Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwa774 napisał(a):
Niestety jesczze suka nie została zgłoszona do sterylizacji, bo o ile dobrze przeczytałam najpierw zabieg musze przeprowadzić na swój koszt a później co najwyżej zwrócono by mi koszty zabiegu (?)

Sunia wciąz przebywa w Pionkach.

nie trzeba wykladac ze swoich...ja tez zglaszam suke
zglos Ja do sterylizacji a potem poszukamy Jej hoteliku,...porozsylaj tez watek trzeba zciagnac wiecej ludzi i szukac deklaracji

Posted

jest miejsce w hoteliku u yumanji dla suki- dzis z Nia rozmawialam i gdzies od wtorku moglaby jechca..koszt 12zl/dzien...czyli 360zl /miesiac..... trzeba szukac deklaracji i
moze uda sie Ja zebrac z ulicy
Malwa jak Ona sie zachowuje do ludzi?? da sobie zalozyc obroze, umie chodzic na smyczy? wiadomo cokolwiek o Jej stosunku do innych psow?
gdzie konktretnie przebywa, na ulicy??

Posted

Do ludzi których pierwszy raz widzi zachowuje się bojaźliwie, mnie i moją przyjaciółkę z którą chodze do suni, sunia nas już poznała i podchodzi coraz bliżej, czasem podejdzie blisko daje sie pogłaskać, ale nadal ma swoje lęki. No cóz to czy da sobie założyć obroże lub czy umie chodzić na smyczy tego nie wiem. Stosunek do innych psów? Pies mojej przyjaciółki zawsze z nami chodzi do suni (nieduży czarny kundelek) obwąchają się i jest w porządku.

Posted

moze nazwiemy Ja Malwa;):lol: na czesc zalozycielki watku
przypominam, ze hotelik mamy, transport tez juz jest dzieki Layli:loveu::loveu:

PILNIE POTRZEBUJEMY DEKLARACJI i SUKA BEDZIE MOGLA OPUSCIC SWOJA NORE W LESIE:-(

Posted

[quote name='agata51']Witaj śliczna mamusiu!

Sunia ma dwa wątki? http://www.dogomania.pl/threads/189388-Owczarkowata-sunia-szuka-domu!

Jeśli tak, to piszcie do moda by jeden zamknąć...tak lepiej i dla suni i dla założycielki...modzi nie bedą się czepiać,a pomoc i informacje o suni nie rozmyją się!
Niewiele pomogę,ale choć mamusie i maluchy podniosę...może zauważy ją ten,kto wspomóc realnie potrafi...

Posted

podniose...przypominma , ze jest hotelik dla mamusi za 360zl ale nie ma deklaracji:(:(...dlugo miejsca nie moge trzymac...moze uda sie Jej pomoc i chociaz czesc zebrac?? pomozcie!!!

Posted

Lu_Gosiak dziękuję za hotelik, wiem że miejsca nie można ciągle trzymać i szukam deklaracji, ciągle szukam pomocy pytam czy ktos moze nie chce suni.
Dzisiaj robie kolejne ogłoszenia. Dziękuję za deklaracje :) :) :) Czy podać moze nr konta bankowego?
Dzisiaj byłam u suni i zrobiłam zdjęcia, dałam pól kg karmy więc powinno jej do jutra starczyc, następnym razem zobacze jak sunia reaguje na założenie obroży i prowadzenie na smyczy :)

Tutaj zdjęcia:

Posted

malwa zglosilas suke na watek sterylkowy??
zmien tytul watku, ze szukamy deklaracji dla bezdomnej suki mieszkajacej w norze w lesie - hotelik juz jest.....
trzeba zdazyc Ja zabrac i wysterylizowac przed kolejna cieczka
aha i zalozylas drugi watek popros moze moda o jego zmakniecie, na tym bedziemy pisac..lepiej przeniesc watek do dzialu ogolne moze wiecej osob zajrzy i pomoze

Posted

podnosze sunke... Tolus pojechal do domku, mam nadzieje ze nie wroci z adopcji.... podtrzymuje dekl. 10 zł od sierpnia , na razie wplace te jednorazowe- nr konta poprosze...

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
malwa zglosilas suke na watek sterylkowy??
zmien tytul watku, ze szukamy deklaracji dla bezdomnej suki mieszkajacej w norze w lesie - hotelik juz jest.....
trzeba zdazyc Ja zabrac i wysterylizowac przed kolejna cieczka
aha i zalozylas drugi watek popros moze moda o jego zmakniecie, na tym bedziemy pisac..lepiej przeniesc watek do dzialu ogolne moze wiecej osob zajrzy i pomoze

Malwa zrob po kolei jak w cytacie