Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):
Łoo, jaki śliczny, mały brzdąć. :) Ale z tego co się orientuję, to nie na stałe. ? ; (
A Dorinka pięknieje z dnia na dzień. Może i zaspała ale jej urodzie, to nie przeszkadza. ;)

Niestety nie na stałe.:( aj tam.. Dorka to mój brzydal :loveu: ale dziękujemy.:)

Paula03 napisał(a):
Jaka ona jest śliczna :loveu:

Dziękujemy.:)

Collie napisał(a):
Takie puchate cudo , ale szaleje z Dorą :D

Tu to spokojnie było.:) Bardzo spokojnie.:D

Posted

westie_justa napisał(a):
A jak jest nie spokojnie :diabloti:

warczą na siebie,szczekają, podgryzają się i ucieka jedno przed drugim.:) Po podwórku to biegają w kółko nawet przez 20 minut bez przerwy..a mały nie nadąża i biegnie ledwo za Dorą szczekając.:D

Posted

westie_justa napisał(a):
Wariatuncie! :evil_lol:

Collie napisał(a):
Przynajmniej się nie nudzą :evil_lol:

Nie nudzą.:D

Dzisiaj poszłam z Dorą pierwszy raz na rower..:roll: znaczy chodziłam z nią na rower,ale zawsze ktoś biegł trzymając ją na smyczy.:)
A dzisiaj tylko była ze mną koleżanka,która jechała na swoim rowerze.:)Trochę się bałam,ale nie było tragicznie,ale nie było też dobrze..:shake: w lesie takie błoto było,ze szok :crazyeye: Dora przez jakieś może 25 minut biegała ,a reszte sobie wąchała.. ;) no nic to był pierwszy raz więc nie mogę być na nią zła.. chociaż wtedy byłam i to bardzo..:):razz:

Posted

Ooo, ja i tak gratuluje:D moja Dotka ma jakiegoś kręćka na punkcie rowerów a raczej kół :evil_lol: w lesie zawsze za kolażem takiego speeda daje że szok! i im się do kół czepia szczeka i... o jeju a rowerzyści sie aż zatrzymują..... więc niema mowy o spacerku na rowerku:D strasznie szczeka na ower, tylko Axel 'umie' ale z nim to ja na rower nie chodzę;)

Posted

gratulacje pierwszego wypadu na rower :) zawsze od czegoś trzeba zacząć, potem będzie już tylko lepiej. I odwagi też gratuluję, ja tam bym się bała z moim psem pójść na rower :evil_lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
Ooo, ja i tak gratuluje:D moja Dotka ma jakiegoś kręćka na punkcie rowerów a raczej kół :evil_lol: w lesie zawsze za kolażem takiego speeda daje że szok! i im się do kół czepia szczeka i... o jeju a rowerzyści sie aż zatrzymują..... więc niema mowy o spacerku na rowerku:D strasznie szczeka na ower, tylko Axel 'umie' ale z nim to ja na rower nie chodzę;)

dagaa111 napisał(a):
gratulacje pierwszego wypadu na rower :) zawsze od czegoś trzeba zacząć, potem będzie już tylko lepiej. I odwagi też gratuluję, ja tam bym się bała z moim psem pójść na rower :evil_lol:

Dzięki ! :) Dzisiaj może też pójdę. :) A Maks jest mniejszy niż Dora.:evil_lol:

Posted

widać zabawa była świetna :D aż mi się zatęskniło za balem gimnazjalnym

a co u was tak większość w czarnych sukienkach do kolan :diabloti: u nas zdecydowanie bardziej różnorodne sukienki były

Posted

Paula03 napisał(a):
U nas tez można było mieć różne, większość miała czarne, ale z własnego wyboru...
A zdjęcia super, my na płytę jeszcze czekamy...

No to fajnie mieliście. My już mamy,ale nie jest rewelacyjna..:(

Collie napisał(a):
O fajne zdjęcia :)
Powodzenia na egzaminie :D

Dzięki i nie dziękuję.:)

Posted

dagaa111 napisał(a):
a kiedy macie te egzaminy?

darii_iia napisał(a):
w tym tygodniu co teraz będzie we wtorek, środa, czwartek. ;)

no właśnie..:(

dagaa111 napisał(a):
o to powodzenia życzę :)

nie dziękuję.;D

justyska2 napisał(a):
pozdrawiamy wiosennie :)

Dziękujemy i też pozdrawiamy.:)

Posted

no tak trochę dziwnie, że tylko w czarnych mogłyscie być choć mi to nie przeszkadza bo i tak jakbym
miała wybór to bym w czarnej szła:loveu:
ooo to egzaminy no no uczyć sie a nie na dogo siedzieć:evil_lol:

Posted

Tepes napisał(a):
no tak trochę dziwnie, że tylko w czarnych mogłyscie być choć mi to nie przeszkadza bo i tak jakbym
miała wybór to bym w czarnej szła:loveu:
ooo to egzaminy no no uczyć sie a nie na dogo siedzieć:evil_lol:

hehe. no właśnie idę.:lol: