Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zeszłym roku miałam 34 osoby w klasie w tym 5 chłopaków :P
Teraz zostało nas 31 ale wszyscy chłopacy się zachowali ;d

(co do kagańca, napiszę Ci później gdzie masz przelać kasę, ok? teraz nie bardzo mam jak ;x)

Posted

A u mnie w szkole klasy mogą liczyć tylko 18 osób. W tym roku odeszły 3 więc jest nas 15, z czego 6 chłopaków i 9 dziewczyn. ;)
Jeszcze 3 lata temu były grupki, rok temu już było lepiej, a w tym roku nie mamy grupek....po prostu odeszły osoby, któe wszystko psuły. :)

Posted

jambi napisał(a):

No OK ! :diabloti::cool3:

Paula03 napisał(a):
To ja myślałam, że mamy mało chłopców...
29 osób i 12 chłopaków. U nas jeszcze dziewczyny nie robią żadnych grupek, klasa póki co trzyma się praktycznie razem, mam na myśli oczywiście dziewczyny.

:) no widzisz. :)
dagaa111 napisał(a):
u nas na początku było 3 chłopaków w klasie, teraz jest 5. Już na samym początku grupki się porobiły i tak jest do teraz

U nas na razie jest ok.:)
Talucha napisał(a):
W zeszłym roku miałam 34 osoby w klasie w tym 5 chłopaków :P
Teraz zostało nas 31 ale wszyscy chłopacy się zachowali ;d

(co do kagańca, napiszę Ci później gdzie masz przelać kasę, ok? teraz nie bardzo mam jak ;x)

Oki, to czekam.:) a on jest sprawny w 100 % nie jest uszkodzony ? :D

darii_iia napisał(a):
A u mnie w szkole klasy mogą liczyć tylko 18 osób. W tym roku odeszły 3 więc jest nas 15, z czego 6 chłopaków i 9 dziewczyn. ;)
Jeszcze 3 lata temu były grupki, rok temu już było lepiej, a w tym roku nie mamy grupek....po prostu odeszły osoby, któe wszystko psuły. :)

Do prywatnej chodzisz ? ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale fajne! :loveu: ale jedno to za malo :(

No dobrze będzie więcej. :)

dOgLoV napisał(a):
http://img233.imageshack.us/img233/2527/img1524t.jpg śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu: już niedługo zapominmy jak wygląda :lol:

co do tego, że zapomnicie jak wygląda, to Dora bardzo się zmieniła. :p Jest gruba i robi się coraz grubsza :-o Wydaję mi się , że to po sterylizacji .. na początku każdy mi mówił a ona tobie po sterylce nie tyje ? a ja, że nie.. :roll: to teraz mam :evil_lol: pies sie robi coraz grubszy, a ruch w wakacje miała większy niż w roku szkolnym :diabloti:

oj nie zapomnicie. :D dziękuję. :loveu: wszystkie zdjęcie jakie dodam sa autorstwa mojej koleżanki. Moniki P. wcześniej zdjęcia podpisała jako MoMo może pamiętacie.:D

Posted

betty_labrador napisał(a):
jejku jaka ona śliczna :loveu: robi miny jak moja tizzy :D

i widze ze poluje jak Tizzy http://imageshack.us/photo/my-images/233/img1524t.jpg/ :lol: czy Twoja cos kiedys złapała? Bo Tizzy niedawno myszę i zjadła w całości-to były sekundy :P

hihi.:) tak, poluje ciągle. myszy, krety, żaby. :D ale nie zjada nigdy na szczęście. :)

mogłybyśmy się spotkać tylko, czy Dora będzie wyrozumiała do drugiego psiaka.;)

Posted

jambi napisał(a):

ej :diabloti::evil_lol: !! to już było. :)

Posted

[FONT=Arial]A więc tak. :razz: .[/FONT][FONT=Arial]Ponieważ jutro wyjeżdżam na wycieczkę integracyjną[/FONT][FONT=Arial] dam wam fotki żeby nie było, że ich nie ma ![/FONT][FONT=Arial] :diabloti::evil_lol:

Dalszy ciąg tego dnia (31.0[/FONT]
[FONT=Arial]8) najpierw fotki na podwórku - najlepsze wstawiłam, a teraz Wam dam z polowania na żabę.. kiedyś tam dalej napiszę co mój głupi pies zrobił, kolejne znad wody i konie :loveu::loveu:

będzie 10 fotek z polowania.:)
[/FONT]