Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka19 napisał(a):
no w końcu jakieś zdjęcia, może nie jest ich wystarczająco dużo, ale i tak jest cudowna. :loveu: mam nadzieję, że jak wrócisz to wybierzesz się na porządną sesję zdjęciową z Dorką. :cool3:

na ile dni wyjeżdżasz? biedna Dora, wytrzyma bez ciebie? :evil_lol:

Wystarczy Wam. :p poproszę koleżankę o zdjęcia. ;) może znajdzie czas. :)

Wyjeżdżam jutro o 4 nad ranem na dwa tygodnie. ;) wytrzyma. :)
Misia&Ruby napisał(a):
Ja też mam taką nadzieję :D

Miłego pakowania życzę :D Ja też się muszę w końcu za to wziąć.
A na ile wyjeżdżasz?

Ja już spakowana jestem. :loveu: bo u cioci już jestem od wczoraj,bo z nią wyjeżdżam. :)

Posted

kajtuu napisał(a):
O , widzę, że Dora też ma szelki. Dla nas to jedyny ratunek, bo moja tak ciągnie. Dora śliczna ;]
Zapraszam do mnie!

W szelkach ona biega po lesie lub polach. :) niestety jeżeli chce iść z nią po chodniku do sklepu używam kolczatki.. :/ inaczej jest nie do utrzymania.. ciągnie do każdego psa przez parkan...:placz: obroże mi zdejmowała,szarpała się.. :/

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
W szelkach ona biega po lesie lub polach. :) niestety jeżeli chce iść z nią po chodniku do sklepu używam kolczatki.. :/ inaczej jest nie do utrzymania.. ciągnie do każdego psa przez parkan...:placz: obroże mi zdejmowała,szarpała się.. :/

A próbowałaś ją jakoś tego oduczyć? Jak widzę, że Frodo zaraz zobaczy psa za ogrodzeniem, to wyciągam jakieś mięcho, daję mu komendę równaj i tak mijamy psa. W ten sam sposób oduczyłam go zwracać uwagę na auta i rowery. Spróbuj :)

Posted

kavala napisał(a):
A próbowałaś ją jakoś tego oduczyć? Jak widzę, że Frodo zaraz zobaczy psa za ogrodzeniem, to wyciągam jakieś mięcho, daję mu komendę równaj i tak mijamy psa. W ten sam sposób oduczyłam go zwracać uwagę na auta i rowery. Spróbuj :)

Próbowałam . nie działa . :placz:

Posted

Nasza ciągnie nawet jak nikogo nie ma , po prostu chce być pierwsza, chce ciągnąć. Kupiliśmy jej linkę 15m , szła 15 m i zaczynała ciągnąć :) No zakochałam się w twojej suni !!

Posted

kajtuu napisał(a):
Nasza ciągnie nawet jak nikogo nie ma , po prostu chce być pierwsza, chce ciągnąć. Kupiliśmy jej linkę 15m , szła 15 m i zaczynała ciągnąć :) No zakochałam się w twojej suni !!

No moja też zawsze ciągnie. :D:D dlatego,że nie chodzi każdego dnia na spacer. :( Dora ma 10 m i też ciągnie. :p do tego kupiłam amortyzator. :loveu:

haha.:loveu: moja Dorcia.:loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Próbowałam . nie działa . :placz:

A próbowałaś z jakimś dobrym żarciem? Np mieskiem? No i trzeba być cierpliwym, kilka powtórzeń nie wystarczy :)

Posted

kavala napisał(a):
A próbowałaś z jakimś dobrym żarciem? Np mieskiem? No i trzeba być cierpliwym, kilka powtórzeń nie wystarczy :)

No wiem. :) Ale wolę chodzić na pola lub do lasu,bo tam się wybiega. :D