taxelina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Szczerze , myślałam że jest lepsza. Talucha napisał(a): Co do książki, ja podobnie myślałam, że będzie lepsza :lol: niektóre sztuczki są tam beznadziejne, nie wiem np. po co uczyć psa pchania wózka z zakupami skoro z psem się na zakupy raczej nie chodzi a nie wiem kto posiada taki wózek w domu xD A jak mowilam Wam ze tam nie ma nic ciekawego to nie wierzylyscie... Quote
Aleksa. Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 deer_1987 napisał(a):A jak mowilam Wam ze tam nie ma nic ciekawego to nie wierzylyscie... No tak, ale jednak chciałam ją mieć. :( Quote
kajkoowa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja tez ją mam, w sumie chyba nigdy jej nie wykorzystałam, ale przeczytałam. Quote
taxelina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No tak, ale jednak chciałam ją mieć. :( Sa lepsze pozycje za te pieniadze :diabloti: Quote
przeszlus Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A uczysz ją czegoś za pomocą tej książki ?? Kiedyś chciałem ją kupić, dobrze że akurat brakowała mi kasy :lol: Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ojojo... spóźnione ale szczere! 100 lat Aleksandra!!! :) :) ;) deer_1987 napisał(a):Wiesz co mozesz robic na zwirek dac trociny bo ja wiem ze swinki maja delikatne lapki i ten zwirek moze je uwierac :( jak na żwirek da trociny to efekt będzie ten sam - tez będzie śmierdziało przećwiczyłam to ze szczurami ;) domki mamy drewniane, tyle, że od czasu do czasu je szorujemy, a gdy juz naprawde capią - wymieniamy na nowe, jak na razie przez ponad rok wymiana była tylko raz ;) a jak Dora z Prośkiem? kontaktują się wogóle? a te kociaki i szczeniak to skąd??? Quote
taxelina Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jambi napisał(a): jak na żwirek da trociny to efekt będzie ten sam - tez będzie śmierdziało Nie bedzie bo przesiaknie na zwirek i zwirek to wciagnie. Quote
Aleksa. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Ze żwirkiem naprawde mniej śmierdzi. :) Dora ze świnka nie ma kontaktu, jak otwieram przyy niej klatke chcialaby normalnie ją zagryźć..:( kotki koleżanka chciała oddac na targu, ale p. Jola z przytuliska zabrala je do DT :) szczeniak byl do adopcji, ale ma już domek. :) Dziękuje za zyczenia.:buzi: Dora była nad stawem dzisiaj. Na poczatku chodzila sobie spokojnie. potem coraz dalej, ale ciągle gdzie miała grunt. potem jej rzucilam paczke po fajkach bo leżała a ona ja zaaportowała. :o co mnie zdziwiło. : o gdy aportowala nagle wpadła w jakiś duł i stracila grunt wpadła pod wodę. :placz: ja panika na lince ja wyciągnęlam dalej zaczęła łapkami machać. To było 5 sekund a ja sie strasznie zdenerwowałam. nawet ona potem tylko łapki moczyla bo się przestraszyla. :(:( koleżanka robila fotki lustrzanką. więc będą ale jak mi internet się naprawi bo mam z nim problem. Jest moment jak jest pod wodą, jak się trzepie, konie itp. ale musicie troszkę poczekać. :) Quote
Qeeriefire Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Odradzałam kupno tej książki, a jednak kupiłaś :cool3: Dlatego nie chciałam Ci jej sprzedać, a tu proszę :eviltong: Spóźnione- Wszystkiego najlepszego :multi: Wygłaskaj Dorę i mniej takich "wypadków":) Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):Odradzałam kupno tej książki, a jednak kupiłaś :cool3: Dlatego nie chciałam Ci jej sprzedać, a tu proszę :eviltong: No dokladnie nie sluchala nas :mad: :diabloti: Czekamyt na zdjecia! Quote
Aleksa. Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):Odradzałam kupno tej książki, a jednak kupiłaś :cool3: Dlatego nie chciałam Ci jej sprzedać, a tu proszę :eviltong: Spóźnione- Wszystkiego najlepszego :multi: Wygłaskaj Dorę i mniej takich "wypadków":) Wygłaskałam.:) oj, ale juz jest. :D deer_1987 napisał(a):No dokladnie nie sluchala nas :mad: :diabloti: Czekamyt na zdjecia! :D ok ! :) Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 i wiesz kiedy beda zdjecia? :diabloti: u nas sie wypogodzilo to mozna isc na spacer :) Quote
Aleksa. Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):i wiesz kiedy beda zdjecia? :diabloti: u nas sie wypogodzilo to mozna isc na spacer :) Jutro je dostane na płytce, ale jestem na taty necie, więc dopiero jak będę miala swój sprawny, to wstawie. :D to miłego spacerku . :) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ale nic się jej nie stało? jak wyszła z wody? :-o spóźnione, ale bardzo szczere i od serca.. STO LAT! :BIG: Quote
kajkoowa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Biedna Dorka, najadła się strachu :( Czekam na zdjęcia! ;) Quote
Aleksa. Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Jak wyszła z wody nic jej nie było :) dziękuję za życzenia :) Quote
Aleksa. Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):Jak "pierwszy dzień szkoły" :D ? A dobrze w miare ;) Mam 30 osób w klasie tylko 6 chłopców ..:-( znam z 6 osób,ale niektóre z widzenia tylko . :roll: ogólnie dziewczyny już sobie grupki utworzyły :roll: zobaczymy jak to będzie . 6-9 mamy obóz integracyjny na mazurach Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A dobrze w miare ;) Mam 30 osób w klasie tylko 6 chłopców ..:-( znam z 6 osób,ale niektóre z widzenia tylko . :roll: ogólnie dziewczyny już sobie grupki utworzyły :roll: zobaczymy jak to będzie . 6-9 mamy obóz integracyjny na mazurach To szybko jakiś wyjazd, wiadomo tworzą grupy :roll: Dobrze,że masz chociaż 6 chłopaków :cool3: Powodzenia :) Quote
Aleksa. Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Collie napisał(a):To szybko jakiś wyjazd, wiadomo tworzą grupy :roll: Dobrze,że masz chociaż 6 chłopaków :cool3: Powodzenia :) nie dziękuję .;) a u Ciebie jak ? Quote
Qeeriefire Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Aleksandra95 napisał(a):nie dziękuję .;) a u Ciebie jak ? U mnie 38 dziewczyn i żadnego chłopaka, my się prędzej pozabijamy :D Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 a moge byc świnia i troszke pospamować? WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866 i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;) http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960 Quote
Paula03 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 To ja myślałam, że mamy mało chłopców... 29 osób i 12 chłopaków. U nas jeszcze dziewczyny nie robią żadnych grupek, klasa póki co trzyma się praktycznie razem, mam na myśli oczywiście dziewczyny. Quote
Recommended Posts