Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podobno odkąd wchodzę na dogo same wirusy itp. :placz: kolejny komputer się się popsuł.. mam dogo zablokowane,ale nie wiem czemu..niektóre wątki działają,a niektóre zablokowane.. coś im do końca nie wyszło.:)

Posted

[quote name='Aleksandra95']widocznie muszą,bo każdy komputer na którym zaczynam wchodzić na dogo zamula.. :([/QUOTE]
hmmm ja szczerze mowiac nigdy nie mialam problemu przez dogo , jedynie co to mulil mi komp jak przez przypadek mialam zainstalowane dwa antywirusy :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']hmmm ja szczerze mowiac nigdy nie mialam problemu przez dogo , jedynie co to mulil mi komp jak przez przypadek mialam zainstalowane dwa antywirusy :roll:[/QUOTE]
Jak to mowi moj Tz, nawet wirus jest lepszy niz 2 antywirusy... bo one nazwajem siebie traktuja jak wirusy..

Posted

[quote name='deer_1987']Jak to mowi moj Tz, nawet wirus jest lepszy niz 2 antywirusy... bo one nazwajem siebie traktuja jak wirusy..[/QUOTE]

Dokładnie ehhehehe to samo mi powiedzial szwagier , odinstalowalam jeden i komp śmiga jak rakieta :multi:

Posted

ehh.. ja nie wiem.. :( nie będę w tym komputerze nic kasowała,bo to siostry. :/ a teraz idę może zdjęcie Dorze zrobić.. zobaczymy,czy da się wkleić. :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ehh.. ja nie wiem.. :( nie będę w tym komputerze nic kasowała,bo to siostry. :/ a teraz idę może zdjęcie Dorze zrobić.. zobaczymy,czy da się wkleić. :)[/QUOTE]

To leć leć , mam nadzieje ze sie jednak da je wkleic ;)