Aleksa. Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 bianka19 napisał(a):no w końcu jakieś zdjęcia, może nie jest ich wystarczająco dużo, ale i tak jest cudowna. :loveu: mam nadzieję, że jak wrócisz to wybierzesz się na porządną sesję zdjęciową z Dorką. :cool3: na ile dni wyjeżdżasz? biedna Dora, wytrzyma bez ciebie? :evil_lol: Wystarczy Wam. :p poproszę koleżankę o zdjęcia. ;) może znajdzie czas. :) Wyjeżdżam jutro o 4 nad ranem na dwa tygodnie. ;) wytrzyma. :) Misia&Ruby napisał(a):Ja też mam taką nadzieję :D Miłego pakowania życzę :D Ja też się muszę w końcu za to wziąć. A na ile wyjeżdżasz? Ja już spakowana jestem. :loveu: bo u cioci już jestem od wczoraj,bo z nią wyjeżdżam. :) Quote
kajtuu Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 O , widzę, że Dora też ma szelki. Dla nas to jedyny ratunek, bo moja tak ciągnie. Dora śliczna ;] Zapraszam do mnie! Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 kajtuu napisał(a):O , widzę, że Dora też ma szelki. Dla nas to jedyny ratunek, bo moja tak ciągnie. Dora śliczna ;] Zapraszam do mnie! W szelkach ona biega po lesie lub polach. :) niestety jeżeli chce iść z nią po chodniku do sklepu używam kolczatki.. :/ inaczej jest nie do utrzymania.. ciągnie do każdego psa przez parkan...:placz: obroże mi zdejmowała,szarpała się.. :/ Quote
kavala Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Aleksandra95 napisał(a):W szelkach ona biega po lesie lub polach. :) niestety jeżeli chce iść z nią po chodniku do sklepu używam kolczatki.. :/ inaczej jest nie do utrzymania.. ciągnie do każdego psa przez parkan...:placz: obroże mi zdejmowała,szarpała się.. :/ A próbowałaś ją jakoś tego oduczyć? Jak widzę, że Frodo zaraz zobaczy psa za ogrodzeniem, to wyciągam jakieś mięcho, daję mu komendę równaj i tak mijamy psa. W ten sam sposób oduczyłam go zwracać uwagę na auta i rowery. Spróbuj :) Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 kavala napisał(a):A próbowałaś ją jakoś tego oduczyć? Jak widzę, że Frodo zaraz zobaczy psa za ogrodzeniem, to wyciągam jakieś mięcho, daję mu komendę równaj i tak mijamy psa. W ten sam sposób oduczyłam go zwracać uwagę na auta i rowery. Spróbuj :) Próbowałam . nie działa . :placz: Quote
kajtuu Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Nasza ciągnie nawet jak nikogo nie ma , po prostu chce być pierwsza, chce ciągnąć. Kupiliśmy jej linkę 15m , szła 15 m i zaczynała ciągnąć :) No zakochałam się w twojej suni !! Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 kajtuu napisał(a):Nasza ciągnie nawet jak nikogo nie ma , po prostu chce być pierwsza, chce ciągnąć. Kupiliśmy jej linkę 15m , szła 15 m i zaczynała ciągnąć :) No zakochałam się w twojej suni !! No moja też zawsze ciągnie. :D:D dlatego,że nie chodzi każdego dnia na spacer. :( Dora ma 10 m i też ciągnie. :p do tego kupiłam amortyzator. :loveu: haha.:loveu: moja Dorcia.:loveu: Quote
kavala Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Próbowałam . nie działa . :placz: A próbowałaś z jakimś dobrym żarciem? Np mieskiem? No i trzeba być cierpliwym, kilka powtórzeń nie wystarczy :) Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 kavala napisał(a):A próbowałaś z jakimś dobrym żarciem? Np mieskiem? No i trzeba być cierpliwym, kilka powtórzeń nie wystarczy :) No wiem. :) Ale wolę chodzić na pola lub do lasu,bo tam się wybiega. :D Quote
Aleksa. Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 wracam za dwa tygodnie. :hand: cześć :hand: Quote
kavala Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Aleksandra95 napisał(a):wracam za dwa tygodnie. :hand: cześć :hand: Pa! Miłych wakacji :) Quote
kalyna Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 miłych wakacji i abyś szczęśliwie wróciła z nich :)a potem wreszcie zasypała nas fotami :) Quote
Aleksa. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Jestem na chwilę przez komórkweszłam.:) pierwsza kąpiel w morzu zaliczona:) dziękuje wszystkim.:) Quote
Husky4ever Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 O kurcze, przeczytałam pierwszą stronę, a potem zobaczyłam, że jest ich jeszcze 44... Fajna suczka, na każdym zdjęciu się uśmiecha :) Quote
Aleksa. Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Każdy zapomniał o najważniejszej rzeczy..:( aparat.:( dziękujemy.:):) Quote
Recommended Posts