przeszlus Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Cześć :) A dziś chyba pojutrze jest prawda ?? A co tam u tego slodkiego onka ?? Quote
Aleksa. Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 przeszlus napisał(a):Cześć :) A dziś chyba pojutrze jest prawda ?? A co tam u tego slodkiego onka ?? Hej. :) nie mam czasu na razie na zdjęcia.. szkoła,lekcje,kościół.. bierzmowanie... A wszystko ok,a jaki piękny jest !! :D Quote
Aleksa. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 deer_1987 napisał(a):a dzisiaj? Postaram się .:) Quote
przeszlus Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 My już dawno po bierzmowaniu, w marcu było ;) No to czekam bo w środę infa ;) Quote
Aleksa. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 przeszlus napisał(a):My już dawno po bierzmowaniu, w marcu było ;) No to czekam bo w środę infa ;) To fajnie macie,ja jeszcze nawet tego egzaminu nie miałam.. :o sorki nie mam czasu na zdjęcia muszę zrobić prezentacje na wf.. :( Quote
Paula03 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 My bierzmowanie dopiero w czerwcu, a egzamin na bierzmowanie 23 maja. Kompletnie nic nie umiem :shake: Quote
Aleksa. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Paula03 napisał(a):My bierzmowanie dopiero w czerwcu, a egzamin na bierzmowanie 23 maja. Kompletnie nic nie umiem :shake: Ja mam bierzmowanie 9 czerwca.. egzamin jakoś w maju teraz.. też nic nie umiem.. Quote
przeszlus Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja sie cieszę że już po. Trochę sie w kosćiele stało, ponad 100 osób było. Quote
Aleksa. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 zdjęć nie mam,ale mam jakieś stare filmiki z udziałem Dory. :) [quote name='Aleksandra95']Korzystając,że tu mam szybki internet,to wygrzebałam z telefonu jakieś stare filmiki z Beniem.:D http://www.youtube.com/watch?v=npCopdj3FI0 http://www.youtube.com/watch?v=BjzUob0rn2k szczekacz . :D http://www.youtube.com/watch?v=LmY_NisWqDU http://www.youtube.com/watch?v=acw1nS5YCTs Quote
Avaloth Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zaczynam lubić mojego księdza xD przed bierzmowaniem normalni ludzie mieli tylko rozmowę z księdzem, a ja że jestem uprzywilejowana, księdza znam, z kilkoma osobami nie musiałyśmy zdawać nic :D Powiedziałam mu jak chce na trzecie imię i poszłam dalej xD Quote
Aleksa. Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Avaloth napisał(a):Zaczynam lubić mojego księdza xD przed bierzmowaniem normalni ludzie mieli tylko rozmowę z księdzem, a ja że jestem uprzywilejowana, księdza znam, z kilkoma osobami nie musiałyśmy zdawać nic :D Powiedziałam mu jak chce na trzecie imię i poszłam dalej xD No to fajnie,a jakie imię wybrałaś ?;D Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja Alicja. Dominika Joanna Alicja xd nie pasuje ale kij. Quote
ewunian Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 hehe:) jak o imionach mowa - ja mam Ewa Maria Faustyna... Fausyna dlatego, że moja mama na mnie i siostrę 10 lat ode mnie młodszą zawsze "moje małe faustynki" gadała :) - dlaczego? Bo Faustyny jest 5.10 - w nasze urodziny :) Brat w II gim ma aktualnie problem - za patrona św. Józefa (po dziadku chce) - i nie może się zdecydować, którego Józka za patrona zabrać - czy Męża Marii, czy Bilczewskiego - świętego pochodzącego z rodzinnej parafii taty :) a tak wogóle, to wy z jakich diecezji jesteście?? Quote
Tepes Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 matko ale tu wywody jakiw imie wybrac jo wziełach te co mi sie podobało i dziękuję do widzenia:diabloti: Quote
Avaloth Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja szukałam na zasadzie żeby imię było ładne, a patronką nie była zakonnica ani dziewica-męczennica ^^ Quote
łamAga Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja tez patrzyłam na imie które bedzie mi sie podobalo i wziełam Wiktoria :cool3: Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ja wybrałam Maria !:) Jak zdam ...;) to będę Aleksandra Anna Maria.. ;) Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='Tepes']Anna Maria Wesołowska:diabloti: oj tam oj tam..;) nie tam..;D Quote
Daga&Maks Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 nie zazdroszczę tych egzaminów do bierzmowania. Ja miałam tylko w ciągu roku kilka kartkówek. Znaczy teoretycznie miałam, bo od każdej udało mi się wymigać :eviltong: Także na bierzmowanie nic nie zdawałam Quote
Recommended Posts