Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeszlus napisał(a):
Cześć :)
A dziś chyba pojutrze jest prawda ??
A co tam u tego slodkiego onka ??

Hej. :) nie mam czasu na razie na zdjęcia.. szkoła,lekcje,kościół.. bierzmowanie...
A wszystko ok,a jaki piękny jest !! :D

Posted

przeszlus napisał(a):
My już dawno po bierzmowaniu, w marcu było ;)
No to czekam bo w środę infa ;)

To fajnie macie,ja jeszcze nawet tego egzaminu nie miałam.. :o sorki nie mam czasu na zdjęcia muszę zrobić prezentacje na wf.. :(

Posted

Paula03 napisał(a):
My bierzmowanie dopiero w czerwcu, a egzamin na bierzmowanie 23 maja.
Kompletnie nic nie umiem :shake:

Ja mam bierzmowanie 9 czerwca.. egzamin jakoś w maju teraz.. też nic nie umiem..

Posted

Zaczynam lubić mojego księdza xD przed bierzmowaniem normalni ludzie mieli tylko rozmowę z księdzem, a ja że jestem uprzywilejowana, księdza znam, z kilkoma osobami nie musiałyśmy zdawać nic :D Powiedziałam mu jak chce na trzecie imię i poszłam dalej xD

Posted

Avaloth napisał(a):
Zaczynam lubić mojego księdza xD przed bierzmowaniem normalni ludzie mieli tylko rozmowę z księdzem, a ja że jestem uprzywilejowana, księdza znam, z kilkoma osobami nie musiałyśmy zdawać nic :D Powiedziałam mu jak chce na trzecie imię i poszłam dalej xD

No to fajnie,a jakie imię wybrałaś ?;D

Posted

hehe:)
jak o imionach mowa - ja mam Ewa Maria Faustyna... Fausyna dlatego, że moja mama na mnie i siostrę 10 lat ode mnie młodszą zawsze "moje małe faustynki" gadała :) - dlaczego? Bo Faustyny jest 5.10 - w nasze urodziny :)
Brat w II gim ma aktualnie problem - za patrona św. Józefa (po dziadku chce) - i nie może się zdecydować, którego Józka za patrona zabrać - czy Męża Marii, czy Bilczewskiego - świętego pochodzącego z rodzinnej parafii taty :)
a tak wogóle, to wy z jakich diecezji jesteście??

Posted

nie zazdroszczę tych egzaminów do bierzmowania. Ja miałam tylko w ciągu roku kilka kartkówek. Znaczy teoretycznie miałam, bo od każdej udało mi się wymigać :eviltong: Także na bierzmowanie nic nie zdawałam