Aleksa. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 darii_iia napisał(a):Łoo, jaki śliczny, mały brzdąć. :) Ale z tego co się orientuję, to nie na stałe. ? ; ( A Dorinka pięknieje z dnia na dzień. Może i zaspała ale jej urodzie, to nie przeszkadza. ;) Niestety nie na stałe.:( aj tam.. Dorka to mój brzydal :loveu: ale dziękujemy.:) Paula03 napisał(a):Jaka ona jest śliczna :loveu: Dziękujemy.:) Collie napisał(a):Takie puchate cudo , ale szaleje z Dorą :D Tu to spokojnie było.:) Bardzo spokojnie.:D Quote
Aleksa. Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 westie_justa napisał(a):A jak jest nie spokojnie :diabloti: warczą na siebie,szczekają, podgryzają się i ucieka jedno przed drugim.:) Po podwórku to biegają w kółko nawet przez 20 minut bez przerwy..a mały nie nadąża i biegnie ledwo za Dorą szczekając.:D Quote
Aleksa. Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 westie_justa napisał(a):Wariatuncie! :evil_lol: Collie napisał(a):Przynajmniej się nie nudzą :evil_lol: Nie nudzą.:D Dzisiaj poszłam z Dorą pierwszy raz na rower..:roll: znaczy chodziłam z nią na rower,ale zawsze ktoś biegł trzymając ją na smyczy.:) A dzisiaj tylko była ze mną koleżanka,która jechała na swoim rowerze.:)Trochę się bałam,ale nie było tragicznie,ale nie było też dobrze..:shake: w lesie takie błoto było,ze szok :crazyeye: Dora przez jakieś może 25 minut biegała ,a reszte sobie wąchała.. ;) no nic to był pierwszy raz więc nie mogę być na nią zła.. chociaż wtedy byłam i to bardzo..:):razz: Quote
Yuveza Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ooo, ja i tak gratuluje:D moja Dotka ma jakiegoś kręćka na punkcie rowerów a raczej kół :evil_lol: w lesie zawsze za kolażem takiego speeda daje że szok! i im się do kół czepia szczeka i... o jeju a rowerzyści sie aż zatrzymują..... więc niema mowy o spacerku na rowerku:D strasznie szczeka na ower, tylko Axel 'umie' ale z nim to ja na rower nie chodzę;) Quote
Daga&Maks Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 gratulacje pierwszego wypadu na rower :) zawsze od czegoś trzeba zacząć, potem będzie już tylko lepiej. I odwagi też gratuluję, ja tam bym się bała z moim psem pójść na rower :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 westie_justa napisał(a):Ooo, ja i tak gratuluje:D moja Dotka ma jakiegoś kręćka na punkcie rowerów a raczej kół :evil_lol: w lesie zawsze za kolażem takiego speeda daje że szok! i im się do kół czepia szczeka i... o jeju a rowerzyści sie aż zatrzymują..... więc niema mowy o spacerku na rowerku:D strasznie szczeka na ower, tylko Axel 'umie' ale z nim to ja na rower nie chodzę;) dagaa111 napisał(a):gratulacje pierwszego wypadu na rower :) zawsze od czegoś trzeba zacząć, potem będzie już tylko lepiej. I odwagi też gratuluję, ja tam bym się bała z moim psem pójść na rower :evil_lol: Dzięki ! :) Dzisiaj może też pójdę. :) A Maks jest mniejszy niż Dora.:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 W czwartek dostaliśmy płytę z balu !!! Nareszcie !!:D może parę fotek..:) jeszcze miałam długie włosy.:D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tu była już ostatnia piosenka. :placz: Quote
Aleksa. Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dobra starczy. :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 widać zabawa była świetna :D aż mi się zatęskniło za balem gimnazjalnym a co u was tak większość w czarnych sukienkach do kolan :diabloti: u nas zdecydowanie bardziej różnorodne sukienki były Quote
Daga&Maks Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Nie można było innych.:( czemu :crazyeye: jak dla mnie powinna być większa swoboda w możliwości wybrania sukienki, przecież to ma być zabawa Quote
Paula03 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 U nas tez można było mieć różne, większość miała czarne, ale z własnego wyboru... A zdjęcia super, my na płytę jeszcze czekamy... Quote
Qeeriefire Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 O fajne zdjęcia :) Powodzenia na egzaminie :D Quote
Aleksa. Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Paula03 napisał(a):U nas tez można było mieć różne, większość miała czarne, ale z własnego wyboru... A zdjęcia super, my na płytę jeszcze czekamy... No to fajnie mieliście. My już mamy,ale nie jest rewelacyjna..:( Collie napisał(a):O fajne zdjęcia :) Powodzenia na egzaminie :D Dzięki i nie dziękuję.:) Quote
darii_iia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 dagaa111 napisał(a):a kiedy macie te egzaminy? w tym tygodniu co teraz będzie we wtorek, środa, czwartek. ;) Quote
Aleksa. Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 dagaa111 napisał(a):a kiedy macie te egzaminy? darii_iia napisał(a):w tym tygodniu co teraz będzie we wtorek, środa, czwartek. ;) no właśnie..:( dagaa111 napisał(a):o to powodzenia życzę :) nie dziękuję.;D justyska2 napisał(a):pozdrawiamy wiosennie :) Dziękujemy i też pozdrawiamy.:) Quote
Tepes Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 no tak trochę dziwnie, że tylko w czarnych mogłyscie być choć mi to nie przeszkadza bo i tak jakbym miała wybór to bym w czarnej szła:loveu: ooo to egzaminy no no uczyć sie a nie na dogo siedzieć:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Tepes napisał(a):no tak trochę dziwnie, że tylko w czarnych mogłyscie być choć mi to nie przeszkadza bo i tak jakbym miała wybór to bym w czarnej szła:loveu: ooo to egzaminy no no uczyć sie a nie na dogo siedzieć:evil_lol: hehe. no właśnie idę.:lol: Quote
Recommended Posts