Aleksa. Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 sunshine napisał(a):Twoja też zwykle śmierdzi?:P Jak to śmierdzi ? xd szukam domu dla 3 kotków urodzone 3 czerwca - 2 chłopaki i dziewczynka :loveu: i szukam domu dla suni czarnej,którą pan wywalił z samochodu,bo jej nie chciał.. a dokładnie to było tak.. mama mi powiedziała .:) Mama jest w pracy i podchodzi do niej i do takiej pani pan i pyta gdzie jest tu jakaś lecznica,bo chce oddać psa,bo go nie chce..powiedziały gdzie jest itp.. 2 minuty drogi.. poszedł tam i wrócił do mamy powiedzieć,że tam psów nie przyjmują,więc mama powiedziała,że ona go wziąć nie może i żeby jak już to do schroniska zawiózł ..powiedział,że tak zrobi.. odjechał.. skręcił w uliczkę wysadził psa i odjechał,a sunia sama do mojej mamy przyszła .:) co za ludzie :angryy::angryy::angryy: Quote
ania90 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Jak to śmierdzi ? xd szukam domu dla 3 kotków urodzone 3 czerwca - 2 chłopaki i dziewczynka :loveu: i szukam domu dla suni czarnej,którą pan wywalił z samochodu,bo jej nie chciał.. a dokładnie to było tak.. mama mi powiedziała .:) Mama jest w pracy i podchodzi do niej i do takiej pani pan i pyta gdzie jest tu jakaś lecznica,bo chce oddać psa,bo go nie chce..powiedziały gdzie jest itp.. 2 minuty drogi.. poszedł tam i wrócił do mamy powiedzieć,że tam psów nie przyjmują,więc mama powiedziała,że ona go wziąć nie może i żeby jak już to do schroniska zawiózł ..powiedział,że tak zrobi.. odjechał.. skręcił w uliczkę wysadził psa i odjechał,a sunia sama do mojej mamy przyszła .:) co za ludzie :angryy::angryy::angryy: co za ludzie :( Quote
Maalwi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Witam się! biedna sunia ludzie się coraz gorsi robią :( a teraz suczka u ciebie jest? Quote
Aleksa. Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Maalwi napisał(a):Witam się! biedna sunia ludzie się coraz gorsi robią :( a teraz suczka u ciebie jest? u tej pani co z mamą wtedy była. A ja ją dzisiaj osobiście poznałam. :loveu: ma około 1,5 roku po ocenie weta taka mieszana z pekinem. Quote
kalyna Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ehh Ci ludzie :( ja nie wyobrażam sobie zostawić, albo wywalić psa :( no i wakacje już widać pełną parą, bo ostatnio ciągle się słyszy o jakiś bidach zostawionych lub wyrzuconych.. :( a masz może fotki ? Quote
Aleksa. Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 kalyna napisał(a):ehh Ci ludzie :( ja nie wyobrażam sobie zostawić, albo wywalić psa :( no i wakacje już widać pełną parą, bo ostatnio ciągle się słyszy o jakiś bidach zostawionych lub wyrzuconych.. :( a masz może fotki ? mam tylko takie z telefonu mamy. :) słabe,bo ona się ruszała ciągle. :( Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 my pierwszy raz u was gościmy, ale mamy zamiar często wpadać, oczywiście na zdjęcia czekamy. :) Quote
Aleksa. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 bianka19 napisał(a):my pierwszy raz u was gościmy, ale mamy zamiar często wpadać, oczywiście na zdjęcia czekamy. :) Witamy. :) zdjęć brak.. :( dzisiaj wyjeżdżam na dwa tygodnie. :) no chyba,że stare chcecie ? :loveu: Quote
łamAga Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Witamy. :) zdjęć brak.. :( dzisiaj wyjeżdżam na dwa tygodnie. :) no chyba,że stare chcecie ? :loveu: chcemy chcemy :lol: Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Witamy. :) zdjęć brak.. :( dzisiaj wyjeżdżam na dwa tygodnie. :) no chyba,że stare chcecie ? :loveu: a gdzie to się wybieracie? :D zdjęcia oczywiście, że chcemy nawet gdyby były to stare, chociaż aktualne są znacznie lepsze. :) Quote
Aleksa. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 te będą z 22 czerwca. :D ahaha. troszkę stare,ale nie robiłam zdjęć. :) a wyjeżdżam sama nad morze bez Dorki. :( Quote
Aleksa. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 oups.. :oops: nie mogę znaleźć płyty. :roll: Quote
Misia&Ruby Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):oups.. :oops: nie mogę znaleźć płyty. :roll: Szukaj, szukaj!:) A gdzie i kiedy jedziesz nad morze? Ja jadę w tę sobotę nad mierzeję:) Quote
Aleksa. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Szukaj, szukaj!:) A gdzie i kiedy jedziesz nad morze? Ja jadę w tę sobotę nad mierzeję:) ja wyjeżdżam też w sobotę do Jantaru. :D znalazłam. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us w tle bocian. :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Paula03 napisał(a):Dora nie widziała bociana? :D widziała. :D przegoniła go. :p :( Quote
kalyna Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 jaki ładne ma szelki :) i jaka futrzasta jest ta dziewczynka :) podobają mi się w takich kolorach dziewczynki :) ja Sonii chciałam różową obroże kupić, ale niestety nie było takich rozmiarów.. tym bardziej, że ona musi mieć solidną i zostaliśmy przy czarnej :( Quote
Natalia&Cody Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Nareszcie doczekałam się zdjęć Dory. :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 kalyna napisał(a):jaki ładne ma szelki :) i jaka futrzasta jest ta dziewczynka :) podobają mi się w takich kolorach dziewczynki :) ja Sonii chciałam różową obroże kupić, ale niestety nie było takich rozmiarów.. tym bardziej, że ona musi mieć solidną i zostaliśmy przy czarnej :( Dziękuję,ale to takie zwykłe czerwone. :D ja jej obroże zawsze czerwone kupuje. :) każdy mój pies zawsze czerwone miał. :D Silky123 napisał(a):Nareszcie doczekałam się zdjęć Dory. :loveu: nio. :loveu: ania90 napisał(a):sliczna Dora :loveu: dziękuję :loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 no w końcu jakieś zdjęcia, może nie jest ich wystarczająco dużo, ale i tak jest cudowna. :loveu: mam nadzieję, że jak wrócisz to wybierzesz się na porządną sesję zdjęciową z Dorką. :cool3: na ile dni wyjeżdżasz? biedna Dora, wytrzyma bez ciebie? :evil_lol: Quote
Misia&Ruby Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 bianka19 napisał(a): mam nadzieję, że jak wrócisz to wybierzesz się na porządną sesję zdjęciową z Dorką. :cool3 Ja też mam taką nadzieję :D Miłego pakowania życzę :D Ja też się muszę w końcu za to wziąć. A na ile wyjeżdżasz? Quote
Recommended Posts