Misia&Ruby Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Witamy się! ;) Śliczna sunia :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/4500/p1090612.jpg - widzę, że macie bardzo fajne miejsca na spacery :) Pozdrawiam! Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Marika14']śliczna sunia <3 Dziękuję ! :D załóż swojemu też galerię albo go chociaż pokaż. :D [quote name='Misia&Ruby']Witamy się! ;) Śliczna sunia :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/4500/p1090612.jpg - widzę, że macie bardzo fajne miejsca na spacery :) Pozdrawiam! Witamy,witamy . :) Tereny takie sobie. ;D ale dzięki. ;) Quote
kasia_owczarzak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A kiedy pojawisz się znów u nas ??? www.czina.be Quote
darii_iia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Siemka. ;) Śliiczna Dorcia. ! :) Cóż Wy przynajmniej macie jakieś tereny spacerowe. :P A Beńka już z Wami nie ma. ? Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='darii_iia']Siemka. ;) Śliiczna Dorcia. ! :) Cóż Wy przynajmniej macie jakieś tereny spacerowe. :P A Beńka już z Wami nie ma. ?[/QUOTE] Hej. ;) Dziękuję. No coś tam mamy.. lasy,pola.. jak to wieś..:D Właśnie wczoraj znalazł domek !! :) a ja już tęsknie. :placz: Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Collie']To super , ze mały w nowym domu :multi:[/QUOTE] No super,super..:) Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='deer_1987']A beda jakies zdjecia? My do nas zapraszamy :)[/QUOTE] Zależy czyje ?:D Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='deer_1987']Dory? swinki morskiej?[/QUOTE] A może Benka ? :D Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Benek też może być :D strasznie fajnie że znalazł domek, trochę się u Ciebie nasiedział. Teraz jakiś sezon na adopcje, w schronisku też dużo psów wychodzi ostatnimi czasy. Za to przed samymi wakacjami będzie sezon na wyrzucanie, wiec się 'zapasy uzupełnią'.. Będziesz chciała brać jakiegoś kolejnego tymczasa czy na razie nie ? Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Avaloth']Benek też może być :D strasznie fajnie że znalazł domek, trochę się u Ciebie nasiedział. Teraz jakiś sezon na adopcje, w schronisku też dużo psów wychodzi ostatnimi czasy. Za to przed samymi wakacjami będzie sezon na wyrzucanie, wiec się 'zapasy uzupełnią'.. Będziesz chciała brać jakiegoś kolejnego tymczasa czy na razie nie ?[/QUOTE] Ja bym chciała,ale na razie rodzice się zrazili ..:( na razie nie mogę.. Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Aleksandra95']jeszcze u mnie Uploaded with ImageShack.us tak sobie jadłem marchewkę Uploaded with ImageShack.us lubi też spać. :loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na rączkach też :evil_lol:;) Uploaded with ImageShack.us żeby nie pisać jeszcze raz. :D Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No tak, rozumiem.. Mi się zdjęcia nie wyświetlają, jedyne co widzę to 2* 'Uploaded with ImageShack.us' Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Avaloth']No tak, rozumiem.. Mi się zdjęcia nie wyświetlają, jedyne co widzę to 2* 'Uploaded with ImageShack.us' A teraz ? cytat ?:D Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jest jaka słodzizna, nic tylko zjeść :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Avaloth']jest jaka słodzizna, nic tylko zjeść :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] hihi. :D:lol::lol: Quote
Aleksa. Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='deer_1987']ja tam bym swinke morska zobaczyla :razz:[/QUOTE] oj to muszę jej zdjęcie zrobić. :) Quote
Aleksa. Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Paula03 napisał(a):No to do roboty :eviltong: może jutro. :D teraz zmykam,bo jutro sprawdzian z matematyki..decydujący .. :) Quote
Aleksa. Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 dagaa111 napisał(a):już jest jutro :D nie mialam czasu dzisiaj. :P Quote
Recommended Posts