mtf zalesie Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 podpytaj osob z radomia ktory wet zrobi sterylke i poczeka na zwrot pieniedzy z funduszu sterylkowego Quote
Lu_Gosiak Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Malwa774 napisał(a):Niestety jesczze suka nie została zgłoszona do sterylizacji, bo o ile dobrze przeczytałam najpierw zabieg musze przeprowadzić na swój koszt a później co najwyżej zwrócono by mi koszty zabiegu (?) Sunia wciąz przebywa w Pionkach. nie trzeba wykladac ze swoich...ja tez zglaszam suke zglos Ja do sterylizacji a potem poszukamy Jej hoteliku,...porozsylaj tez watek trzeba zciagnac wiecej ludzi i szukac deklaracji Quote
Malwa774 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Ogłoszenia wciąż robie. Szukam też ludzi ( i kilkoro znalazłam) którzy przekazaliby fanty na bazarek :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 jest miejsce w hoteliku u yumanji dla suki- dzis z Nia rozmawialam i gdzies od wtorku moglaby jechca..koszt 12zl/dzien...czyli 360zl /miesiac..... trzeba szukac deklaracji i moze uda sie Ja zebrac z ulicy Malwa jak Ona sie zachowuje do ludzi?? da sobie zalozyc obroze, umie chodzic na smyczy? wiadomo cokolwiek o Jej stosunku do innych psow? gdzie konktretnie przebywa, na ulicy?? Quote
Malwa774 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Do ludzi których pierwszy raz widzi zachowuje się bojaźliwie, mnie i moją przyjaciółkę z którą chodze do suni, sunia nas już poznała i podchodzi coraz bliżej, czasem podejdzie blisko daje sie pogłaskać, ale nadal ma swoje lęki. No cóz to czy da sobie założyć obroże lub czy umie chodzić na smyczy tego nie wiem. Stosunek do innych psów? Pies mojej przyjaciółki zawsze z nami chodzi do suni (nieduży czarny kundelek) obwąchają się i jest w porządku. Quote
aka_nina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Malwa, wystawiam zaraz bazarek :) Tylko jak mówiłam: konkretny koszt zabiegu jest mi potrzebny. Nie martw się :) Quote
aka_nina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/189694-Ekskluzywny-bazarek-BIOTHERM-na-sterylizacj%C4%99-do-31.07.10?p=15078528#post15078528 Quote
Lu_Gosiak Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 moze nazwiemy Ja Malwa;):lol: na czesc zalozycielki watku przypominam, ze hotelik mamy, transport tez juz jest dzieki Layli:loveu::loveu: PILNIE POTRZEBUJEMY DEKLARACJI i SUKA BEDZIE MOGLA OPUSCIC SWOJA NORE W LESIE:-( Quote
agata51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witaj śliczna mamusiu! Sunia ma dwa wątki? http://www.dogomania.pl/threads/189388-Owczarkowata-sunia-szuka-domu! Quote
zuzlikowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='agata51']Witaj śliczna mamusiu! Sunia ma dwa wątki? http://www.dogomania.pl/threads/189388-Owczarkowata-sunia-szuka-domu! Jeśli tak, to piszcie do moda by jeden zamknąć...tak lepiej i dla suni i dla założycielki...modzi nie bedą się czepiać,a pomoc i informacje o suni nie rozmyją się! Niewiele pomogę,ale choć mamusie i maluchy podniosę...może zauważy ją ten,kto wspomóc realnie potrafi... Quote
Lu_Gosiak Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 podniose...przypominma , ze jest hotelik dla mamusi za 360zl ale nie ma deklaracji:(:(...dlugo miejsca nie moge trzymac...moze uda sie Jej pomoc i chociaz czesc zebrac?? pomozcie!!! Quote
beataczl Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jesli Tolus pojdzie do domku to moja dekl. 10 zł.m-nie przerzuce na sunie.. na razie moge 20 zł. jednorazowe wplacic Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 dzieki Beatko wielkie!! prosimy bardzo o pomoc!! Quote
Malwa774 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Lu_Gosiak dziękuję za hotelik, wiem że miejsca nie można ciągle trzymać i szukam deklaracji, ciągle szukam pomocy pytam czy ktos moze nie chce suni. Dzisiaj robie kolejne ogłoszenia. Dziękuję za deklaracje :) :) :) Czy podać moze nr konta bankowego? Dzisiaj byłam u suni i zrobiłam zdjęcia, dałam pól kg karmy więc powinno jej do jutra starczyc, następnym razem zobacze jak sunia reaguje na założenie obroży i prowadzenie na smyczy :) Tutaj zdjęcia: Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 malwa zglosilas suke na watek sterylkowy?? zmien tytul watku, ze szukamy deklaracji dla bezdomnej suki mieszkajacej w norze w lesie - hotelik juz jest..... trzeba zdazyc Ja zabrac i wysterylizowac przed kolejna cieczka aha i zalozylas drugi watek popros moze moda o jego zmakniecie, na tym bedziemy pisac..lepiej przeniesc watek do dzialu ogolne moze wiecej osob zajrzy i pomoze Quote
kizimizi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Bardzo prosze o kontakt na pm wolontariuszki ze schronisk w Józefowie, Żyradowie. Quote
beataczl Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 podnosze sunke... Tolus pojechal do domku, mam nadzieje ze nie wroci z adopcji.... podtrzymuje dekl. 10 zł od sierpnia , na razie wplace te jednorazowe- nr konta poprosze... Quote
beataczl Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):malwa zglosilas suke na watek sterylkowy?? zmien tytul watku, ze szukamy deklaracji dla bezdomnej suki mieszkajacej w norze w lesie - hotelik juz jest..... trzeba zdazyc Ja zabrac i wysterylizowac przed kolejna cieczka aha i zalozylas drugi watek popros moze moda o jego zmakniecie, na tym bedziemy pisac..lepiej przeniesc watek do dzialu ogolne moze wiecej osob zajrzy i pomoze Malwa zrob po kolei jak w cytacie Quote
Recommended Posts