać na psy itp.:/ Quote
Aleksa. Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 papillonek napisał(a):Ja się czasami umawiam z osobami z klasy ,ale to są góra 2 spacery,bo ja chodzę z godzinę lubię popatlac,a oni na susiu 15 minut i do domu i zresztą niezbyt lubią gadać o psach ,wydawać na psy itp.:/ Dlatego pisze, że fajnie jest mieć podobna osobę do siebie w klasie. :) Quote
wiki4 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 U mnie jest miłośniczka myszy i kotów, a psiarzy nie ma :lol: W sumie troszkę szkoda, ale nadrabiam wybiegiem :) Quote
vege* Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='paulaa.']A skąd wgl vege* jesteś ?? Bo ten nick dużo nie mówi. :eviltong: Z okolic Warszawy ;) Quote
A&L Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Po ile są te zestawy denta stixów w biedronce? Ja byłam wczoraj i nie widziałam, przejadę się dzisiaj jeszcze raz :D Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 A&L napisał(a):Po ile są te zestawy denta stixów w biedronce? Ja byłam wczoraj i nie widziałam, przejadę się dzisiaj jeszcze raz :D chyba po jakies około 8 zł.:):) Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 A&L napisał(a):A ile jest tego w zestawie? 4 paczki po 3 te przysmaki.:p Quote
Guest papillonek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Dlatego pisze, że fajnie jest mieć podobna osobę do siebie w klasie. :) No fajnie by było ;) Quote
paulaa. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A mój Scoob nie lubi denta stixów niestety. ;> Tak wgl to chyba jedyna rzecz której on nie lubi zjeść. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 paulaa. napisał(a):A mój Scoob nie lubi denta stixów niestety. ;> Tak wgl to chyba jedyna rzecz której on nie lubi zjeść. :evil_lol: a moja lubi !:loveu: Quote
ania90 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 mnie sie podobalo na wczasach bo tam bylo duzo wlascicieli psow roznej wielkosci, rasowe, kundelki itp wiec mi sie nie nudzilo a wrecz tesknie za tym bo u mnie to nie ma takich ludzi kazdy woli isc z psem na siku i do domu , a ja lubie dlugie spacery.... psi raj tam byl Quote
Tepes Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 witam Dorki, jak tam szkoła?;) _____________________________________ zapraszam na bazarek dla Mańka! http://www.dogomania.pl/threads/214946-Wszystkomaj%C4%85cy-bazarek-na-operacj%C4%99-kaleki-Ma%C5%84ka-u-Ulv!!-DO-7.10 Quote
kalyna Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ja nie kupuję już żadnych przysmaków na czyszczenie zębów. Ciap je dostawał i miał spory kamień. Jak dostaje kości to ma mniej. Zostało tylko na kłach, co pewnie nie długo i on zniknie ;) Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 ania90 napisał(a):mnie sie podobalo na wczasach bo tam bylo duzo wlascicieli psow roznej wielkosci, rasowe, kundelki itp wiec mi sie nie nudzilo a wrecz tesknie za tym bo u mnie to nie ma takich ludzi kazdy woli isc z psem na siku i do domu , a ja lubie dlugie spacery.... psi raj tam byl no to fajnie naprawdę :loveu: Tepes napisał(a):witam Dorki, jak tam szkoła?;) _____________________________________ zapraszam na bazarek dla Mańka! http://www.dogomania.pl/threads/214946-Wszystkomaj%C4%85cy-bazarek-na-operacj%C4%99-kaleki-Ma%C5%84ka-u-Ulv!!-DO-7.10 szkoła średnio. :shake: kalyna napisał(a):ja nie kupuję już żadnych przysmaków na czyszczenie zębów. Ciap je dostawał i miał spory kamień. Jak dostaje kości to ma mniej. Zostało tylko na kłach, co pewnie nie długo i on zniknie ;) może to też sposób. :razz: do nas dzisiaj doszedł kaganiec. :loveu: na początku reakcja jak na stary :shake: próbowała zdjąć głowa w dół.:diabloti: po 15 minutach Dora doszła, że ten jest fajniejszy :razz: zdjęcie zrobiłam komórka jest słabe.. ale kto się zna i może mi powiedzieć, czy jest dobry czy jednak za duży ? początki próba zdejmowania kagańca pogodzenie się z nim :diabloti: Quote
paulaa. Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Świetny macie kaganiec. :loveu: Mi się wydaje, że w sam raz na Dorke. ;) Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 paulaa. napisał(a):Świetny macie kaganiec. :loveu: Mi się wydaje, że w sam raz na Dorke. ;) według mnie też. :) ale nie znam się za bardzo. :) chyba w niedziele spacer , co ? :D Quote
Talucha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ooo są zdjęcia, super :D Dorce w nim ślicznie :loveu: Na wysokość jakby był jeszcze ciut większy to by było lepiej ale myślę, że obleci, jest ok :) Dobrze, że wreszcie do Was doszedł bo już się stresowałam Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jak dobrze ze tutaj nie trzea kagancow :diabloti: Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Talucha napisał(a):Ooo są zdjęcia, super :D Dorce w nim ślicznie :loveu: Na wysokość jakby był jeszcze ciut większy to by było lepiej ale myślę, że obleci, jest ok :) Dobrze, że wreszcie do Was doszedł bo już się stresowałam Właśnie wróciłam z kolejnego spaceru.:) mam fotki. :) Dora w kagańcu zachowuje się jakby miała go nie wiadomo ile już.:loveu: dziękuję jeszcze raz.:) deer_1987 napisał(a):Jak dobrze ze tutaj nie trzea kagancow :diabloti: hahaha. :) Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 razem. :) a Dora dzisiaj była bez kolczatki ! tylko na obroży.. przy psach myślałam, że mi się wyrwie, ale na polach było ok. :) Quote
Aleksa. Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Jaka cudna :loveu: bez przesady, ale dziękuję .:loveu: Quote
Recommended Posts