Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
Twoja też zwykle śmierdzi?:P

Jak to śmierdzi ? xd

szukam domu dla 3 kotków urodzone 3 czerwca - 2 chłopaki i dziewczynka :loveu:

i szukam domu dla suni czarnej,którą pan wywalił z samochodu,bo jej nie chciał..
a dokładnie to było tak.. mama mi powiedziała .:)

Mama jest w pracy i podchodzi do niej i do takiej pani pan i pyta gdzie jest tu jakaś lecznica,bo chce oddać psa,bo go nie chce..powiedziały gdzie jest itp.. 2 minuty drogi.. poszedł tam i wrócił do mamy powiedzieć,że tam psów nie przyjmują,więc mama powiedziała,że ona go wziąć nie może i żeby jak już to do schroniska zawiózł ..powiedział,że tak zrobi.. odjechał.. skręcił w uliczkę wysadził psa i odjechał,a sunia sama do mojej mamy przyszła .:) co za ludzie :angryy::angryy::angryy:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Jak to śmierdzi ? xd

szukam domu dla 3 kotków urodzone 3 czerwca - 2 chłopaki i dziewczynka :loveu:

i szukam domu dla suni czarnej,którą pan wywalił z samochodu,bo jej nie chciał..
a dokładnie to było tak.. mama mi powiedziała .:)

Mama jest w pracy i podchodzi do niej i do takiej pani pan i pyta gdzie jest tu jakaś lecznica,bo chce oddać psa,bo go nie chce..powiedziały gdzie jest itp.. 2 minuty drogi.. poszedł tam i wrócił do mamy powiedzieć,że tam psów nie przyjmują,więc mama powiedziała,że ona go wziąć nie może i żeby jak już to do schroniska zawiózł ..powiedział,że tak zrobi.. odjechał.. skręcił w uliczkę wysadził psa i odjechał,a sunia sama do mojej mamy przyszła .:) co za ludzie :angryy::angryy::angryy:

co za ludzie :(

Posted

Maalwi napisał(a):
Witam się!
biedna sunia ludzie się coraz gorsi robią :(
a teraz suczka u ciebie jest?

u tej pani co z mamą wtedy była. A ja ją dzisiaj osobiście poznałam. :loveu: ma około 1,5 roku po ocenie weta taka mieszana z pekinem.

Posted

ehh Ci ludzie :(
ja nie wyobrażam sobie zostawić, albo wywalić psa :( no i wakacje już widać pełną parą, bo ostatnio ciągle się słyszy o jakiś bidach zostawionych lub wyrzuconych.. :(
a masz może fotki ?

Posted

kalyna napisał(a):
ehh Ci ludzie :(
ja nie wyobrażam sobie zostawić, albo wywalić psa :( no i wakacje już widać pełną parą, bo ostatnio ciągle się słyszy o jakiś bidach zostawionych lub wyrzuconych.. :(
a masz może fotki ?

mam tylko takie z telefonu mamy. :) słabe,bo ona się ruszała ciągle. :(

Posted

bianka19 napisał(a):
my pierwszy raz u was gościmy, ale mamy zamiar często wpadać, oczywiście na zdjęcia czekamy. :)

Witamy. :) zdjęć brak.. :( dzisiaj wyjeżdżam na dwa tygodnie. :) no chyba,że stare chcecie ? :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Witamy. :) zdjęć brak.. :( dzisiaj wyjeżdżam na dwa tygodnie. :) no chyba,że stare chcecie ? :loveu:

a gdzie to się wybieracie? :D
zdjęcia oczywiście, że chcemy nawet gdyby były to stare, chociaż aktualne są znacznie lepsze. :)

Posted

jaki ładne ma szelki :) i jaka futrzasta jest ta dziewczynka :)
podobają mi się w takich kolorach dziewczynki :) ja Sonii chciałam różową obroże kupić, ale niestety nie było takich rozmiarów.. tym bardziej, że ona musi mieć solidną i zostaliśmy przy czarnej :(

Posted

kalyna napisał(a):
jaki ładne ma szelki :) i jaka futrzasta jest ta dziewczynka :)
podobają mi się w takich kolorach dziewczynki :) ja Sonii chciałam różową obroże kupić, ale niestety nie było takich rozmiarów.. tym bardziej, że ona musi mieć solidną i zostaliśmy przy czarnej :(

Dziękuję,ale to takie zwykłe czerwone. :D ja jej obroże zawsze czerwone kupuje. :) każdy mój pies zawsze czerwone miał. :D

Silky123 napisał(a):
Nareszcie doczekałam się zdjęć Dory. :loveu:

nio. :loveu:
ania90 napisał(a):
sliczna Dora :loveu:

dziękuję :loveu:

Posted

no w końcu jakieś zdjęcia, może nie jest ich wystarczająco dużo, ale i tak jest cudowna. :loveu: mam nadzieję, że jak wrócisz to wybierzesz się na porządną sesję zdjęciową z Dorką. :cool3:

na ile dni wyjeżdżasz? biedna Dora, wytrzyma bez ciebie? :evil_lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
mam nadzieję, że jak wrócisz to wybierzesz się na porządną sesję zdjęciową z Dorką. :cool3

Ja też mam taką nadzieję :D

Miłego pakowania życzę :D Ja też się muszę w końcu za to wziąć.
A na ile wyjeżdżasz?