Ambra Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 no to niezly zmarzluch:evil_lol: Barsie pogoda nie straszna nie interesuje ja czy pada czy jest biala od sniegu - szczerze nie widzialam jej jeszcze zeby sie z zimna trzesła! heh wypatruje tylko tymi slepiami pileczki na spacerach, zachodzi mi droge, siada przede mna, łape daje waruje i jakby mogła to by wyszła z siebie tylko zeby jej ta pilke rzucać - no ale jak? albo robi sie z niej sniezka nie widoczna w zimnym puchu albo leje tak ze ja chce jak najszybciej do domu uciekac! whippety zabezpieczyly sie sadełkiem, a na dwor wychodza na ekspressiku! raz raz i do domu! grzac tyłki! i nie nosza kubraczkow - trzesa sie na tych swoich lapkach:oops: a piec i owszem mamy ale z niego nie korzystamy, dogrzewamy sie elektrycznie, ale w tym mieszkaniu co zamierzmy kupic tez sa piece wiec bedziemy je burzyc i robic ogrzewanie kominkowe! wkoncu 100m2 nielatwo w zime ogrzac:shake: aWy w tym nowym mieszkanku macie piece? czyzbyscie byli tak jak my fanami kamienić:loveu: wyglaskaj zmarzlucha od nas! Barsa juz by tem wiedziała jak Lachsa ogrzac!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobermania Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 LOL! A my piec mamy, tez nie używamy. Mamy teraz gazowe zainstalowane i bardzo sobie chwalimy. A kubrak mu muszę absolutnie sprawić, chodź dziś noc była tak ciepła, że wyszłam w samym swetrze i nie wydychałm pary:) Mój się nie bawi:(((((((((( Nie umie aportować, żuć zabawek...:( Widać, że nikt się z nim nie bawił. Wszystkiego próbowałam, tylko uszy świńskie, itp. żuje. Czasem mu chrupki rozrzucam, żeby szukał, ale rzadko znajduje i patrzy na mnie, żeby mu dać. Quote
Dobermania Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ambra napisał(a):tylko zeby jej ta pilke rzucać - no ale jak? albo robi sie z niej sniezka nie widoczna w zimnym puchu To rzucaj jej... lekarską:D a serio - taką większą, np. niedopompowaną do siatkówki, bokserka moich klientów obłędnie na takiego półflaka reaguje. I duże to, spod śniegu wystaje. Quote
Lucy* Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ambra napisał(a):no to mam cos dla Was ze wspominek! zostałam przycisniete przez stronke whippecią do odkurzenia starych charcich fotek - tyle dzis wyskrobałam:) to ja w dniu chrztu z moja pierwszą ukochana Ezunią Viza i Vena - córeczki z pierwszego miotu Ezy:loveu: Ja z mamusią i Ezunia na łodce hehe wczesne lata 80te:evil_lol: Lavaletta - córka Vizy drugi miot - znaleziona skrajnie wycięczona na autostradzie katowickiej 6 lat po sprzedaniu jej do Lelowa 70 km od nas! szok był straszny - dzieki tatuażowi trafiła spowrotem do nas i dożyła spokojnej starosci choć w cięzkiej chorobie - zreszta pisałam już tu jej historie:-( i wspolczesne tylko jak Vika była jeszcze szczupła;) z Tają naprawiłam nieobecność:cool3: Ania no nie mów że Ty jesteś NATURAL BLOND :mdleje: :mdleje: :lol: Quote
Ambra Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 alez oczywiście Lucy żem blondina! taka jak Ty:evil_lol: jeszcze 3 lata temu byłam blondina - ale juz farbowana haha zreszta włosów to ja nie miałam tylko zielonych i niebieskich! cala paleta kolorów należała niegdys do mnie! podobnie jak fryzur;) teraz zapuszczam - hmm pewnie za tydzień bede juz leciec do fryzjera bo nie wytrzymam!!:evil_lol: na dokładkę... Macho - śni o kobitkach ;] Barsulinda zadzierająca nochala... Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ambra napisał(a): Barsulinda zadzierająca nochala... Chyba nie macie nic przeciwko najnaturalniejszym blondi?:mad::eviltong: Fajniutki rozplajszczony charcik :loveu: Negrowi dokładnie tak samo nieco bardziej odstaje lewe uszko:cool3: A ten nochal to tylko do całowania:loveu::lol: Quote
Dobermania Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nooo, Ambra się wreszcie przebudziła i wstawiła nowe zdjęcia:cool3: Ja poszukiwania nowego domu? Quote
Ambra Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dobcia absolutnie nic nie mamy do blondin :evil_lol: a Ty takowa jestes? ja sie do dobka upodobniłam! (i dzis juz postanowilam ze jutro do fryzjera ide:angryy: sciac kłaki nieukladajace sie!) Dobermania czasu na wszystko brak :( a teraz czekamy na zakonczenie sprawy sadowej i wymeldowanie kolesia z naszego upatrzonego mieszkania ;/ i z przerazeniem ogladamy wzrost cen nieruchomosci! czy ci ludzie o...szaleli?:angryy: zagadka: co to za rasa? charakteryzuje się oczami zwanymi głebia morska :cool3: Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ambra napisał(a):Dobcia absolutnie nic nie mamy do blondin :evil_lol: a Ty takowa jestes? ja sie do dobka upodobniłam! (i dzis juz postanowilam ze jutro do fryzjera ide:angryy: sciac kłaki nieukladajace sie!) co to za rasa? charakteryzuje się oczami zwanymi głebia morska :cool3: Ano całkiem blondi;) Do dobka powiadasz?:cool3: Musze to przemyśleć...:evil_lol: Ciekawe jakbym wyglądała w czarnych włosach, z brązowymi pasemkami:p Zagłębiony W Morzu Charcik?:razz: Zgadłam?:cool3: Quote
asiunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 HEJ! Ale footek:loveu:Aniu szalejesz:eviltong: Quote
Lucy* Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 asiunia napisał(a):HEJ! Ale footek:loveu:Aniu szalejesz:eviltong: Zaszalała i ...... zaprzestała :cool3: :cool3: prawie jak ja :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ambro, ja od początku podziwiam Twoje zdjęcia, zwłaszcza te konkursowe, no jesteś BOSKA!!! "MYSZCZOSTFO" ŚWIATA: Quote
Ambra Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Dobermania']Ambro, ja od początku podziwiam Twoje zdjęcia, zwłaszcza te konkursowe, no jesteś BOSKA!!! "MYSZCZOSTFO" ŚWIATA: Dobermania aleś wyczaiła! hahaha! widzisz ja nawet nie mam kiedy powklejac nowych fotek bo ten brzydal wyciagniety przeze mnie ze schronu sen mi z oczu spedza i szukam mu domku! i to pilnie! moze macie chetnego na 8 miesieczna kofana suczkę - 40 cm! cud miód ! i w rzeczwistości tak wygląda: hahaha tak wiec szukam chetnych! przechodzi narazie z rak do rak bo domek nam sie wycofał dla ktorego wyciagnełysmy tego łobuza ze schronu! Quote
Ambra Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 tak wogole chciałybysmy Wam z Barsa złożyc zdrowych pogodnych i wesołych świat! żeby towarzyszył Wam codziennie uśmiech na twarzy, spełnilo sie wszystko o czym sie tylko zamarzy! łatwizna było słabszym pomaganie a pieniązki mnozyły sie i wszystko było cholernie tanie! Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. WESOŁYCH ŚWIĄT życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ambra, gratuluję I miejsca w konkursie grudniowym ! :smilecol: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dziewczyny zapodajcie coś !!! :cool3: :cool3: Quote
Ambra Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 ale zaniedbanie z mojej strony!! wstydze się i nadrabiam! za dużo się ostatnio u mnie dzieje, zaginiony pies, wyciaganie psów ze schronu, zmiana pracy, zmiana i remont mieszkania....czasu na wsio brakuje...:shake: to od łoh kiedy to było - wigilia.... ktoś wyczuł swój prezent:evil_lol: ktoś się nażarł na wigilii:evil_lol: pora spania....mała fotelowa kuleczka:lol: ziewando;) szczery uśmiech:lol: a nocą zmieniam się w wilkołaka! strzeż się:chainsaw: dla upewnienia/ostrzeżenia spójrz w me oczy...:vamp: dzieczyny usmiech do zdjęcia... Quote
Ambra Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 i jeszcze ze spacerku po siewierskim zamku przy 1szych promykach wiosennego słoneczka:lol: posąg Barcalona z pancią:oops: fotka z serii - ciekawe krajobrazy;) i zdjęcie dla spostrzegawczych - znajdz "niegrzecznego" zwierzaka;) Quote
Lucy* Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Kurcze Ania ale u Ciebie zmian :crazyeye: :crazyeye: a ja się zastanawiałam czemu tak długo nie ma Cię na GG :hmmmm: teraz już wiem.... Zresztą ja też miałam strasznie gorący okres :roll: urwanie głowy i bardzo chciałam Cię przeprosić za moją nieobecność , zapominalstwo i nie wiem co tam jeszcze... :cool1: WYBACZ PLISSSSSS :modla: :modla: Quote
Recommended Posts